Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379248 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yash26

eski acik kosesi ve numarali insaati basliyacagina gore stada giris cikis nasil olacak? ozellikle vincleri sokmek icin girmesi gereken araclar ile kamyonlar , eski acik kosesine yapilacak tunelden gecebilecekmidir?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Necmi

kapalının üzerindeki çatı beton oldugu için ses direk içerde kalıyodu..cam olursa aynı etkiyi göstermeyebilir diye düşünüyorum
ama cam olmayacak kaldıki cam olsa sesi en iyi tutacak malzemeyle kaplanmış olur :)
stadyumlar için tasarlanan özel bir çatı malzemesiyle kaplanacak unutma orası istanbulun
konser merkezi olacak ve bütünü buna göre tasarlanıyor  :ok:

Çevrimdışı goky

yeni yapılacak çatının görselini paylaşsa yönetim de görsek bi ne bekliyor bizi

Çevrimdışı sahinnd

Herkese iyi geceler. Necmi abi bizim çatıda ışıklandırma kullanılacak mı ? şov amaçlı
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı svsgndgd

O değil de hafriyat bitince gece izlenecek birşey kalmayacak  :busted_cop:
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Efe

şuan eski açık yol bölümü ve numaralıda hafriyat hızlıca sürüyor yeni açıkta temel betonu dökülüyor eski açıktada beton dökümü sürüyor  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

kapalının üzerindeki çatı beton oldugu için ses direk içerde kalıyodu..cam olursa aynı etkiyi göstermeyebilir diye düşünüyorum
ama cam olmayacak kaldıki cam olsa sesi en iyi tutacak malzemeyle kaplanmış olur :)
stadyumlar için tasarlanan özel bir çatı malzemesiyle kaplanacak unutma orası istanbulun
Şu konser merkezi olacağız meselesini artık açmayalım mı biraz Necmi abi?evet konummuz güzel evet Vodafone sponsor ve akustik de olacak peki başka?
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı sahinnd

Herkese iyi geceler. Necmi abi bizim çatıda ışıklandırma kullanılacak mı ? şov amaçlı
bunun gibi..

Çevrimdışı Necmi

bilgim yok ama büyük ihtimal yapılacaktır o kadar para harcayıp gece ışıl ışıl yapmazlarsa
ayıp

bilgim yok ama büyük ihtimal yapılacaktır o kadar para harcayıp gece ışıl ışıl yapmazlarsa
ayıp

colesium havası verilmek için dışardan sarı projektör aydınlatma takılır bence.

wroclaw stadı gibi beyaz perde kaplama yapılsaydı baba hakkı şerefbey efsane futbolcular film şeridi gibi geçse 10 numara olurdu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Niye stat inşaatını iki firmaya bölüştürdüler, amaç hızlı yapılması mıydı yoksa ucuza mal etmek miydi aceba? Tüm stadın inşaatı Çiçekler'e verilseydi, gelişim muhtemelen daha hızlı olacaktı. Paradan tasarruf yapıldı mı aceba?

camiamızın durumu belli

başkan kendi yakınlarına peşkeş çekiyor diye yaygara çıkardı. nitekim zamanında böyle bi goygoy yapıldı diye hatırlıyorum

camianın ileri gelenlerinin beşiktaşı düşündüğü yok maalesef.

İhale Çiçekler'e verildiğinde Fikret Orman avantacılıkla suçlanıyordu. En baştada haber1903 gibi yavşaklar vardı.

haberin devamında çiçekler inşaata başarılar diliyor, yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz yazıyor o kısmı kaçırdın galiba
''yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz'' Bu cumledeki art niyeti farkedemediniz mi yoksa?

o zaman başkanda art niyetli taraftara yalan söylüyor
he art niyetli. İsteseydi agustosta bitirebilirdi ama bilerek uzatıyor inşaatı.

bitmeyeceğini bildiği halde açıklama yapması art niyeti zaten
8 yılını mayısta ik kazmayı vuran adamlar müstahak sizlere diyecem ama malum ortak paydamız beşiktaş, sana beddua edince kendime beddua etmiş olacam..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

allianz arenadaki gibi olsa çok hoş olur aslında :P
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sahinnd

Aslında ben bir yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti. Stada desibel ölçer konulup çatı ışıklandırmasına bağlanabilir. Düşünsenize biz bağırdıkça çatı kızarıyor :) Benim hoşuma gitmişti. Reklam ve atmosfer açısında harika bence

Çevrimdışı Necmi

Şu konser merkezi olacağız meselesini artık açmayalım mı biraz Necmi abi?evet konummuz güzel evet Vodafone sponsor ve akustik de olacak peki başka?
en son olan en gelişmiş olandır mesela stadvision teknolojisi doğa dostu olması
yağmur suyunu değerlendireceğiz elektiriğimizi üreteceğiz gerçi tokidede yağmur suyunu değerlendiriyorlar
saniyesinde stad yüzme havuzu oluyor iyi bir teknoloji :kop: birde su tirbünü koysalar bizden fazla elektrik
üretirler :alala:

Çevrimdışı Caner

Benim bildiğim kullanılacak çim de konser ve etkinlikler için kolayca farklı bir malzemeyle kapatılabiliyor ve çimler zarar görmüyor.

1.43'ten itibaren görebilirsin
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 00:29:26 ScoDrummer ]

Çevrimdışı sallapati

hafriyat için son 7 gün diyebilir miyiz artık?

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim bildiğim kullanılacak çim de konser ve etkinlikler için kolayca farklı bir malzemeyle kapatılabiliyor ve çimler zarar görmüyor.
1.43'ten itibaren görebilirsin
biz eğlenmeyi bilmiyoruz ki konser alanında çimleri parçalarız kavga cıkartır tas vs bulamasak parça toprak çim kopartır atarız :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

gecenin bu saatinde arı gibi çalışıyorlar maşallah :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Necmi

@sallapati nerdesin kaç zamandır görünmüyorsunkaç kişi seni sordu bana :bandit:

Çevrimdışı Efe

valla salla pati bizi sallamıyon sanki nerdesin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@sallapati nerdesin kaç zamandır görünmüyorsunkaç kişi seni sordu bana :bandit:

Necmi abi maçlara daldık ya... pek giremedim.. ama buralardayım

Çevrimdışı bjk_mabet

Selamlar herkese,

bende yeni üyelerden biriyim, sadece bir kaç gün oldu buda ilk mesajaım ve prekastlar ile ilgili bir sorum var. Mabet yada bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

bu prekast ların montajı gerçekten bukadar yavaş mı oluyor yoksa monte eden şirket mi çok yavaş?

herkese iyi geceler.

montajı yapan şirket türkiyede ki bütün büyük stadları ve yurt dışındaki bi çok stadın prekast işlerini yapan ve konusunda çok tecrubeli bir firma...internet sitesine girip referanslarını görebilirsiniz...

yavaşlık nedeni alt katlar bitmek üzeri çok az bir bölümü kaldı ama bu prekast yerleştirme olayı lego gibi olmuyor düzeltmeler yapılıyor ölçü alınıyor sonra delikleri deliniyor (ki prekastların yerleştirildiği betonun içinde ne kadar çok demir olduğunu düşünün) o deliklerin bile yarım cm şaşması demire denk gelmesine neden olabiliyor ve düzeltme işlemi yapılmak zorunda kalıyor ...sonra prekastları testere kirişlere sabitleniyor...günde ortalama 10-12 prekast yerleştiriliyor bu şekilde...

üst katlar için yeni büyük paletli bir vinç gelicek ama önce çiçekler inşaatın 2. vincinin sökülmesi lazım ki ortaya konulan paletli vinç çiçeklerin 1. ve 2. vincine çarpmasın ve rahat çalışabilsin...

çiçeklerin 2. vinç i ayın 20 den sonra söküleye başlanıcak...oradaki tabla betonunun atılmasını bekliyordu bi kaç malzeme yukarı çıkarıcak ve sonra söküm işlemi başlayacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mabed numaralıya başlanmasıyla birlikte işçi sayısında artış olacakmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

çok özenli yapmadım ama yeşil saha nasıl görünecek diye bakabilirsiniz..

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese iyi geceler, stad çalışmaların maşallahı var bugün. her tarafta birşeyler oluyor.  kasasız belasız bir mesai gecesi olması dileğiyle.  :baris:

:baris:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Etiketler: