Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314151 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı murat

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

maşallah yerdeki çivi bile görünyor.çerezi aldım bekliyorum. :D
@MURAT gözler yakını görmüyo herhalde fotolar sana ilaç gibi gelmiştir  :biggrinking:

Çevrimdışı asyakartalı

makina slr belli.
lens 18-105 mi-70-300 mü?

Çevrimdışı murat

@MURAT gözler yakını görmüyo herhalde fotolar sana ilaç gibi gelmiştir  :biggrinking:
yok gözlerin maşallahı varda mercekli gözlük lazım :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı serti67

anıl hayal kırıklığına uğrayacaksın ama koltuklar sabit :naughty:
necmı abı ama ılk takılanlar gıbı degıl sıstemı yenı resımlerde boru  seklınde sankı kayabılır gıbı gozukuyo
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Obitaşın şantiye şefi değişince resmen tulum çıkarmaya başladılar bu hızdan düşmesinler Ocak ayına yeni açığın anahtarını teslim ederler  :D

Çevrimdışı murat

necmı abı ama ılk takılanlar gıbı degıl sıstemı yenı resımlerde boru  seklınde sankı kayabılır gıbı gozukuyo
sorduk mabete olmadığını söyledi.resmi birde ona göstermek lazım.bir haftadır çay servisinden tam görmemiştir belki :evillol: not :kesin bir ifadeyle olmadığını söyledi.

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ilhan mansız

sorduk mabete olmadığını söyledi.resmi birde ona göstermek lazım.bir haftadır çay servisinden tam görmemiştir belki :evillol: not :kesin bir ifadeyle olmadığını söyledi.
Murat hocam, mabet kesin bir ifadeyle kapasiteyi söyledi mi? şunu 45.000 yapsak yetecek bize

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu kardeşlerimiz orada özçekim :evillol: yapmaya çabalıyordu. Ben çektim fotoğraflarını.... Burada olmaları gerekiyor. Buradalarsa lütfen üye olup merhaba desinler. Birinin adı Beytullah'tı diğeri Keman ya da Kenan...

ysariusta

• Ziyaretçi

Etiketler: