Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319361 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

şimdi konya stadınn ışıkllandırmasnı görünce aklıma geldi inönünün spotları çok iyydi saha çok canlı gözüküyodu ama mesela olimpiyata bakıyosun okadar canlı değil ... emirates stadının ışıklandrması harikaydı.. bizim stadınki nasıl olur sizce böyle çok canlı bi ışıklandırma olsa emirates stadı gibi harika olur :)

Çevrimiçi Necmi

mesajımı biri silmiş.. espriden de anlamıyorlar
kim silmiş ne vardıki o mesajda :alala: hakaret küfür içermiyor statla ilgili  :alala: temizlik yapmış olabilirler arada kaynamışsındır :D

Çevrimdışı sallapati

kim silmiş ne vardıki o mesajda :alala: hakaret küfür içermiyor statla ilgili  :alala: temizlik yapmış olabilirler arada kaynamışsındır :D

süzere köstebeğimizi soktuk yazmıştım espri anlamında  :sevinc

Çevrimdışı CanEmre

İnönü ilk yıkılmaya başlandığı zaman sadece yeniinönü fotoğraflarından takip edebiliyorduk stadı.O zamanlar wow da kcptl ile hayalimiz süzerden bir time lapse idi.İnşallah stadımız bittiği zaman yıkımında son haline gelinceye kadar bir time lapse çıkar ortaya.Yeniinönünün böyle bir projesi vardır umarım.Yoksada bu işlerden anlayan arkadaşlar bu güne kadar çekilmiş bütün yeni İnönü fotolarından bir time lapse yapsa tabi mümkünse böyle bir şey.
Klübün timelaps için de kullanıcak birçok kamerası var zaten diye biliyorum ben.  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

Klübün timelaps için de kullanıcak birçok kamerası var zaten diye biliyorum ben.  :ok:

mabet söylediydi inşaatın başından beri çekim yapan kamera varmış timelapse için

Çevrimdışı Deniz

mabet söylediydi inşaatın başından beri çekim yapan kamera varmış timelapse için
Suzerdeki sanirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

Süzer stadın tamamını görüyor onun için ordan olsa dedim.Saha içindeki kameralarsa o kadar güzel olmaz.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Süzer stadın tamamını görüyor onun için ordan olsa dedim.Saha içindeki kameralarsa o kadar güzel olmaz.

Suzerde stadin kamerasi var :)

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı FARUK

Yeni öğrendim.Mükemmel olacak o zaman.

aynen statta bir sürü güvenlik için kullanılan kamera var ama alt yapı yetersizliğinden canlı yayın yapılması söz konusu değil
ama bunlar timelapse gibi çalışmalarda kullanılabilir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Başkan'ın bir açıklaması vardı sanki belgesel gibi yayınlayacaklardı sanırım bittiğinde,Necmi abi hep söyler gerçekten tarihe tanıklık ediyoruz  :D

Çevrimdışı FARUK

yeni açık arkada betonlama var rampanın yanında tek yüz perdeler vardı dün kalıplanmıştı onlar olabilir

Çevrimdışı axioma

... pictures loading nerede kaldı :) alışkanlık yaptı valla

Çevrimdışı mustafa dogan

S.a arkadaslar araniza bu forumda yeni katiliyorum oncesinde bazi sitelerde gene beraberdim sizlerle :)
Hemen bi soru sormak istiyorum malum eski acik ikinci kat trubunleri alcak olacak . su an en son konulan kiris hizasinda dev edilecek  deniliyor ama ben proje videolarina birdaha baktimda orda hafiften bir yukselme var gene

Çevrimiçi Necmi

Mersini bu arkadaşlar yapmış sanırım http://www.fbk.com.tr/tr/projeler.aspx
gs yidemi yapmışlar biz uzak duralım :bandit: yada içerdeki havuz işlerini verelim o işi iyi beceriyorlar :D

Çevrimdışı FARUK

... pictures loading nerede kaldı :) alışkanlık yaptı valla

mustafa foto çekti ama 23:00-23:30 gibi yükleyebileceğini söyledi.

Çevrimdışı Deniz

suzer kim hocam? :evillol:
Stadin arkasindaki sekli kötü otelin ismi hocam kisi degil  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

S.a arkadaslar araniza bu forumda yeni katiliyorum oncesinde bazi sitelerde gene beraberdim sizlerle :)
Hemen bi soru sormak istiyorum malum eski acik ikinci kat trubunleri alcak olacak . su an en son konulan kiris hizasinda dev edilecek  deniliyor ama ben proje videolarina birdaha baktimda orda hafiften bir yukselme var gene
:hosgeldin son konan kiriş hizasında devam etmeyecek biraz daha düşecek lansman videolarının projeyle pek alakası yok köşeler 19 sıra ve kademeli olarak 15 sıraya kadar düşecek demirli kolonların hizasına kadar düşüş devam edecek sanırım

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Kapasite artamiyor mu yani eski aciktaki tribun alcak olacak sanirim anitlar kurulunun inadini kiramadik mi? @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Kapasite artamiyor mu yani eski aciktaki tribun alcak olacak sanirim anitlar kurulunun inadini kiramadik mi? @Necmi abi
:bandit: kırsak herhalde duyarsın  sadece anıtlar değilki kapasite artımı için belediye emniyet valilik kültür bakanlığı spor bakanlığı hepsini
aşmak gerekiyor esas taş koyan onlar öncelikle belediye ve emniyet gerçi bu kadar kurumu ikna etmek yerine tek bir kişiyi ikna etmek yeterli olur

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

:bandit: kırsak herhalde duyarsın  sadece anıtlar değilki kapasite artımı için belediye emniyet valilik kültür bakanlığı spor bakanlığı hepsini
aşmak gerekiyor esas taş koyan onlar öncelikle belediye ve emniyet gerçi bu kadar kurumu ikna etmek yerine tek bir kişiyi ikna etmek yeterli olur
Abi bunun icin cok gec degil mi artik?kirisler yapiliyor ve alcak olacak gibi duruyor.kapasiteden ziyade goruntu acisindan kotu durur alcak olursa stadin simetrigini bozuyor

Etiketler: