Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

Abi bunun icin cok gec degil mi artik?kirisler yapiliyor ve alcak olacak gibi duruyor.kapasiteden ziyade goruntu acisindan kotu durur alcak olursa stadin simetrigini bozuyor
katılmıyorum gayet güzel olur simetriye takmışsınız yeni açık esas simetriyi bozan üç tribün birbirine benzerken yeni açık kendi havasında takılıyor nerde simetri eski açık yükselince simetrikmi olacak sanıyorsun maratonlar 23 sırayken yeni açık 30 sıra her yerde çift kat loca varken yeni açıkta hiç yok her yerde tünel girişi varken yeni açık altta yok üstte tüneller balkona yakınken yeni açıkta uzak bana göre eski açık simetriye uyuyor ama yeni açık dediğim gibi kendi halinde takılıyor

Çevrimiçi Necmi

Pazar günü gazilerde buluşalımmı? ne zamandan beri buluşma gerçekleştirmedik

Çevrimdışı ZEKI

Pazar günü gazilerde buluşalımmı? ne zamandan beri buluşma gerçekleştirmedik
+1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

05.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı axioma

05.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Teşekkürler Mustafa, Eline sağlık :)

Çevrimdışı asi_kartal

Selamun Aleykum arkadaşlar aklıma bi fikir geldi acaba stad koltukları için standart ucuz olanlardan yapılsa maliyetten kazanırız diye düşündüm sonuçta bizde oturan yok boşa koltuk masrafı yapmayalım  :evillol: 
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

fotoğrafları açmada bir tek bende mi sıkıntı var ?
O gemi bir gün gelecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı asi_kartal

Eski acık gittikçe alçalıyor  :bawling:  :s20:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-05.09.2014-005.jpg[/img]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

son 24 saatte betonlamanın dibine vuruldu resmen perdeler kolonlar eski üst 2 adet kiriş yeni açık temel betonlandı.3 günlük beton 1 günde döküldü ayrıca yeni açıkta 2 büyük tabla yine numaralıda tabla ve kirişler oluşmaya başladı 1-2 gün içinde onlarda betonlanır işler çok çok güzel gidiyor ilerleme çok iyi bayrama kadar çok güzel yol alınacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuanda numaralı perde de betonlama sürüyor zaman alan bölümler perdeler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

son 24 saatte betonlamanın dibine vuruldu resmen perdeler kolonlar eski üst 2 adet kiriş yeni açık temel betonlandı.3 günlük beton 1 günde döküldü ayrıca yeni açıkta 2 büyük tabla yine numaralıda tabla ve kirişler oluşmaya başladı 1-2 gün içinde onlarda betonlanır işler çok çok güzel gidiyor ilerleme çok iyi bayrama kadar çok güzel yol alınacak  :ok:
@Efe bjk inşaat aş basın söZcüsü gibisin :D herşey yolunda gördüğünüz gibi harıl harıl çalışıyoruz işte  :biggrinking:

Çevrimdışı FARUK

@mustafa_(87) eline sağlık her zamanki gibi çok güzel fotolar :ok:

Çevrimdışı Efe

@Efe bjk inşaat aş basın söZcüsü gibisin :D herşey yolunda gördüğünüz gibi harıl harıl çalışıyoruz işte  :biggrinking:

onlardan daha çok bilgi veriyorum ve koruyorum  o kesin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

Ne gibi sorun ?
tamam abi düzelmiş fotoğrafları açınca başka bir sekmede tek olarak açılıyorduda emeğine sağlık bu arada :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ahmetx

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-05.09.2014-005.jpg[/img]
Kapalının son testeresi 19 basamaklı,eski açıkda önce 18 e sonra 17 ye ve en son 16 basamakta sabitleniyor,yani eski açık 16 basamaklı olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı okansosa

bende artık Necmi abi gibi düşünmeye başladım çok dert etmiyorum eski açığı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

katılmıyorum gayet güzel olur simetriye takmışsınız yeni açık esas simetriyi bozan üç tribün birbirine benzerken yeni açık kendi havasında takılıyor nerde simetri eski açık yükselince simetrikmi olacak sanıyorsun maratonlar 23 sırayken yeni açık 30 sıra her yerde çift kat loca varken yeni açıkta hiç yok her yerde tünel girişi varken yeni açık altta yok üstte tüneller balkona yakınken yeni açıkta uzak bana göre eski açık simetriye uyuyor ama yeni açık dediğim gibi kendi halinde takılıyor
Bence yeni açık tek kat olmalıydı o zaman daha güzel görünürdü ama yeni açık ve eski açık arasında bu kadar sıra farkı bence hiç normal değil abi.birisi kule gibi birisi müstakil ev gibi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski açık tamam kötü oluyor ama yapacak bişey yok. Medya ilk maçta direkt olarak oraya fokuslanıp eleştirecek onlarıda takmıyorum.  :D

Çevrimdışı FARUK

Bence yeni açık tek kat olmalıydı o zaman daha güzel görünürdü ama yeni açık ve eski açık arasında bu kadar sıra farkı bence hiç normal değil abi.birisi kule gibi birisi müstakil ev gibi..

twitter da birisi söyledi derinbjk niye arada kat yapıldı loca olacak deyince ben zaten signal iduna park taki gibi değildi her yer 2 katlı dedim
birisi biz direk anç ye sorduk dedi izin verilmemiş öyle yapılmasına
ne kadar doğru bilmem

Çevrimdışı ahmetx

Selamun Aleykum arkadaşlar aklıma bi fikir geldi acaba stad koltukları için standart ucuz olanlardan yapılsa maliyetten kazanırız diye düşündüm sonuçta bizde oturan yok boşa koltuk masrafı yapmayalım  :evillol: 
koltuklar alındı depoda bekliyor tipi Balıkesir stadındaki koltukların aynısı çok güzel duracak bitince
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Yani demek istediğim stadın biraz da göze hitap etmesi gerekiyor .Eski açık gerçekten güzel olmuyor yükseltilmesi şart.Sürekli gözümüze o tribünün çarpması hiç hoş olmayacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: