Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315785 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ilk olarak yeni açığa ufak bi bçlüme beton atıldı testere kirişlerin başlangıç bölümüne zannedersem şimdide numaraalıdaki kolonlar ve perdeler betonlanıyor bakalım yeni açık temele ne zaman geçecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

bu daha da çirkinmiş  :ebebe:
Hocam bu da Konya stadı mı?Rakamları latince yazmışlar ama numaraları arapça gibi sağdan sola vermişler :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet benim bir sorum var çay ocağındaki iş yoğunluğuyla alakalı, şimdi 4 kalıp emekçisi saatte bir demlik çay, 5 demir emekçiside saatte bir demlik çay bitiriyorsa sen çiçekler ve obitaşın ekiplerine saatte kaç demlik çay hazırlıyorsun?

Çevrimdışı iyimserure

Hocam bu da Konya stadı mı?Rakamları latince yazmışlar ama numaraları arapça gibi sağdan sola vermişler :D
evet konya stadı maalesef

Çevrimdışı iyimserure

Vodafone Arena 02.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

yeni açıktan bi kol daha çıkıyor bu gece hızlılar atraksiyon var :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Selamlar. Nasılsınız.  Ben tatilden döndüm. Sizleri çok özledim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bu koltukları görünce aklıma bir fıkra geldi. karşıdan karşıya bir tünel yapılacakmış japonlar biz iki yakadan kazmaya başlarız en fazla 3 metre bir sapma olur onuda hallederiz sorun olmaz demiş.alman mühendis bizde aynı şekil yaparız en fazla 50 cm hatayla ortada buluşuruz demiş.sıra bizim laz mütahite gelmiş bizde iki taraftan başlarız ortada birleşti birleşti birleşmedi iki tünelimiz olur demiş.bu koltuklarda öyle monte edilmiş gibi iki taraftan birden başlanmışta o yüzden böyle olmuş gibi.hiç hesap etmeden yerleştirmişler sanki.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta stat kolonları neden yükselmeye başlamadı.sorun nedir.hazır olan yerlerin kolonları hazırlanabilirdi.tamam testere kiriş kalıbı yok anladık da dümdüz kolon be kardeşim onları dikseydiniz bari...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

yeni inönü foto paylaşsa da gif yapsam sizlere  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

yeni inönü foto paylaşsa da gif yapsam sizlere  :)
ellerin kaşınıyor heralde :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

ellerin kaşınıyor heralde :D
aynen :D. ben de çok merak ediyorum son 1 haftada ne kadar iş yapıldığını   :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

aynen :D. ben de çok merak ediyorum son 1 haftada ne kadar iş yapıldığını   :)
aslında baya bi yol katedildi ama.şu prekastların yavaşlığı ve yeni açığın stat kolonlarının başlamamış olması dışında her şey yolunda gibi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

aslında baya bi yol katedildi ama.şu prekastların yavaşlığı ve yeni açığın stat kolonlarının başlamamış olması dışında her şey yolunda gibi...
Prekastçılar bence bilinçli olarak yavaş gidiyor kaba inşaat hızı düşük diye onlar da ağırdan alıyor olmalı malum kaba bitmeden prekast bitemiyor.onlar da az işçiyle çalışıyor olmalı.benim de canımı eski açık sıkmaya başladı haftalardır yerinde sayıyor..

Çevrimdışı CanEmre

eski açık-kapalı köşedeki vinç ne zaman sökülür tahmini olan varmı?
benim tahminim 40 gün  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ByGoLD

forumu özledinizmi :bandit: :ebebe: :ebebe:

1000 kere denemişimdir heralde yatmadan da bi bakim dedim açılmış :)

Hayırlı olsun :D
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Oktay

forumu özledinizmi :bandit: :ebebe: :ebebe:
Samet e sordum bakım var dedi :D
@Necmi abi 20 bin bakımımıydı bu  :D

Etiketler: