Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

merhabalar herkese. ben yeni üyeyim.  Bi sorum olacak: Statta gecede çalışmalar oluyor mu? canlı yayında pek  kimse gözükmüyor da :)

aramıza hoşgeldiniz  :hosgeldin
geceleri sadece betonlama işlemi yapılabiliyor
demir kalıp gibi işlere iş güvenlik tarafından izin verilmiyor

Çevrimdışı Efe

merhabalar herkese. ben yeni üyeyim.  Bi sorum olacak: Statta gecede çalışmalar oluyor mu? canlı yayında pek  kimse gözükmüyor da :)

:hosgeldin

gece çalışma sadece ramazanda oldu beton ve malzeme girişi dışında gece çalışma yok stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin beton dökümü oluyor :tabe:

Çevrimdışı whiteface

cevap için teşekkürler, umarım benim gelişimle stat inşaatımızda gücümüze güç katarız ruhen:)

Çevrimdışı Efe

ahanda avatar fotosu büyüdü yeniden yükleyince fotolar büyüyor herkes yenilesin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Diren'in bilerek yanlis bilgi verecegini zannetmiyorum...Kendisini cok eskiden beri tanirim, cok saglam Besiktas'lidir...Gitmedigi deplasman da yoktur...Birisi yanlis birsey soylemis kuvvetle muhtemel..
yapacak bişe yok bu gece matrax ımız oldu malesef :) resimlere baksa stadı demekki bayyaaa takip etmiyor yeni açıkta loca oladığını görüdü neyse sağlık olsun

Çevrimiçi Necmi

ahanda avatar fotosu büyüdü yeniden yükleyince fotolar büyüyor herkes yenilesin :D
Efe söyledik ya hangi dünyada yaşıyorsun :kop: 160 genişlik 180 boy olarak yeniden ayarladım böyle avatarlar daha iyi duruyor :D

Çevrimdışı Efe

şu anlaşılıyorki numaralı tüm işlerden önce geliyor şuan kolonları ve perdeleri bitirmek için 2 fışkırtıcı çalışıyor garibim yeni açıkta karşıdan bakıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

cevap için teşekkürler, umarım benim gelişimle stat inşaatımızda gücümüze güç katarız ruhen:)
:ok:

Çevrimdışı Efe

Efe söyledik ya hangi dünyada yaşıyorsun :kop: 160 genişlik 180 boy olarak yeniden ayarladım böyle avatarlar daha iyi duruyor :D

bu dünyada başka dünya mı var  :lol:  ama güzel oldu böyle :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@Necmi @Efe abi burdaki topragin sebebi sizce nedir ?

o bolgeden betonlama yapiliyiyordu onceden acaba o topragi fıskirtici dahada yanassin diyemi doktuler? Yani yeni acik arka tarafin ustune cikabilir mi araç?

mantıklı  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

bu resmi tekrar paylasmak lazım:D hayır yapan arkadasın adını kaydetmemişim tekrardan ellerine saglık

ben yaptıydım evet.. yenilemek lazım bir ara bunu

Çevrimdışı Deniz

Diren'in bilerek yanlis bilgi verecegini zannetmiyorum...Kendisini cok eskiden beri tanirim, cok saglam Besiktas'lidir...Gitmedigi deplasman da yoktur...Birisi yanlis birsey soylemis kuvvetle muhtemel..
Demek ki her duydugunu yazmayacak hocam bu işler basit şeyler değil binlerce takipcisi var insanları yanlış yönlendirmesinin ne tür sonuçlar doğuracağı malum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ben yaptıydım evet.. yenilemek lazım bir ara bunu

@sallapati o çalışmayı  alt kat tribünler bittimi yapsana tam görelim sahayı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@sallapati o çalışmayı  alt kat tribünler bittimi yapsana tam görelim sahayı :ok:

numaralı alt kat mı?

Çevrimdışı Efe

numaralı alt kat mı?

yok tüm stadın tam foto rica ederiz mabetten bi  tane numaralıdan taam sahayı görürüz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

yok tüm stadın tam foto rica ederiz mabetten bi  tane numaralıdan taam sahayı görürüz

tamamdır.. mustafanın yoldan çektiği de güzel olabilir.. çünkü mabet 360 alamayabilir o açıdan

Çevrimdışı Deniz

Bence tribün sponsorluk anlaşmaları şimdi yapılmamalı.ligin sonuna doğru yapılmalı.Eğer şampiyonluk yolunda olursak sağlam para kaldırabiliriz.Yok aksi olursa zaten en kötü şu an alacağımız paraya isim hakkı veririz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bence tribün sponsorluk anlaşmaları şimdi yapılmamalı.ligin sonuna doğru yapılmalı.Eğer şampiyonluk yolunda olursak sağlam para kaldırabiliriz.Yok aksi olursa zaten en kötü şu an alacağımız paraya isim hakkı veririz.

tam tersi şimdi yapılamalı neden dersen paraya şimdi ihtiyaç var ocakta kaba bitecekse tek kuruşa dahi ihtiyaç var yapılacaksa bu ay içinde yapılsın ve hemen kasaya para girsin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugünde numaralı betonlamadan nasibini aldı bakalım yeni açık temel ne zaman betonlanacak anket açacağım böyle giderse :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bugünde numaralı betonlamadan nasibini aldı bakalım yeni açık temel ne zaman betonlanacak anket açacağım böyle giderse :lol:

numaralı muazzam gidiyor

Çevrimdışı Deniz

tam tersi şimdi yapılamalı neden dersen paraya şimdi ihtiyaç var ocakta kaba bitecekse tek kuruşa dahi ihtiyaç var yapılacaksa bu ay içinde yapılsın ve hemen kasaya para girsin :)
ama bu anlaşmalar uzun vadeli.düşünsene uefada final falan oynuyoruz ya da şampiyon oluyoruz o zaman ucuza gitmiş olur :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Günaydın yeni acık betonlandımı bi bakayım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

doooğuzz bin dookuzyüz doğsan yedi..  :D @tayfun
@SDemirsoy  :)
himmet ağğbeee,kombine 20 000 olursa sağ bek alır mıyız?
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: