Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bilgim oladığı için yazdım saçma gelmiş olabilir ama inşaat mühendisliği baya ileri seviyede günümüzde bu forumdada bi çok bilgili arkadaş var sağolsunlar sadece kapasite yada simetri ile ilgili değil bu tribünün yüksek olup olmaması. Beşiktaşlı olarak bi karşı duruş göstermeliyiz bizim de dediğimiz olsun bazı konularda anıtlar kurulu vs gibi kurumlara her şeyi olduğu gibi kabul etmez benim bildiğim beşiktaş taraftarı ama stad konusunda sanki sesimiz pek çıkmadı ve razı olduk hoşumuza gitmeyen konulara 

Hayır hocam gerçekten fikriniz çok iyi keşke uygulanabilse sizi tebrik ediyorum.  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjk_mabet bu yükseklik korkusu olmayan onbeş arkadaşa ilave olması gerekmiyor mu? 80 küsur üst kat kirişi var bildiğim kadarıyla henüz 20 tane yapıldı. Tüm tribünler bitince yaklaşık 40 taneyi yapmaları gerekecek. Sanki bir kaç indiana Jones lazım.

Çevrimdışı mhmtkartal

Hayır hocam gerçekten fikriniz çok iyi keşke uygulanabilse sizi tebrik ediyorum.  :claps:
teşekkür ederim bende size canı gönülden tebrik ederim her gününüzden zaman ayırıp bize görebileceğimiz en güzel resimleri gönderdiğiniz için elinize kolunuza sağlık

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam bu numaralıdaki açıklıklar ne içinmiş?
beton pompası ve mixerlerin giriş cıkışı için bırakılmış.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bu yükseklik korkusu olmayan onbeş arkadaşa ilave olması gerekmiyor mu? 80 küsur üst kat kirişi var bildiğim kadarıyla henüz 20 tane yapıldı. Tüm tribünler bitince yaklaşık 40 taneyi yapmaları gerekecek. Sanki bir kaç indiana Jones lazım.
ilave yapamıyoruz çalışma alanları çok dar..

ysariusta

• Ziyaretçi

valla olmasın. oradan kombine alan üstüne para ister. ayrıca obsesifi var bunun. düzeltmeden oturamaz orada.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

teşekkür ederim bende size canı gönülden tebrik ederim her gününüzden zaman ayırıp bize görebileceğimiz en güzel resimleri gönderdiğiniz için elinize kolunuza sağlık

Sağolasın hocam rica ederim.  :ok:

Çevrimdışı Necmi

bu rezalet bizde olmaz değil mi?  :alala:
:D bizim tribünler oval değil düz başlıyor düz çıkıyor olmaz belki köşelerde belli kaymalar olur sürekli artarak çıkan sıralar var

Çevrimdışı iyimserure

:D bizim tribünler oval değil düz başlıyor düz çıkıyor olmaz belki köşelerde belli kaymalar olur sürekli artarak çıkan sıralar var
yani belli bir düzen içerisinde olursa onlar göze batmaz ama bu konya stadındakini anlamak mümkün değil, çok kötü görünüyor

Çevrimdışı Efe

helal olsun efe kardeş başladı beton şov.   :claps:

ama orası değil betonlanan :) zannedersem beton bu gece olmayacak numaralı birlişiminde bir bölüm hala kalıplanmamış yeni açık temelde ilginç doğrusu ancak numaralı duvar dibindeki tablaya taahtalar konmuş orası bu gece kesin betonlanacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezai

eski açık tribün kısa kalacak tamam ama orayı portatif bir tribün olarak yapamazmıydık maç günleri sadece yükseklik şartını ihlal etmiş olurduk diğer günlerde normal yüksekliğine dönerdi. Mühendislik olarak bu mümkün müdür mümkün ise bizim mühendisler mi önermedi yoksa yönetim mi üstüne düşmedi 
Hocam kendimi bir an Build İt Bigger izler gibi hissettim , ordada böyle özel durumlara fantastik çözümler getiriyorlar sürekli yapılarda , fikir müthiş ama  :claps:  :icool:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet bu gece nerelerde beton var kaç m3 biliyomusun?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sahin53

beton pompası ve mixerlerin giriş cıkışı için bırakılmış.
Filiz bırakılmamış ama
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Efe

Filiz bırakılmamış ama
demir filizleri daha sonra eklenebilir sıkıntı  olmaz o konuda  kapatılacak o 2 bölüm komple :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yani belli bir düzen içerisinde olursa onlar göze batmaz ama bu konya stadındakini anlamak mümkün değil, çok kötü görünüyor
Bu vesileyle şunuda anlamış olduk; koltuk montajı çok ince ve titizlik isteyen bir işmiş :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bu gece nerelerde beton var kaç m3 biliyomusun?
700 m3 beton var toplamda numaralıda ve temelde ve yeni acıkta...

Çevrimdışı mhmtkartal

Hocam kendimi bir an Build İt Bigger izler gibi hissettim , ordada böyle özel durumlara fantastik çözümler getiriyorlar sürekli yapılarda , fikir müthiş ama  :claps:  :icool:
mabet bey de mantıklı dedi ama iş işten geçti sanırım sonuçta bir proje var ve sadık kalınacaktır ama keşke olsa keşke maddi olarak destek olabilsek keşke daha eski açık testere kirişler betonlanmadan bu fikir başkanımıza ulaşsa hiç bir şey imkansız değildir yeterki isteyelim

Çevrimdışı asyakartalı

eski açık-kapalı köşedeki vinç ne zaman sökülür tahmini olan varmı?

Çevrimdışı Sahin53

demir filizleri daha sonra eklenebilir sıkıntı  olmaz o konuda  kapatılacak o 2 bölüm komple :ok:
Anladm sonradan eklenebilindiğini bilmiyordum eski açıkta bırakmışlardı o yüzden  :D
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mabet yeni açık ve temel dedi Efe muhtemelen köşeyi betonlayacaklar.  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

700 m3 beton var toplamda numaralıda ve temelde ve yeni acıkta...

yeni açık temel betonlanacak o zaman iyi bu gece betona doyacağız o zaman :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mabet yeni açık ve temel dedi Efe muhtemelen köşeyi betonlayacaklar.  :biggrinking:
temel bi tek orası var kalıplaması bitti heralde artık betonlansın en  az 3 gün gecikti o rası öncelikli olmadığından gecikti ama yinede şu yeni açık numaralı birleşsin artık  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

Etiketler: