Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Faruk kceptelin izinden gidiyosun  :icool: ayni onun gibi foto kovaliyorsun bu arada kceptelden hala haber yok :bandit:
@Efe gözün aydın sessiz sedasız köşe temeli betonlamışlar

Çevrimdışı Efe

Yeni Açıkta betonlama bitmiş yeni açık tablada betona yaklaşıyor yavaş yavaş  :)
Yeni acik temel 5 gun gec dokuldu bu arda numaralida iyo beton dokuldu obitasin artik tek yapacagi is kolonlayip tabla atmak temel bitti yeni acik tribunu temeline oturdu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe gözün aydın sessiz sedasız köşe temeli betonlamışlar
Aynen abi demekki ben yattiktan sonra baslamislar oglen gorduk ama emin olamadik iyo oldu artik dikine buyume var sadece :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

daha net fotoğraflarımız da gelecek arkadaşlar artık yukarıdan  :)

Çevrimdışı Oktay

Passo ellerinde patlar inşallah da her Beşiktaş taraftarının yeni stat için kombine alma imkanı olur

her Beşiktaş taraftarının yeni stat için kombine alma imkanı olur???? dostum passo olmadan kombine nasıl alınıyo  :alala: :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

1-1.5 ay içerisinde yeni açık-numaralı arasında ilk kat biter,diğer kısımlardada son kat testere kirişlerin yapımında aşama kaydedilir,eski açıkta ise testere kirişlerin sonuna gelinecek diye düşünüyorum.Numaralı gerçekten hızlı ilerliyor bu tahminim 2.loca katı biter bu süre zarfında.Bence kaba inşaat Aralık'ta çok rahat bir şekilde bitecek.

Çevrimdışı MUTLU

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Samet yukarı çıkalımda fotoğraf nasıl çekilirmiş gösterelim cümle aleme :D

Çevrimdışı mkandirmaz

52.000 Passo lig satmışız iyi rakam bence.
Mustafa iyi rakam ama şuda var biz bir maçda 70 - 75 bin kişi doldurduk olimpiyata o zaman nerede bu beşiktaşlılar derim ben adana da yaşıyorum belki bir defa ya gelirim istanbula ya gelemem ama kartımı aldım ve benimle beraber alan arkadaşlarımda var sırf beşiktaşa katkısı olacağı için.
AdanaSpor

Çevrimiçi Necmi

Evet @FARUK hocam :)  :D :D
yanlız @SDemirsoy yeni açık sansürlenmiş çeken obitaşa gıcık gidiyor herhalde ikinci resimde stat bitmiş gibi görünüyor :naughty:

Çevrimdışı MUTLU

Usta yukardan çekerken çeken arkadaş yeni açık rampa kısmını da görebiliyorsa çekebilir mi? Valla orayıda çok merak ediyorum gün içinde ne yapılmış diye. Genelde yıkarıdan alınan fotolarda o kısım hep gözden kaçıyor.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

1-1.5 ay içerisinde yeni açık-numaralı arasında ilk kat biter,diğer kısımlardada son kat testere kirişlerin yapımında aşama kaydedilir,eski açıkta ise testere kirişlerin sonuna gelinecek diye düşünüyorum.Numaralı gerçekten hızlı ilerliyor bu tahminim 2.loca katı biter bu süre zarfında.Bence kaba inşaat Aralık'ta çok rahat bir şekilde bitecek.
Bu hizla zaten bitmesi gerekiyor en zor bolumler akt katlar bir bir bitiyor ilk kat tribunler bitmeye yaklastiginda stadin cok buyuk bolumu bitmis olacak  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa iyi rakam ama şuda var biz bir maçda 70 - 75 bin kişi doldurduk olimpiyata o zaman nerede bu beşiktaşlılar derim ben adana da yaşıyorum belki bir defa ya gelirim istanbula ya gelemem ama kartımı aldım ve benimle beraber alan arkadaşlarımda var sırf beşiktaşa katkısı olacağı için.

Hocam Passolig'e hala soğuk bakıyor taraftar. Bir de son olaylı Gs maçından sonra bir çok kişi bi dahada maça gelmem demiştir. Çok yönü var bu olayın aslında. Biliyorsunuz şikeciler hala dışarda adı lazım değil 2 takımın yöneticileri sürekli Türk futbolunu geriye götürmekteler insanlarda haliyle soğuyabiliyor hak vermiyor da değilim sonuna kadar haklılar. Yalnız 2 büyük yaratma istekleri hepsinin ellerinde patlayacak gibi görünüyor tek büyük kalacak bu gidişle o da Beşiktaş.

Çevrimiçi Necmi

her Beşiktaş taraftarının yeni stat için kombine alma imkanı olur???? dostum passo olmadan kombine nasıl alınıyo  :alala: :alala:
passo ellerinde patlayınca olur @Oktay e bileti kulüp çıkarır :bandit:

Çevrimdışı Oktay

passo ellerinde patlayınca olur @Oktay e bileti kulüp çıkarır :bandit:
Sen yapma bari @Necmi abi olaylı fb-gs macından sonra hele bide extra gs sırf tribün olayları yüzünden  1 maç ceza verilmişler kolay kolay eskiye dönmezler  :bandit:

Çevrimdışı mkandirmaz

AdanaSpor

Çevrimiçi Necmi

Sen yapma bari @Necmi abi olaylı fb-gs macından sonra hele bide extra gs sırf tribün olayları yüzünden  1 maç ceza verilmişler kolay kolay eskiye dönmezler  :bandit:
iyide oraya passoyla girmedilermi demekki passo oldumuda olay çıkıyormuş versinler tüm tribüne girenlere bir sene hak mahrumiyeti cezası
istanbulda oturan adamın ne günahı var manisadaki olay çıkarır istanbuldaki taraftar ceza alır passonun anlamı bu değilmiydi huzurlu maç izlenecek
olay çıkmayacak çıkartanlar cezalandırılacak yoksa tff kendi düzenlediği organizasyonda passolu bilet satmadımı :naughty: @Oktay

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu hizla zaten bitmesi gerekiyor en zor bolumler akt katlar bir bir bitiyor ilk kat tribunler bitmeye yaklastiginda stadin cok buyuk bolumu bitmis olacak  :super:

Evet hocam en zoru temel sonrası daha kolay yükselir,numaralıdada loca katları hızlı yükselecek diye düşünüyorum çok aşırı bir detay yok eğer kapalı ile projesi ayniyse çünkü Çiçekler loca katlarını hızlı bir şekilde bitirmişti daha önce.

Çevrimdışı merttokeer

iyide oraya passoyla girmedilermi demekki passo oldumuda olay çıkıyormuş versinler tüm tribüne girenlere bir sene hak mahrumiyeti cezası
istanbulda oturan adamın ne günahı var manisadaki olay çıkarır istanbuldaki taraftar ceza alır passonun anlamı bu değilmiydi huzurlu maç izlenecek
olay çıkmayacak çıkartanlar cezalandırılacak yoksa tff kendi düzenlediği organizasyonda passolu bilet satmadımı :naughty: @Oktay
süper kupa da passolig uygulanmadı abi

Çevrimiçi Necmi

süper kupa da passolig uygulanmadı abi
tff kendi kupasında neden uygulamadı :alala: boş tribünlere oynamamak içinmi :D
madem kendi uygulamıyor bizi niye zorluyor :alala:

Çevrimdışı merttokeer

tff kendi kupasında neden uygulamadı :alala: boş tribünlere oynamamak içinmi :D
madem kendi uygulamıyor bizi niye zorluyor :alala:
şu anda süper lig ve birinci ligde geçerli kupalarda geçerli değil. fenerle de hala anlaşma sağlayamadılar onun için uygulanmadı sanıyorum

Çevrimiçi Necmi

şu anda süper lig ve birinci ligde geçerli kupalarda geçerli değil. fenerle de hala anlaşma sağlayamadılar onun için uygulanmadı sanıyorum
anlaşma sağlayamamak diye bir şey yokki e bilet yasal olarak zorunlu yasaya uyacaksın bu arada fener anlaşma yaptı diye biliyorum
takımların keyfine göremi uygulayacaklar bunu sen çıkartırsın alan alır almayan almaz seyretmez  ama tabiki passolu biet satsalardı boş
tribünlere oynayacaklarını biliyorlardı ve korkunç baskı yiyeceklerdi işlerine gelmedi :D

Etiketler: