Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

hey gidi mustafanın sitesinde eski resimlere bakıyordum. geçen yıl bu zamanlar 1 metre kare temeli bırak daha tribünlerin yıkımı devam ediyordu bir yandan da fore kazıklara başlanmıştı. bugün ne kadar fore kazık çakıldı ne kadar hafriyat alındı diye konuşurken şimdi kapalı tibün ve eski açık bitmeli oldu diğer 2 tribünde de harıl harıl çalışma var. böyle bir şantiye alanında bu 1 yıllık iş muazzam :ok:

Çevrimdışı Efe

hey gidi mustafanın sitesinde eski resimlere bakıyordum. geçen yıl bu zamanlar 1 metre kare temeli bırak daha tribünlerin yıkımı devam ediyordu bir yandan da fore kazıklara başlanmıştı. bugün ne kadar fore kazık çakıldı ne kadar hafriyat alındı diye konuşurken şimdi kapalı tibün ve eski açık bitmeli oldu diğer 2 tribünde de harıl harıl çalışma var. böyle bir şantiye alanında bu 1 yıllık iş muazzam :ok:

işte bunun bilincinde olsa herkes çok daha iyi  gidecek işler ben size şöyle söyliyim heran gib kulüp gelip orda bu stadın aynısını yaapmaya kalksaydı 3 yıldan önce stadı açamazlardı biz 2 yıla kalmadan bu işi bitireceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bana gelmemiş  :alala: :alala: :alala: :alala:
sen sus :D senin attığın mesajları silmekten yoruldum arada bir uyu yemiyor içmiyor uyumuyor bana mesaj atıyor :biggrinking:
bir taraftan sistemle uğraşıyor bir taraftanda senden gelen mesajları siliyordum :evillol: tabi burda olanlar mesaj atmayıp telefon açıyorlardı :D
acayip sıkıntılı bir gündü sistemde zaten sıkıntı vardı birde internette sıkıntı olunca hangisi bizden hangisi internet kaynaklı bulana kadar pert olduk :bandit:

Çevrimdışı Oktay

İnşaatı hızlandıran şahsi fikrime göre çatı montajının bir takvime bağlanması ; muhtemelen çatıyı monte edecek firma sahayı bize Ocak ayı gibi teslim edin demiş olabilir :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bu mesaj olayı nedir.bende herhangi bir hareketlilik yok...
:alala: çok istiyorsan hareketlendiririm sabaha kadar mesaj silersin :D @quentine83

Çevrimdışı Efe

İnşaatı hızlandıran şahsi fikrime göre çatı montajının bir takvime bağlanması ; muhtemelen çatıyı monte edecek firma sahayı bize Ocak ayı gibi teslim edin demiş olabilir :bandit:

ocakta gelecek parçalar hemen montaja başlar durmaları onlara zarar o yüzden kaba inşaat firmaları ve prekast firması ocak ayona kadar çok büyük oranda stadı bitirmeliler :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

başkanın stratejisi dahilinde gitmesede inşaat hızı fena sayılmaz.gerekli şartlar oluşsaydı şu an kaba bitiyor olabilirdi.yaklaşık 3 ay geriden gidiyoruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

sen sus :D senin attığın mesajları silmekten yoruldum arada bir uyu yemiyor içmiyor uyumuyor bana mesaj atıyor :biggrinking:
bir taraftan sistemle uğraşıyor bir taraftanda senden gelen mesajları siliyordum :evillol: tabi burda olanlar mesaj atmayıp telefon açıyorlardı :D
acayip sıkıntılı bir gündü sistemde zaten sıkıntı vardı birde internette sıkıntı olunca hangisi bizden hangisi internet kaynaklı bulana kadar pert olduk :bandit:
gene fırca yedik yav :) uyuyupta vaktimi boşa harcayayım ki siteye bakıyorum sana mesaj atıyorum  :naughty: :naughty: :naughty: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

ocakta gelecek parçalar hemen montaja başlar durmaları onlara zarar o yüzden kaba inşaat firmaları ve prekast firması ocak ayona kadar çok büyük oranda stadı bitirmeliler :ok:
temennimi :alala:

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet bugün yeni açık temelde beton olacak mı? sesimi duyuyorsan   :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

temennimi :alala:

hayır abi temmenni değil eğer bitmeyecekse parçalar ocakta gelmez iz inşaat parçaları getirip oturacak değil heralde tabi bunu mabetin söylemine göre yapıyoruz parçalar ocak ayı gibi gelecek demişti eğer martta gelecekse o zaman martta biter kaba inşaat o kadar parça kaba inşaatı yapan firmalar sahadan çıkmadan nereye konacak bide o var ocakta parçalar gelecekse inşaatın %90 bitmiş olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

04.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

@bjk_mabet bugün yeni açık temelde beton olacak mı? sesimi duyuyorsan   :D
@Efe bu aksam mustafa ve samet ile stadtaydik, yeni acikta beton hazirligi yok gibiydi. Ama eski acikta tablo betonlamasi vardi

Çevrimdışı FARUK

bir fışkırtıcı daha geldi o nereye gidecek bakalım

Çevrimdışı Efe

@Efe bu aksam mustafa ve samet ile stadtaydik, yeni acikta beton hazirligi yok gibiydi. Ama eski acikta tablo betonlamasi vardi

@ZEKI abi zaten 3-4 gündür öylece duruyor kalıplaması 2 gün önce bitti ama hala beton atılmadı çok ilginç ilk defa bi temel bölümü bu kadar atıl bırakıldı ki çok ufak bi bölüm genelde bi kaç güne betonlanırdı bu arada iyisindir inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bir fışkırtıcı daha geldi o nereye gidecek bakalım

eski açıkta üst kat kirişler bitmiş oraya atılabilir beton yeni açığa gitmedi fışkırtıcı gördüğüm kadarıyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açık temelde betonlama olacak heralde kalıpçılar sabitlemiş kalıpları heralde boşuna çalışmamışlardır bu gece atılır beton
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı numaralıdan içeri giriyor bakalım nereye gidecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

yeni açıkta loca olacak mı olacaksa kaç tane ?
O gemi bir gün gelecek

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler.

Çiçeklerde modaya uydu artık paslandırmadan beton atmıyorlar farka bak  :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yeni açıkta loca yok kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Eylül 2014, 22:10:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de şimdi okudum olacak mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

xuz

• Ziyaretçi

Derinbjk beni mahçup edecek  :s20: ne sallıyor loca moca

Çevrimdışı Efe

eski açıkta tabla bitti malzeme geldi demir yüksek ihtimal ve 2. fışkırtıcı numaralı ortada bekliyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: