Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Bi soru sorduk kimse sallamadi ya la
arada benim soruları da es geçiyorlar oluyor öyle
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Başkanın locası iyi olmuş,nasıl olsa herkesi stadda misafir ediyor,bari belli bir yeri olsun  :lol:

Kimi dertten içer kimi neşeden, biz şişeden içeriz şişeden  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Alıntı
Arkadaşlar selamlar, merak ettiğim bir konu var günlerdir yeni açıkta projenin değişikliğe uğradığı loca sayısının artırılacağı söyleniyor öyle olursa kabu durum kapasitenin düşürülmesine neden olur mu..yoksa baska alanlarda telafi edilir mi? :iscrewy:

hocam mesajlar bazen araya kaynayıp gözden kaçabiliyor tekrar sormaktan çekinmeyin ,proje değişikliğinin ne olduğunu tam olarka bilmiyoruz ama ufak bir değişiklik olacaktır yani kapasiteyi pek etkilemeyecek şekilde
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Sallamama değil la bebe :) araya gidebiliyor bazen milletin odağı başka başka şeylerdeyken, Necmi abi zamanında alınabilen izinlerden ötürü kapasite sınırı belli demişti soranlara 41903 diyoruz diye eklemişti. Statik hesabın 50K olarak yapıldığı söylenen bir gerçek, gerçek ki kullanılan demirlerden anlayabiliyoruz. Koltuk yerleşimi vesaire kapasite mevzusu çok değişkenlik gösterebilir sanırım. Illaki "UEFA'nın kriterleri" bıdı bıdısı vardır her koltuk başına minimum şu kadar alan gerekir vesaire diye. Ama şimdi yazarken aklıma geldi Bilbao nun sahasında sanırım kalearkası üst katta iki tünel çıkış üst üsteydi ve ikiside bizimkiler gibi geniş değildi ama bakınca göz var nizam var ikisinin genişliği bir bizimki kadar ediyordu. Bu konuda koltukların en yakın çıkışa maksimum mesafesi ve çıkışın genişliği ile ilgili bir düzenleme mutlaka vardır. Şöyle birşey buldum burada köşe çıkışın tek olması hasebiyle geniş tutulduğu daha net görülebilir. http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2013/09/SanMames6.jpg

Şimdi insanın aklına bizim yeni açık zaten düdük gibi :D ama çok şık neyse, bizim çıkışlar böyle ufak tutulamazmıydı geliyor ama işte UEFA kriterleri illa devreye girecek. UEFA sana bir anıtlara iki :boxin:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:22:39
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:23:45

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:25:04

Çevrimdışı pascal_21

Sallamama değil la bebe :) araya gidebiliyor bazen milletin odağı başka başka şeylerdeyken, Necmi abi zamanında alınabilen izinlerden ötürü kapasite sınırı belli demişti soranlara 41903 diyoruz diye eklemişti. Statik hesabın 50K olarak yapıldığı söylenen bir gerçek, gerçek ki kullanılan demirlerden anlayabiliyoruz. Koltuk yerleşimi vesaire kapasite mevzusu çok değişkenlik gösterebilir sanırım. Illaki "UEFA'nın kriterleri" bıdı bıdısı vardır her koltuk başına minimum şu kadar alan gerekir vesaire diye. Ama şimdi yazarken aklıma geldi Bilbao nun sahasında sanırım kalearkası üst katta iki tünel çıkış üst üsteydi ve ikiside bizimkiler gibi geniş değildi ama bakınca göz var nizam var ikisinin genişliği bir bizimki kadar ediyordu. Bu konuda koltukların en yakın çıkışa maksimum mesafesi ve çıkışın genişliği ile ilgili bir düzenleme mutlaka vardır. Şöyle birşey buldum burada köşe çıkışın tek olması hasebiyle geniş tutulduğu daha net görülebilir. http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2013/09/SanMames6.jpg

Şimdi insanın aklına bizim yeni açık zaten düdük gibi :D ama çok şık neyse, bizim çıkışlar böyle ufak tutulamazmıydı geliyor ama işte UEFA kriterleri illa devreye girecek. UEFA sana bir anıtlara iki :boxin:

Eyvallah teşekkür ettim  :)

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:26:21
Yağmurdan önceki son resimler... O son resimi çekmeyecektim :D :D :D

Çevrimdışı ZEKI

@CharlieChaplin fotograflar icin tesekkurler. Harikasin
Bu arada yeni acikta en ustte dokulen topragin da nedne dokulmus oldugunu anlamis olduk @SDemirsoy

Çevrimiçi murat

eline sağlık yusuf.bu hafta obitaş iyi çalışmış.sanki yine bir hız artışı olmuş.birde bir saat önce bizim burada müthiş bir yağış oldu.stada 10 km mesafedeyim stadta yağış oldumu.bu yağış iyi bir test olurdu drenaj için.

Çevrimdışı ahmetx

(Alıntı yapılan: pascal_21 - Bugün, 12:52:51

Sallamama değil la bebe  araya gidebiliyor bazen milletin odağı başka başka şeylerdeyken, Necmi abi zamanında alınabilen izinlerden ötürü kapasite sınırı belli demişti soranlara 41903 diyoruz diye eklemişti. Statik hesabın 50K olarak yapıldığı söylenen bir gerçek, gerçek ki kullanılan demirlerden anlayabiliyoruz. Koltuk yerleşimi vesaire kapasite mevzusu çok değişkenlik gösterebilir sanırım. Illaki "UEFA'nın kriterleri" bıdı bıdısı vardır her koltuk başına minimum şu kadar alan gerekir vesaire diye. Ama şimdi yazarken aklıma geldi Bilbao nun sahasında sanırım kalearkası üst katta iki tünel çıkış üst üsteydi ve ikiside bizimkiler gibi geniş değildi ama bakınca göz var nizam var ikisinin genişliği bir bizimki kadar ediyordu. Bu konuda koltukların en yakın çıkışa maksimum mesafesi ve çıkışın genişliği ile ilgili bir düzenleme mutlaka vardır. Şöyle birşey buldum burada köşe çıkışın tek olması hasebiyle geniş tutulduğu daha net görülebilir. http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2013/09/SanMames6.jpg)

Şimdi insanın aklına bizim yeni açık zaten düdük gibi  ama çok şık neyse, bizim çıkışlar böyle ufak tutulamazmıydı geliyor ama işte UEFA kriterleri illa devreye girecek. UEFA sana bir anıtlara iki )

Onu bilmemde alt kattakiler çok can sıkıcı,spartak ilk maçını oynadı ve alt kat çıkışlar herkese el sallıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Numaralıda tablada acayip calisma var suan gece beton olacak cok buyuk ihtimal :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İyi bari bugün betonlama olursa gece izleriz zevkle :D @mustafa_(87) @Efe
Numaralida olacak acayip calisiyorlar suan adan kayniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

eline sağlık yusuf.bu hafta obitaş iyi çalışmış.sanki yine bir hız artışı olmuş.birde bir saat önce bizim burada müthiş bir yağış oldu.stada 10 km mesafedeyim stadta yağış oldumu.bu yağış iyi bir test olurdu drenaj için.

Haklısın Murat abi. Bu hafta herkes Obitaş'ın yavaşladığını söylüyordu ama resimler ve karşılaştırma gifleri tersini söylüyor.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi murat

Haklısın Murat abi. Bu hafta herkes Obitaş'ın yavaşladığını söylüyordu ama resimler ve karşılaştırma gifleri tersini söylüyor.  :ok:
aktar_ismail hatta şöyle diyebilirim sanki hiç bu haftaki hıza daha önce ulaşmamışlardı gibi.yanılıyormuyum.bu hafta gözle görülür bir çalışma olmuş.ben bile farkettiysem düşünün yani o derece :iscrewy:  :kop: :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık 1. Tribün katı bitsin artık,biz de havaya girelim yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:43:10

Ben resimleri çektim son resimi çekerken yağmur bastırdı kaçamadım... :D :D :D sahada eskisi gibi su birikmiyo :ok:

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:43:29

Çevrimdışı Tolga

o değilde sanki eski açıkta bir yavaşlama var gibi yoksa bana mı öyle geliyor :alala: numaralı ise fena gitmiyor :) yeni açık gerçekten hızlı ilerliyor :sevinc

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:44:42
@CharlieChaplin fotograflar icin tesekkurler. Harikasin
Bu arada yeni acikta en ustte dokulen topragin da nedne dokulmus oldugunu anlamis olduk @SDemirsoy

Eyvallah zeki abi...

Çevrimdışı ahmetx

Hafta içi Mustafa'nın ,c.tesi Yusuf'un ,pazar Ekremin hepinizden Allah razı olsun. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:56:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bana da tribün çıkışları diğer stadlara oranla çok geniş geiyor görüntü olarak. Bir de ikiye ayrılıp çatallanması iyice estetiği bozuyor bu acaba görsellerdeki gibi mi olacak yoksa San mames gibi çatallanmadan ince bir şekilde inebilir mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hafta içi Mustafa'nın ,c.tesi Yusuf'un ,pazar Ekremin hepinizden Allah razı olsun. :ok:

Cümlemizden Allah razı olsun.

@CharlieChaplin Yusufum eline yüreğine sağlık   :ok:

Etiketler: