Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Volkan Vurgec @volkanvrg twitter hesabından alıntı

çiçekler içtima yapıyor heralde :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkadaki şu otel-kuleyi gördükçe sinir oluyorum. Lakin bu görsel olumsuzluğu fırsata dönüştürmek gerekir.

Süzen plazanın stada bakan cephesini kartallı Beşiktaş arması ile giydirmek kaça mal olur acaba.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Görkem Karapınar

[img]Her şey iyi güzel ama kapalının üstünün açısı yanlış hatırlamıyorsam 39 derece . Bu gerçekten dik bir açı bu kadar diklik bizim için sorun oluşturabilir çünkü bizim gibi hoplayıp zıplayan taraftarlar allah muhafaza özellikle golden sonra aşşağı felan .. :D son kazandığımız kupa olan kayserideki kupa finalinde böyle bir sorun yaşanmıştı kayserinin stadının da üst katı baya dik tabi bu atmosfer bakımından güzel olacak ama dikkatli olmak lazım  :lol:

Çevrimdışı Oktay A.

Ben de beklemedeyim o forma için inşallah çıkar
inşallah çıkarda alırız yaa bu senenin en iyisi bence ama ne kartal yuvası ne adidas ne de başka hiç bir yerde yok hatta tff nin sitesinden başka yerde görseli bile yok.. :iscrewy: :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
mırnav'ı kes :) adamlar statı yanlış konumlandırdık bizde beceriksiziz yapamıyoruz demiyorlarda neymiş tt arenanın zeminini kedi çişi bozuyormuş :)
http://www.fanatik.com.tr/2014/09/06/tt-arenayi-kediler-basti-385658
Ortada kaynak yok,kimin o lafı söylediği belli değil,Sabah gazetesi laf olsun diye birşeyler sallamış işte,aynı Beşiktaş hakkında çıkan birçok haber gibi..Sizi bilmem ama dün heryerde yayınlanan,stad sezonun 2.yarısına yetişecek haberinede ben hiç inanmadım,mimarı boşverin stadda çalışan emekçilere sorsan öyle konuşmaz...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 11:55:19 onrbrk ]

Vodafone Arena 05.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı yigitcan1903

inşallah çıkarda alırız yaa bu senenin en iyisi bence ama ne kartal yuvası ne adidas ne de başka hiç bir yerde yok hatta tff nin sitesinden başka yerde görseli bile yok.. :iscrewy: :alala:

Geçen yıl çıkarmışlardı yanlış hatırlamıyorsam
Geç de olsa çıksın zaten uzun kollu tam kışın maça giderken giyilir  :)

Çevrimdışı Oktay A.

hahahaha hayatımda gordugum en saçma en mantıga akla dayanmayan bir haber,, dogal gubre daha ne istiyonuz:)) kimyasal çimmidir bunlar neyin akfası bu:))
hahahahah :lol: :lol: :ebebe: :ebebe: o nasıl bir bahanedir arkadaş kedi işedi diye zemin bozukmuş  :kop: :kop:

Tipik fanatik gazetesi haberi,ortada kaynak yok,kimin o lafı söylediği belli değil,aynı Beşiktaş hakkında çıkan birçok haber gibi..Sizi bilmem ama dün heryerde yayınlanan,stad sezonun 2.yarısına yetişecek haberinede ben hiç inanmadım,mimarı boşverin stadda çalışan emekçilere sorsan öyle konuşmaz...

haberin aslı bu http://www.sabah.com.tr/Spor/SabahSporYazarlari/2014/09/06/tt-arenayi-kediler-basti  levent tüzemen yazmış bi de ciddi ciddi  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 12:02:54 ocatanur ]

Çevrimdışı Efe

Bugün betonlama var mi ?

Numaralida yuksek ihtimal bi ihtimal yeni acikta olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

Ortada kaynak yok,kimin o lafı söylediği belli değil,Sabah gazetesi laf olsun diye birşeyler sallamış işte,aynı Beşiktaş hakkında çıkan birçok haber gibi..Sizi bilmem ama dün heryerde yayınlanan,stad sezonun 2.yarısına yetişecek haberinede ben hiç inanmadım,mimarı boşverin stadda çalışan emekçilere sorsan öyle konuşmaz...
hocam yalan haber bile olsa netice değişmiyor ki her yağmurda göle dönen bir saha bir türlü iyileştirilemeyen zemin ve sorumsuz idareciler. bu arada iski istanbul daki su sıkıntısına çözüm amaçlı tt arenada kuyu açmaya karar vermiş :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Oktay A.

Çevrimdışı ercan

Beyler herkese günaydın bi hd video var dı tepeden helikopter vari oyuncaklar mı  :evillol: ne varya ondan çekilmişti
 3 5dakka falandı bulamadım kaydetmemişim bir yere bulamadım şimdi hatırlayan varsa paylaşabilir mi

Çevrimdışı onrbrk

Başkanın locası iyi olmuş,nasıl olsa herkesi stadda misafir ediyor,bari belli bir yeri olsun  :lol:

Çevrimdışı FARUK

fotolara copyright Beşiktaş JK koymaya başlamışlar :)

Çevrimdışı Deniz

İyi bari bugün betonlama olursa gece izleriz zevkle :D @mustafa_(87) @Efe
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

fotolara copyright Beşiktaş JK koymaya başlamışlar :)

Benim taktik hırsız var abi haklılar :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İyi bari bugün betonlama olursa gece izleriz zevkle :D @mustafa_(87) @Efe

Umarım olur beton işleri hızlandırıyor bi de.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler herkese günaydın bi hd video var dı tepeden helikopter vari oyuncaklar mı  :evillol: ne varya ondan çekilmişti
 3 5dakka falandı bulamadım kaydetmemişim bir yere bulamadım şimdi hatırlayan varsa paylaşabilir mi
bu mu acaba _?

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkanın locası iyi olmuş,nasıl olsa herkesi stadda misafir ediyor,bari belli bir yeri olsun  :lol:
adamları fındık fıstıkla besliyoruz :) kuru kaysı da iyi gidiyor

Çevrimdışı Deniz

adamları fındık fıstıkla besliyoruz :) kuru kaysı da iyi gidiyor
Adam 140 milyon dolar verdi olsun o kadar da   :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

şuan statta çalışma var mı pek kimse gözükmüyorda :alala: :alala: :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

şuan statta çalışma var mı pek kimse gözükmüyorda :alala: :alala: :alala:
Öğle arası ,yemekteler  :)

Çevrimdışı Deniz

Şunu da söylemek isterim Vodafone nin CEO bazında ziyarete gelmesi Beşiktaş ı ve Stadı ne kadar önemsediklerinin en güzel göstergesi.Vodafone ortaklığından çok memnunum ben ayrıca Kalde de kulüple çok ilgili,Beko zaten bizimle özdeşleşmiş bir marka bu seferki sponsorlarımız gerçekten çok iyi umarım uzun yıllar çalışma fırsatımız olur  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı pascal_21

Etiketler: