Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321912 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Peki neden bekliyorlar numaralı ile eski açığı birleştirmek için  :alala:

Rampayı iyice küçültecekler dönüş için onu bekliyorlar bence.Yol kenarına olabildiğince yapıştıracaklar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çatı için gelen vinçler ordan nasıl girecek ? :alala:

Benim dediğim şimdilik bir düzenleme Deniz ona bakarsan eski açık köşedeki çıkştan nasıl girecek o vinçler eğer giriş çıkış olası olacaksa  :)

Çevrimdışı Sutlas

Rampayı iyice küçültecekler dönüş için onu bekliyorlar bence.Yol kenarına olabildiğince yapıştıracaklar.

Daha sonra da eski açıktaki yırtığı mı aktif hale getirecekler daha büyük araçların giriş çıkışı için?

Çevrimdışı ZEKI

Demekki süzerde başka Beşiktaşlılarda var neden hergün resim paylaşılmaz yukardan anlamıyorum  :s20:
@mustafa_(87) sen oyle bir yerde calisiyor olsan dusunemiyorum fotograflari :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Daha sonra da eski açıktaki yırtığı mı aktif hale getirecekler daha büyük araçların giriş çıkışı için?

Yırtık bir süre daha aktif hale gelmez bence.

obitaşın hızı kesildi @aktar_ismail ortalıkta görünmez oldu :D
Eski açık süper hızlı yapılıyor zaten,  1 yıl gibi kısa bir sürede biter  :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

bu açıdan bakınca stad bitmiş gibi :bandit:
bagzı açılardan bakanca bende tom cruise yim zaten :))

Çevrimdışı sallapati

Araç giriş çıkışı ile ilgili şöyle bir tahminim var.

mabet söylemişti zaten stadın altından diye ama benim anlamadığım tırlar sığacak mı burdan?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mabet söylemişti zaten stadın altından diye ama benim anlamadığım tırlar sığacak mı burdan?

sığar neden sığmasın hala resimlerdeki gibi zannediyoruz stadı inanılmaz devasa bir alan var orada.

Çevrimdışı brci

sığar neden sığmasın hala resimlerdeki gibi zannediyoruz stadı inanılmaz devasa bir alan var orada.

mesela uzun araçlar o manevrayı yapabilirmi bugun prekastları getiren araç gbi mesela :)

Çevrimdışı SDemirsoy

mesela uzun araçlar o manevrayı yapabilirmi bugun prekastları getiren araç gbi mesela :)
orası geniş yapar rahat :)

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ahmetx

zaman makinası ne zaman çıkacak,ileri bir tarihe gitmek istiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

paletli vinç falan gelirse nasıl gircek geçicek oaralrdan onu da düşnüyo insan :)
Genelde saha icinde de montajlari yapilabiiyor. Kule vincler nasil saha icinde montajlandiysa :D
Zaten mabette bir ara oyle soylemisti

Çevrimdışı sallapati

paletli vinç 5 parça halinde demonte geliyor  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Şöyle bir yer orasi :)

ses tanıdık mı acaba  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Efe

Araç giriş çıkışı ile ilgili şöyle bir tahminim var.

Yandada var o giristen mustafa 2 tane islev gorecek iyi dusunulmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

arkadaşlar bu eski açık rampadan giriş yapacak takım otobüsü nasıl çıkış yapacak nerde dönecek? @Efe @Necmi 
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Gokhan

Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman; Vodafone Arena'nın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Derman yaptığı açıklamada;

Vodafone Arena'nın açılış tarihi hakkında açıklama yapan Mimar Derman; " Başkanımızın söylediği şekilde ligin ikinci yarısına stadımızı yetiştireceğiz. Bütün planları bunun üzerine kurduk. Dekorasyon dahil çalışıyoruz. Dün bir toplantı yaptık.  Şuanda iyi gidiyor. Fiziki bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izni ile ligin ikinci yarısında stadı açacağız.  " dedi.

ÇATIDA SORUN YOK

Vodafone Arena Stadının çatısı hakkında açıklama yapan Derman; " Çatı ihale edildi. Orada bir sorunumuz yok. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin statlarının dört köşesinde çelik ayaklar vardır. Bizim stadımızda kaba inşaat bitmeden çatı yapılamıyor. Bizimki hazır geliyor ve geriliyor. Sistem farklı. Ocak'ta büyük olasılık ile çatı gerilmiş olacak. " ifadelerine yer verdi.

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yetişir mi?
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bu eski açık rampadan giriş yapacak takım otobüsü nasıl çıkış yapacak nerde dönecek? @Efe @Necmi 
Yeni aciktan girip numaralıdan cikabilir sadece tahminim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkese selamlar yaklaşık 1 aydır askerde oldugumdan giremedim işler olumlu gidiyor mu ?

Etiketler: