Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

stadin proje asamasinda söylenenler haliyle para probleminden dolayi yapilamiyor. örnegin stadyum tüm elektrigini kendisi üretecekti projede söylenen buydu, simdi ise göstermelik panaller konulacak. bunu elestirince de linc ediliyorsun. ilginc gercekten.
Yahu hocam sen göstermelik olduğunu nerden biliyorsun ?Projeyi mi gördün?Elektrik Mühendisi misin?Paneli satan şirketin sahibi misin?İhalesine mi girdin?Klavyeden ezbere konuşup stada çamur atıyorsun .
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 16:14:51 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

stadin proje asamasinda söylenenler haliyle para probleminden dolayi yapilamiyor. örnegin stadyum tüm elektrigini kendisi üretecekti projede söylenen buydu, simdi ise göstermelik panaller konulacak. bunu elestirince de linc ediliyorsun. ilginc gercekten.

ilginç olan göstermelik panel (nerden duydunuz bilmiyorum) kanısına nasıl ulaştığınız

Çevrimdışı yigitcan1903

Göstermelik konulduğuna dair duyumunuz nerden?
Bu kadar kesin konuşuyorsanız proje var elinizde
Projeyi paylaşabilir misiniz ?

Çevrimdışı ahmetx

Aynen Sallapati verdiğin örnek maracana çatısı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat

Yahu hocam sen göstermelik olduğunu nerden biliyorsun ?Projeyi mi gördün?Elektrik Mühendisi misin?Paneli satan şirketin sahibi misin?İhalesine mi girdin?Klavyeden ezbere konuşup stada çamur atıyorsun .
:claps:  :claps:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah Mabet ah Gene planları alt üst ettin ve  :boom: bombayı atıp kaçtın gel de çık işin içinde...(ünlem)
Güzel bir açıklama yaparsın artık 4 * 4 gözlerle herkes bekliyor senden bilgileri

Çevrimdışı sallapati

yakında bu reklamlarda bizim mabet elinde çaylarla çıkacak diye çok korkuyorum
  :D :D

Çevrimdışı FARUK

cati projesi parasal nedenlerle degisti diye biliyorum ee haliyle de günes panelleri eksildi ve kullanilacak malzemelerde degisti kalitesi düsürüldü vs.

:tabe: muşamba şirketiyle anlaşıldı ne gerek var etfe ptfe ye demi

Çevrimdışı sallapati

cati projesi parasal nedenlerle degisti diye biliyorum ee haliyle de günes panelleri eksildi ve kullanilacak malzemelerde degisti kalitesi düsürüldü vs.

kardeşim merak etme çatı 50 milyon liraya yapılıyor ve en kalitelisi. güneş panelleri de şahsen stad için gayet yeterli olur diyebiliriz

Çevrimiçi murat

:tabe: muşamba şirketiyle anlaşıldı ne gerek var etfe ptfe ye demi
yok pazarcılardan eski brandaları alacakmış yönetim :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Çatımızda güneş panalleri olursa her yıl 800 Ton karbondioksit salınımını azaltırız, 35.000 Ağaç dikmiş gibi çevreye katkıda bulunuruz  :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çatımızda güneş panalleri olursa her yıl 800 Ton karbondioksit salınımını azaltırız, 35.000 Ağaç dikmiş gibi çevreye katkıda bulunuruz  :)

deniz sen bir el at sizin bölgede güneş paneli çok çıkmalara bir bakıver :evillol:

Çevrimdışı sallapati

çimler de yağmur sularıyla sulanacak  :sevinc yeşil stad olması gerçekten çok güzel...

yalnız aklıma takılan bir konu var. stadın dış peyzaj konusu... yeni açığın arkasına biraz ağaç yeşil falan yapsalar güzel olacak.. beton vadi olmasın tümden bölge

Çevrimdışı yigitcan1903

Tamam beyler vurmayın artık adam öldü

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BRK

Günes pannellerin daha seffaf modeli yokmu? wowda bi ara boyle bir sey gormustum

Veya linke bakin baska teknik de varmis http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=3310748

Çevrimdışı Deniz

İyi de güneş paneline verdiğin para çöpe gitmeyecek zevk olsun diye yapılmıyor,kulüp kar etsin diye yapılıyor .5-7 sene içinde güneş panelleri maliyetini karşılayıp kara geçirecektir.
Kaldı ki devlet Güneş Enerjisi kullanımına teşvik edici yardımlar yapıyor biz de eğer 35.000 ağaç dikmiş gibi çevreye katkı yapacaksak devlet bize de destek verecek.En azından kredi vermek zorunda hem de faizsiz ya da düşük faizli.

Hatta ben stadımız için kabataslak bir hesaplama yaptım ve 7 yıl 11 ayda bütün maliyetini karşılayıp kar etmeye başlıyor.Stadyumların ortalama 50 yıllık yapıldığını düşünürsek edeceğimiz kar oranını siz hesaplayın?

Çevrimdışı Deniz

deniz sen bir el at sizin bölgede güneş paneli çok çıkmalara bir bakıver :evillol:
Murat abi bizim bölümün kendi güneş panelleri var onları araklayıp stada getirim diyorum beleşe hallederiz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca 20 yıl sonunda 18 milyon dolar kara geçmiş oluyoruz,çevreye yaptığımız katkılar da cabası (hesaplarım kabataslak ama aşağı yukarı böyle olur diye tahmin ediyorum) .

Çevrimiçi murat

Murat abi bizim bölümün kendi güneş panelleri var onları araklayıp stada getirim diyorum beleşe hallederiz  :evillol: :evillol:
göstermelk olmasın ama :evillol:

Çevrimdışı Efe

Gunes paneli olsun olamsin proje degissin degismesin hic bir onemi yok benim icin bu saatten sonta stadi bitireli girip icinde mac seyredebillelim de herkes bi sussun ağzı olan konusmaya basladi yine bu aralar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

göstermelk olmasın ama :evillol:
Olur mu abi hiç ..

çatı :muşamba çadırcılık
Panelleri:Göstermelik çalıntı
Koltuklar:tabure
Skorbord :52 ekran tüplü tv
zemin:çim pahalı halı saha yapacaz

ee sonuçta maliyette kısmaya gittik dimi  :kop: :kop:

Çevrimdışı cagdas44

@
Bu şart ve kıstasların hepsinin farkındayız @Necmi abi fakat anıtların istediği kıstaslar ve diğer kurumların istediği kurallara göre de 4-5 farklı çizim olabilirdi. Şimdi mesela koltuklar takılacak, koltuk rengi için bir kıstas yok fakat göreceksiniz taraftara sormayacaklar.

İsmail abi eğer @Necmi abi de izin verirse bu konuda farklı bir alandan örnek vermek istiyorum. Hepimizin bildiği HÜRKUŞ uçağımız için ilk zamanlarda çakma, çalıntı,arak hatta gizli lisans altı üretime kadar varan laflar söylendi çünkü aynı sınıfta yani temel eğitim ve başlangıç sınıfında yer alan uçaklara benziyordu. Bu sınıfta kullanabileceğin uçak motoru üreticisi bir tane iniş takımı, kanat, gövde toplam maksimum kalkış ağırlığı gibi konular belli dolayısıyla yaptığın tasarım ister istemez birbirine benziyor. Ki bu bazı tabansız yakıştırmaları yapanlar fuar ya da benzeri etkinliklerde mühendislerle birebir görüşünce uçağın en çok kabullenip savunanlardan oldular  :super:

Etiketler: