Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379817 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Efe hergün statün değişiyo bugün de site denetçisi olmuşun :=
Bazi degisiklikler oldu normal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burhan Kork

Selamlar değerli dostlara bir sorum olacak, özellikle @bjk_mabet dostum.

Resimde kırmızı ile kare içine aldığım Locaların önünde bulunan basamak lara prekast koyulduktan sonra,  o basamaklar üzerinde ki ağırlık  ve prekastları tartacak yeterliliğe sahiptir ama
yinede alttan destekleyici bir kriş vs gibi birşey koyulacakmı yoksa bu şekilde mi kalacak.

Sanki prekast koyulduktan sonra ve de üstünde zıplandığı zaman kırılır gibi duruyor..

Burhan Kardeşim kırmızı ile işaretli alanı yakından görmediğini düşünüyorum. Bizzat yakından gören ve inceleyen biri olarak söyleyebilirim ki çok sağlam çok... 20 tane adam üstünde akşama kadar zıplasın hiç bir sey olmaz..
Teşekkür ederim kardeş,  evet çok yakından görmedim , görebildiğim en yakın mesafe numaralı arkasından caddeden .
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Mustafa sova basliyor bende eve geciyorum sametin fotolara baktim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

benim anlamadığım temel için temmuzun ikinci haftası deniyor.nerden baksan 20 -25 gün. bu kadar uzun süre lik ne iş var numaralıda?harfiyat istense bir gecede ne hale geliyor gördük.kuşak olayı mı bu kadar uzattı işi. bu ay çıkmadan başlansa bari şu temele...
bir kuşak hattı 8 günde bitiyor ...buna ek olarak oradaki tesfiye işlemi drenajı ve cakıllanması derken 15 günü bulur olurda bir aksilik çıkar yağmur yağar fırtına olur araç bozulur vs gibi nedenlerden dolayı resmi olarak temmuzun ilk haftası olarak plana alındı...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ATA SPORLARIMIZDAN BIRI İNŞAAT VE KEPÇEDEN SONRA BETON DÖKÜMÜNÜ İZLEMEK TE EKLENDI AYRICA BETON SESI ÇOK HOŞUMA GIDIYOR   :D :D :D

hayırdır kerem inşaattamı yatıyosun geceleri :) beton sesi flan...

Çevrimdışı quentine83

benim anlamadığım temel için temmuzun ikinci haftası deniyor.nerden baksan 20 -25 gün. bu kadar uzun süre lik ne iş var numaralıda?harfiyat istense bir gecede ne hale geliyor gördük.kuşak olayı mı bu kadar uzattı işi. bu ay çıkmadan başlansa bari şu temele...
bir kuşak hattı 8 günde bitiyor ...buna ek olarak oradaki tesfiye işlemi drenajı ve cakıllanması derken 15 günü bulur olurda bir aksilik çıkar yağmur yağar fırtına olur araç bozulur vs gibi nedenlerden dolayı resmi olarak temmuzun ilk haftası olarak plana alındı...

bilgilendirme için teşekkürler kardeşim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

bir kuşak daha atılacağını düşünüyorduk oda kesinleşti :D

Çevrimdışı Oktay

Hayırlisı olsun sayılı gün çabuk gelir stadın bittiği Günü ne Rabbim yetiştirir bizi inşallah

Çevrimdışı Necmi

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=995;image

bu fotoğrafta yerde beyaz gözüken şeyler su borusumu? ve nereye gidiyor öyle

1-2 sorum daha var biriktirdim sorucam şimdi abilerim :D

@bjk_mabet
daha iyi cevaplandırır ama bildiğim kadarıyla onlar delikli drenaj boruları
renkleri siyahtır üstüne beyaz elyaf türü bir malzeme sarılır toprak deliklerden geçip
boruyu tıkamasın diye ordaki görevide forelerden sızan yüzey sularının betonla irtibatını kesmek
toplayıp tahliye etmektir.

Çevrimdışı keremfrat1

ATA SPORLARIMIZDAN BIRI İNŞAAT VE KEPÇEDEN SONRA BETON DÖKÜMÜNÜ İZLEMEK TE EKLENDI AYRICA BETON SESI ÇOK HOŞUMA GIDIYOR   :D :D :D

hayırdır kerem inşaattamı yatıyosun geceleri :) beton sesi flan...
kameradan izliyorum evden butun gece :D normal sesten bahsedıyorum betonun sesı hoşuma gidiyor :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

17.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı CanEmre

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mkap26

Çevrimdışı BJK_SU

İşçiler için daha önce söylediklerimi geri alıyorum. Kamerada resimlerde görülen işçilerin çoğu görülmüyor, resimlerle aynı saatte canlıdan seyrediyordum,  ufak bir alanda bile 10-15 kişi varmış meğer. kendimden utandım şimdi :iblush:
BjK Rh+

Çevrimdışı blitz

Naçizane bir düşünce olarak: Biz Beşiktaşlıların sabrı ve birlikteliği statta kullanılan betondan daha sağlamdır. Ancak ne var ki kişisel çıkarların had safhada olduğu şu zamanlarda, takımdaşlıktan ziyade adamdaşlık birlikteliği, bazen medya-bazen kendini Beşiktaşlı lanse eden insanlar tarafından-bazen de malum sitelerin çabasıyla, öne geçmeye başladı. Bu forumun en güzel yanı, başka ortamlarda sıklıkla karşılaşabileceğimiz trollerden (ne güzel kelimeler var başka şekilde tariflemek için ama işte...) arınmış bir durumda olması(!). İnşaat yapılırken izliyoruz. İşin içinde olan arkadaşlar, hakları ödenmez =), gerek görsel, gerek anlatarak sürekli bilgi aktarıyorlar. Bu bile, benim için, geleceğe daha umutlu bakmamı sağlıyor. Beşiktaşlıların kardeşliği stattan daha büyüktür. Gerilmeyelim, tadını çıkaralım. Çatısı da güzel olacak, kendisi de güzel olacak. Ağustos olmazsa Ocakta, Ocak olmazsa Şubatta bitecek. Yeterki helal olsun. Biz buna alışığız.

Çevrimdışı LifesGood®

Kapalıda küfeki taşları kaplamasına ne zaman başlanacak acaba ?

Çevrimdışı BJK_SU

Bu forumun en güzel yanı, başka ortamlarda sıklıkla karşılaşabileceğimiz trollerden (ne güzel kelimeler var başka şekilde tariflemek için ama işte...) arınmış bir durumda olması(!).
[/size]Trollerden arınmadığını düşündüren nedir blitz?
BjK Rh+

Çevrimdışı Gokhan_1903

İşçiler için daha önce söylediklerimi geri alıyorum. Kamerada resimlerde görülen işçilerin çoğu görülmüyor, resimlerle aynı saatte canlıdan seyrediyordum,  ufak bir alanda bile 10-15 kişi varmış meğer. kendimden utandım şimdi :iblush:

obitaşcılar grevde galiba  :s20:

Çevrimdışı enisdindar

Fotoğraflar için teşekkürler,
Mustafa abi sayfayı iPhone için uyarlamışsın eline sağlık.Slayt içinde zoom yapılmıyo , buna bi çare bulabilir misin ?
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler,
Mustafa abi sayfayı iPhone için uyarlamışsın eline sağlık.Slayt içinde zoom yapılmıyo , buna bi çare bulabilir misin ?

Maalesef Kardeşim ilgini çeken resim olursa galeriye girmeden resmin üstüne basıp yeni sayfada aç öyle zoomlu bakabilirsin.  :ok:

Çevrimdışı blitz

Bu forumun en güzel yanı, başka ortamlarda sıklıkla karşılaşabileceğimiz trollerden (ne güzel kelimeler var başka şekilde tariflemek için ama işte...) arınmış bir durumda olması(!).
Trollerden arınmadığını düşündüren nedir blitz?

Aksine arınmış görüyorum ama karakteristik olarak sürekli bir ünlem koyarım (:. Aksi bir şey ifade etmek istemedim yoksa.

Çevrimdışı serti67

yenı acıkta sabah baya betonlanmıs bı alan gorucez masallh  harfıyat numaralıda yogunlastıı ordakı degısımıde sabah gorururzz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

obitaşcılar grevde galiba  :s20:

numaralı ile birebir yükselir artık geride kalmasında :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=54.0;attach=1027;image

@Necmi abi @bjk_mabet abi 2-3sorum olucak

1- bu fotodaki kolonla duvar arasındamı yol olucak bildiğim kadarıyla tünelin yeni açığa kadar uzanması gerekiyor.

2-bu soru birazda mabete.bu betonlanan alanı fore kazıkların sabitlenmesi için atıldı dedik ama iskelelerde kuruluyor.yeni açıkta orta kısım tablaya bakıyorum 2-3 gündür 1tane bile demir örülmemiş stratejimi değişti yeni açıkta?

ve son olarak yine bu fotoyla kapalı yeni açık dönüşünü karşılaştırıyorum sanki tam yeni açık numaralı köşesi bu fotodaki gibi değil gibi duruyor. numaralıya doğru biraz daha beton atılacakmı yeni açık tarafında?

şimdiden çok teşekkürler

Etiketler: