Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Fulya İle ilgli haberleri alttaki Linkten yorumlasak daha iyi olur konu daha net anlaşılır
http://besiktasarena.com/index.php?topic=869.new#new

Çevrimdışı iyimserure

resmi ağızlardan yapılmamış hiç bir açıklamaya inanmayın arkadaşlar, yönetimi yıpratmak için her türlü oyun dönüyor, devamlı taraftarın beklentisini yükseltip sonra gerçekleşmeyince yönetimin eleştirilmesini sağlıyorlar, lütfen oyuna gelmeyin

Çevrimdışı Serkan7738

1 haftadır hepinizden uzak kaldım selamlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Valla babamin patronundan aldıgım bilgiye gore 1 ay da cok buyuk bolum kaba insaat bitecekmis deniz sen bavulları simdiden hazirla :kop:
Kaba biter belki de stadın tamamı imkansız  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

kar yağmaz fırtına kopmaz para bitmez inşaat durmazssa bu stadın inşaatı şubata kadar biter eğer bitmez diyen varsa çok değil bir formasına iddaya girerim :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

bitmeden kasıt kaba inşaat... :D
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 14:15:30 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

kar yağmaz fırtına kopmaz para bitmez inşaat durmazssa bu stadın inşaatı şubata kadar bitmer eğer bitmez diyen varsa çok değil bir formasına iddaya girerim :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

bitmeden kasıt kaba inşaat... :D
haydaa Abi limonatasına girerim Garden de  :D @Oktay

Çevrimdışı quentine83

prekastlar için büyük vinç gelecekti .ne oldu o iş? yoksa o işi sarı vinç mi yapacak?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastlar için büyük vinç gelecekti .ne oldu o iş? yoksa o işi sarı vinç mi yapacak?
o sarı vinç kiralıktı demek ki program da daha prekast işi yok çünkü günlük kira ödüyorlar boşuna yatmasın şantiye de abi

Çevrimdışı Oktay

haydaa Abi limonatasına girerim Garden de  :D @Oktay
@SDemirsoy sen de bitmez diyosan limonata bardagıyla değil kazanıyla iddaya girelim :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Efe Eski açık üst testere kirişler betonlanıyorda çok zorladım yeni açıkta göremiyorum bi ekran görüntüsü at bari yuvarlak içine alıp Efe Efendi  :evillol:
Valla mustafa bi kac saatir orda simdi yonunu  yeni acik kolonlara cevirdi temeli betonlamiyor galiba kolon varsa onlarimi betonluyordu acaba seniin fotolar isi cozer :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sen de bitmez diyosan limonata bardagıyla değil kazanıyla iddaya girelim :evillol: :evillol: :evillol:
Bitmez demedim abi açık kapı bıraktım :) @Oktay

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

O kesin ama yeni acik kanser :lol:
Yeni açık numaralı köşede temel dışında betonlanacak kalıp yoktu baya mikser beton taşıdı oraya. Yani kesin muradına erdin rahat ol :)

Çevrimdışı FARUK

bugün çekilmiş saha içerisi 5 saat önce
diğeri 1 saat
sabah prekast gelmiş

Çevrimdışı ZEKI

valla o kamera ile siz yeni acikta nereler betonlaniyor anliyorsaniz helal olsun. Ben tek eski aciktaki testere kirisi goruyorum

Çevrimdışı Tolga

birşey soracam gerçi daha önce sorulmuş olabilir de kameranın yeri değişecek mi stadın bazı bölümlerinde neler oluyor göremiyoruz var mı bu konuda yeni bir haber :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

O kesin ama yeni acik kanser :lol:

biraz fikir verir  :) m.ali tufan instagram hesabından alıntıdır
12 dk önce

Çevrimdışı Deniz

1 aya kameranın önü tamamen kapanır artık taşınması lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Altuğ

Sosyal Medya üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Twitter                                     Facebook
        http://twitter.com/ArenaBesiktas     http://Facebook.com/ArenaBesiktas

Çevrimdışı Tolga

buda dün çekilmiş yorumsuz...
görüntü harika kim yakaldıysa gerçekten çok güzel :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: