Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DAF

loca camları ne zaman takılmaya başlanılır yada sipariş verildimi acep?

Çevrimdışı FARUK

Aslında imalat atlanmış bile olsa en geç temmuzda başlasa temmuz ağustos eylül ekim sonu çatı imalatı tamamlansa kasım aralık çatı montajı 1 ayda aksama felan ocak ayında biter çatı.

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

evet kirişi kırmak çok büyük iş ama düzeltelim derken daha büyük zarar vermesinler şimdi kirişe.. sonuçta yama yapacaklar..

özel değilse bu tip segregasyonlar çok sık demir kullanılmasından mı yoksa betonla ilgili bir durumdan mı yoksa insani bir hatadan mı kaynaklanıyor mabet?

betonun viskozite sorunundan kaynaklandı bu hata...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

Numaralı için yeni vinç kurulmayacak o halde ??? mevcut vinçler yetişiyor tüm numaralı alanına??
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

çok özenli yapmadım ama yeşil saha nasıl görünecek diye bakabilirsiniz..

valla sallapati hiç özen göstermemişsin  :lol: HARİKA duruyor bitmişide böyle olur zaten

eyvallah Efe sağolasın.. bence de harika görünüyor.. saha aşağı yukarı buralarda olur heralde
Saha çizgileri kapalının ilk ve son kirişlerinde başlayıp bitiyordu galiba öyle hatırlıyorum  :tabe:

Çevrimdışı BJK_SU

Antalya stadının çatısına başlanmış. Bizim çatı da bu şekilde yapılacak olsa 2. devre %100 stadımızda olurduk ama şimdi çokta umudum kalmadı.

Öğlen Akyazı stadı akşam Antalya stadı, yarın bilmem nerenin stadı.. bırakın artık inşaatlar arası üre yarışını derim. Her inşaatın bütçesi farklı projesi farklı. Biraz da bardağın dolu kısmına bakmak lazım, başkanın iyi ihtimalleri düşünerek biraz erken tarih vermiş olması inşaatın yavaş ilerlediği anlamına gelmiyor.
BjK Rh+

Çevrimdışı sahinnd

Mabet bey sahaya betonlama tek seferde mi yoksa mesela kapalı bitince kapalı önünden başlanır mı?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı DAF

arkadaşlar ufak bir tablo yapsak jpeg yada gif şeklinde üzerinde stadın resmi ve siyah beyaz renkler hakim şekilde resmi sitedeki bilgiler ve sitede yazmayan ama mabetin verdiği kesinleşen bilgiler yazsa bu forumda yada diğer forumlarda soru sorulduğunda direk koyunca merak edenlerin kafasındaki soruların yanıtlanması için iyi olur ne dersiniz?

Çevrimdışı sallapati

evet kirişi kırmak çok büyük iş ama düzeltelim derken daha büyük zarar vermesinler şimdi kirişe.. sonuçta yama yapacaklar..

özel değilse bu tip segregasyonlar çok sık demir kullanılmasından mı yoksa betonla ilgili bir durumdan mı yoksa insani bir hatadan mı kaynaklanıyor mabet?

anladım :) demek ki çiçekler in bir suçu yok...

kule restorasyonlarını da çok merak ediyorum. belli bir tarih var mı mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet bey sahaya betonlama tek seferde mi yoksa mesela kapalı bitince kapalı önünden başlanır mı?

bu konuda bir bilgim yok şuan için malesef

Çevrimdışı bjk_mabet

anladım :) demek ki çiçekler in bir suçu yok...

kule restorasyonlarını da çok merak ediyorum. belli bir tarih var mı mabet

bildiğim tek bir net tarih var o da perşembe günü 8-9 halı saha macımızın olduğu :)

Çevrimdışı Semih

işler hızlandı beyler. kesin bilgi :evillol:

yayalımmı :)
Gümüşsuyundan inerken karşınıza kapalı üst çıkacak dikkat edin :))

haftaya yaz okulu başlayınca bol bol inip bakıcam ordan  :super:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Vodafone Arena 17.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]Q-yOHRFz-i0[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Sahin53

Mabet hocam eski açıktaki araç çıkışıyla ilgili bilgi verebilirsen çok iyi olur,
merak edilen konulardan biri de o. Kuşaklama işi bitip yolu direk duvara mı yaslayacaklar
yada o yolu da alacaklar mı?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 17.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

eyvallah kartal.. render biter bitmez hemen yüklüyorsun.. emeğine sağlık.. video edit işiyle ben de ilgiliyim.. zahmetli bir iş.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam eski açıktaki araç çıkışıyla ilgili bilgi verebilirsen çok iyi olur,
merak edilen konulardan biri de o. Kuşaklama işi bitip yolu direk duvara mı yaslayacaklar
yada o yolu da alacaklar mı?

yolu duvar kısmına yaklaştıracaklar..

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar ufak bir tablo yapsak jpeg yada gif şeklinde üzerinde stadın resmi ve siyah beyaz renkler hakim şekilde resmi sitedeki bilgiler ve sitede yazmayan ama mabetin verdiği kesinleşen bilgiler yazsa bu forumda yada diğer forumlarda soru sorulduğunda direk koyunca merak edenlerin kafasındaki soruların yanıtlanması için iyi olur ne dersiniz?
seni tutanmı var  :evillol:
bilgiye ihtiyacın olursa sorarsın :ok:

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi üst tarafa Beşiktaş arena banner yapayım beğenirsen yayınlarsın

Çevrimdışı ALI RIZA

süper gene emeğine saglık...
kule vinçten inen emekçiyi gördük :)

Çevrimdışı Sahin53

Birşey dikkatimi çekti bu time lapselerde obitaşta galiba bir tane kule vinç operatörü var
bazen biri çalışıyor diğeri hiç kıpırdamıyor.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antalya stadının çatısına başlanmış. Bizim çatı da bu şekilde yapılacak olsa 2. devre %100 stadımızda olurduk ama şimdi çokta umudum kalmadı.

Öğlen Akyazı stadı akşam Antalya stadı, yarın bilmem nerenin stadı.. bırakın artık inşaatlar arası üre yarışını derim. Her inşaatın bütçesi farklı projesi farklı. Biraz da bardağın dolu kısmına bakmak lazım, başkanın iyi ihtimalleri düşünerek biraz erken tarih vermiş olması inşaatın yavaş ilerlediği anlamına gelmiyor.

yok ya stad yarıştırdığımdan değil.. hep umudum vardı. en azından 2. devre geçeriz diye. bugünlerde karamsarlığa kapıldım iyice. Antalya stadı ile mukayese etmek çok büyük haksızlık olur stada da başkanımıza da...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı eski inönü

mabet eski açık rampayı ne çok kırptılar. Numaralıya ordan mı başlanır acaba.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi üst tarafa Beşiktaş arena banner yapayım beğenirsen yayınlarsın

yap tabi ama yayınlamazsam gönül koyma orda yer bulamıyoruz ancak logoyu koyduk
yoksa bende grafikci arkadaşlardan bir ricada bulunacaktım :) ama sen yap
bir yolunu buluruz

Çevrimdışı Deniz

Mabet twitterdaki vodafonearena hesabının adminini tanıyor musun?Çok bomba biri :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Thuggie

Tesekkürler timelapsci abi

Etiketler: