Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaşlar inanmayın onlara,bu sitede gerçek,resmi projeler paylaşıldı ana menüde bulabilirsiniz ayrıca şu fotoğrafa bakın mantıklı düşünün böyle bir yapılaşmada locayı nereye koyacaksın,testere kirişin yüksekliği belli oraya çelik yerleştirmişler loca yaparsan locadakileri çelik konstrüksiyonun üstünemi oturtturacağız ? :)

Çevrimdışı okansosa

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/09/vodafone-arena-04.09.2014-016.jpg[/url]

görsellerde ve animasyonlarda yeni açıktaki şu locaya benzeyen yer  gözükmüyordu ama gözükecek sanırım

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

zaten proje değişti diyor neden olmasın ne gzul seyler planlanıyordu yeni acıkta ama heryer otopark oldu belkide boyle birseyde yapılmıs olabilir,, bana sorarsanız kabulumdur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

tribünümüz zaten 2 katlı arkadaşlar
yani tek bir tribün yapmıyoruz ki signal iduna daki kale arkası gibi
alt kat üst kat ayrı zaten
loca olsa nolur olmasa nolur

Çevrimdışı denizaydogdu

gerçeklik payı nedir ?

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  16 dk.
Neredeyse tüm localar satılmış.Daha fazla gelir için Yeni Açık'ta da Loca inşa ediliyormuş. Kesin bilgi değil ama inşallah doğru değildir
Kartal

Çevrimdışı Efe

şimdi fotoları bitirdim çalışmalar az diyenler için yazayım şuan yeni açık perdeler numaralı perdeler yeni açık temel eski açık 2 adet kiriş ve bir çok kolon betonlanmak için sıra bekliyor betonlama bence yetişemiyor şuan bi kaç güne yeni açık tabla ve numaralı kirişler ve tabla hazır olacak o zamana kadar üstte saydıklarımın ne kadarı betonlanacak çalışmalar hızlı ama betonlama az kalıyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Paint terk'de olsak anlatmaya çalıştım umarım yararlı olur :D

Çevrimdışı ZEKI

görsellerde ve animasyonlarda yeni açıktaki şu locaya benzeyen yer  gözükmüyordu ama gözükecek sanırım

testere kirisleirnn uzeirnemi loca yapilacak..Yeni acikta loca yok. yeni acikta, kapali da gordugunuz cikis ve girisler kapalidaki loca katindan olacak.
yeni acikta alt kat tribunler bir butun olacak. @Karakartalözgü ciizm icin tesekkurler

Çevrimdışı FARUK

numaralıda çift yüz perdelerle arkadaki tek yüz perdeler betonlanacak sanırım 2 fışkırtıcı da yanaştı oraya

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Deniz

yeni açıkta bir proje değişikliği gibi birşey oldu ama loca için mi bilemem.Belki buraya 1 kat loca yapacaklar.Benim açımdan sorun yok yapsınlar para gelir  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.
@DerinBesiktasJK yeni açıkta loca bulunmamaktadır...

tamamdır konu kapansın :bandit:

Çevrimdışı iyimserure

derin beşiktaş pek de derin değilmiş  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.
@DerinBesiktasJK yeni açıkta loca bulunmamaktadır...

tamamdır konu kapansın :bandit:
Mabet derin öptü  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yalniz derin de rt yapmış mabeti en azından düzeltmesini biliyor  :)

Çevrimdışı FARUK

derin beşiktaş pek de derin değilmiş  :iscrewy:

hayır adam orada kat olmayacağını
tek bir tribün olacağını sanıyor
o kadar konudan uzak...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

hayır adam orada kat olmayacağını
tek bir tribün olacağını sanıyor
o kadar konudan uzak...

Gündem yaratmaya mı çalışıyor ne yapıyorlar anlamadım bir kerede kendi kulübümüzü eleştirmesek olmuyor.

Çevrimdışı iyimserure

transfer dönemi bitince çarpıcı haber bulamamış ne yapsın o da stat işine girmiş

Çevrimiçi Necmi

zaten proje değişti diyor neden olmasın ne gzul seyler planlanıyordu yeni acıkta ama heryer otopark oldu belkide boyle birseyde yapılmıs olabilir,, bana sorarsanız kabulumdur
valla ben yeni açıkta planlanan bir şey bilmiyorum resmi bir açıklama olmadı biz burda hayal kuruyorduk valla daha stad yıkılırken elimde olan projelere bakıyorum yapılanla arasında bir değişiklik yok sadece üst kat balkonu sağdan soldan biraz daralttılar eğer daralttıkları alanlara loca ekliyorlarsa olabilir onun dışında loca görünmüyor zaten geçenlerdede konuşmuştuk o sağlı sollu alanlara loca yaparlarsa 8 ile 12 arası bir loca artımı olur yada restoran Bjk tv olarak değerlenebilir sonuçta oralara bir şey yapılacak

Çevrimiçi murat

transfer dönemi bitince çarpıcı haber bulamamış ne yapsın o da stat işine girmiş

:kop: :kop: hep baltayı taşa vuruyor :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

numaralıda 2 fışkırtıcıyla kolon ve perdelere beton başlıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

valla ben yeni açıkta planlanan bir şey bilmiyorum resmi bir açıklama olmadı biz burda hayal kuruyorduk valla daha stad yıkılırken elimde olan projelere bakıyorum yapılanla arasında bir değişiklik yok sadece üst kat balkonu sağdan soldan biraz daralttılar eğer daralttıkları alanlara loca ekliyorlarsa olabilir onun dışında loca görünmüyor zaten geçenlerdede konuşmuştuk o sağlı sollu alanlara loca yaparlarsa 8 ile 12 arası bir loca artımı olur yada restoran Bjk tv olarak değerlenebilir sonuçta oralara bir şey yapılacak

abi oyle deme yav demiyormuyduk biz depolar olacak ne bileyim çimle alakalı seyler olacak gibi gibi birsürü ha dediğin gibi hayaldi onlar ama bir ara sızdırılan 3kotun fotosu hala duruyor bende orada o kadar cok sey varki:D :evillol: :evillol:
hayır sonrasında otopark dedik birara o muhabbet dondu ondan oyle dedim
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2014, 22:56:06 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

bizim forum oraya akmış gençler sakin adamı fazla hırpalamayın yazıktır. Yanlış biliyormuş öğrenmiş oldu işte :iscrewy:

Çevrimdışı iyimserure

hayır madem kendi tahminini yazıyorsun neden "Neredeyse tüm localar satılmış.Daha fazla gelir için Yeni Açık'ta da Loca inşa ediliyormuş. Kesin bilgi değil ama inşallah doğru değildir" şeklinde uydurma haber atıyorsun ortaya!!

Etiketler: