Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Aşığım sana Vodafone Arena, bu ne güzellik böyle Allah'ım bu ne zarafet  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Aşığım sana Vodafone Arena, bu ne güzellik böyle Allah'ım bu ne zarafet  :sevinc
@aktar_ismail nerdesin :alala: özletiyorsun kendini :D

Çevrimdışı brci

şu stadın çatısı matısı konsun böyle ışıkları yansn gecenin bi yarısı dolmabahçeye gelip saatlerce stadı izleyebilirm

Çevrimdışı arda

Numaralıda kolona beton mu atılıyor yoksa o kırmızı kol da neyin nesi  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bide paydos olmadı mı eski açıktaki vinç hala neyi kovalıyor  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Kulupler almi 6-7milyon euroyu nasil kabul etmeyecek onlar taraftar zararini kat kat karsiladilar çıt çıkmaz mecbur alınacak 5 sene boyle  :)
Olimpiyat stadinda sadece Besiktasin 1 maclik zarari 3 milyon lira iken kulupler kar deil zarar etmis oluyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı merttokeer

anlaşma sağlayamamak diye bir şey yokki e bilet yasal olarak zorunlu yasaya uyacaksın bu arada fener anlaşma yaptı diye biliyorum
takımların keyfine göremi uygulayacaklar bunu sen çıkartırsın alan alır almayan almaz seyretmez  ama tabiki passolu biet satsalardı boş
tribünlere oynayacaklarını biliyorlardı ve korkunç baskı yiyeceklerdi işlerine gelmedi :D
yok abi almak zorundalar alacaklar zaten ama kredi kartı olmasın istiyorlar sadece bilet kartı istiyor fener tarafı geçengün okumuştum bi sitede anlaşamama burada.

Çevrimdışı ekesicil

Mustafa iyi rakam ama şuda var biz bir maçda 70 - 75 bin kişi doldurduk olimpiyata o zaman nerede bu beşiktaşlılar derim ben adana da yaşıyorum belki bir defa ya gelirim istanbula ya gelemem ama kartımı aldım ve benimle beraber alan arkadaşlarımda var sırf beşiktaşa katkısı olacağı için.

Aynen bende almanyada yasiyorum su son hafta göbegim catladi pass yüzünden ama alcam. Pazar Istanbula geliyorum pazartesi maca gitmek icin ilk isim gelir gelmez passoyu almak olcak. Ve bir yabanci arkadasi almaya zorladim o cocuk hayatinda bidaha maca gitmicek ama aldirdim maca beraber gidelim diye. 1 senedir Besiktas macina gitmemisim passo mu durdurcak beni :)

Ve stadida cok merak ediyorum 9 ay sonra yine ilk kez canli görebilcem  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

her Beşiktaş taraftarının yeni stat için kombine alma imkanı olur???? dostum passo olmadan kombine nasıl alınıyo  :alala: :alala:

Ellerinde patlar kısmı da var yani passo işi batar diyorum inşallah

Çevrimdışı Oktay

Ellerinde patlar kısmı da var yani passo işi batar diyorum inşallah
Madem israr ediyosun batsında görelim  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Vodafone semt esnafıyla falan afiş hazırlamış,şimdi gördüm

Kulübün kültürünü yansıtabilmeleri çok güzel,doğru seçim olduklarını gösteriyorlar  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

yanlız @SDemirsoy yeni açık sansürlenmiş çeken obitaşa gıcık gidiyor herhalde ikinci resimde stat bitmiş gibi görünüyor :naughty:
Toplantı sırasında çekti fotoğrafı o yüzde Abi otururken yani  :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet yukarı çıkalımda fotoğraf nasıl çekilirmiş gösterelim cümle aleme :D
yeniiönü out Yasaklı Link arenabeşiktaş in  :D @mustafa_(87)

Çevrimdışı berk_bjk

Kapalıdaki 5 çıkış tünelinden ortadakini koymasalar olmaz mıydı sizce? Daha bir bütün olurdu ortası bununla ilgili herhangi bir kısıtlama var mı?

Çevrimdışı sallapati

Mustafavms i de sokacakmısınız süzere Samet  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Usta yukardan çekerken çeken arkadaş yeni açık rampa kısmını da görebiliyorsa çekebilir mi? Valla orayıda çok merak ediyorum gün içinde ne yapılmış diye. Genelde yıkarıdan alınan fotolarda o kısım hep gözden kaçıyor.
daha netleri gelecek hocam dediğim gibi özellikle çekilmiş foto değildi  :ok:  @MUTLU

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafavms i de sokacakmısınız süzere Samet  :bandit:
tabiki 1 kişi dediler pazarlıkla 2 yaptım  :D @sallapati bu arada köstebek demişsin sesli güldüm  :biggrinking:

Çevrimdışı A_Aydin

İnönü ilk yıkılmaya başlandığı zaman sadece yeniinönü fotoğraflarından takip edebiliyorduk stadı.O zamanlar wow da kcptl ile hayalimiz süzerden bir time lapse idi.İnşallah stadımız bittiği zaman yıkımında son haline gelinceye kadar bir time lapse çıkar ortaya.Yeniinönünün böyle bir projesi vardır umarım.Yoksada bu işlerden anlayan arkadaşlar bu güne kadar çekilmiş bütün yeni İnönü fotolarından bir time lapse yapsa tabi mümkünse böyle bir şey.

Çevrimdışı okansosa

konu dışı - Önder Özen'in 1 eylüldeki 90+ programının tamamını bulabilecek olan var mı ? ntvspor un arşivindeki bozuk
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

konu dışı - Önder Özen'in 1 eylüldeki 90+ programının tamamını bulabilecek olan var mı ? ntvspor un arşivindeki bozuk

ozel oalrak hiçbirsey soylemedi,, sadece sosayı niçin istediğini söyledi bilicin ve bircok ismimizi övdü buydu baska birsey yoktu:))

bu arada

konya stadının çimleri cok hosuma gitti koltuklarnın kotu olması sahaya yansımamıs  valla ben gorunce heyecanlandım bizim kim bilir nasıl olur off off
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 20:43:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

tabiki 1 kişi dediler pazarlıkla 2 yaptım  :D @sallapati bu arada köstebek demişsin sesli güldüm  :biggrinking:
mesajımı biri silmiş.. espriden de anlamıyorlar

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İnönü ilk yıkılmaya başlandığı zaman sadece yeniinönü fotoğraflarından takip edebiliyorduk stadı.O zamanlar wow da kcptl ile hayalimiz süzerden bir time lapse idi.İnşallah stadımız bittiği zaman yıkımında son haline gelinceye kadar bir time lapse çıkar ortaya.Yeniinönünün böyle bir projesi vardır umarım.Yoksada bu işlerden anlayan arkadaşlar bu güne kadar çekilmiş bütün yeni İnönü fotolarından bir time lapse yapsa tabi mümkünse böyle bir şey.

Yeniinönü'nün ayni açıdan çekilmiş fotoğrafları birleştirerek time lapse gibi bir video yapılabilir.

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Etiketler: