Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı matias

Niye stat inşaatını iki firmaya bölüştürdüler, amaç hızlı yapılması mıydı yoksa ucuza mal etmek miydi aceba? Tüm stadın inşaatı Çiçekler'e verilseydi, gelişim muhtemelen daha hızlı olacaktı. Paradan tasarruf yapıldı mı aceba?

camiamızın durumu belli

başkan kendi yakınlarına peşkeş çekiyor diye yaygara çıkardı. nitekim zamanında böyle bi goygoy yapıldı diye hatırlıyorum

camianın ileri gelenlerinin beşiktaşı düşündüğü yok maalesef.

İhale Çiçekler'e verildiğinde Fikret Orman avantacılıkla suçlanıyordu. En baştada haber1903 gibi (küfür yok) vardı.
@matias

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 21:19:41 Necmi ]

Çevrimdışı eski inönü

Niye stat inşaatını iki firmaya bölüştürdüler, amaç hızlı yapılması mıydı yoksa ucuza mal etmek miydi aceba? Tüm stadın inşaatı Çiçekler'e verilseydi, gelişim muhtemelen daha hızlı olacaktı. Paradan tasarruf yapıldı mı aceba?

camiamızın durumu belli

başkan kendi yakınlarına peşkeş çekiyor diye yaygara çıkardı. nitekim zamanında böyle bi goygoy yapıldı diye hatırlıyorum

İhale Çiçekler'e verildiğinde Fikret Orman avantacılıkla suçlanıyordu. En baştada haber1903 gibi xxxxxx vardı.
Hocam boşver hiç keyfimizi kaçırmaya değmez. En nihayetinde işler yolunda gidiyor. Bu da onlara dert olsun.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 21:37:38 Necmi ]

Çevrimdışı quentine83

mabet temmuzun ilk haftaları diyince aklıma geldi.
söylemeden edemeyeceğim.başkanı severim saygı duyarım.fakat...
başkan bilmiyor muydu temuzda numaralının başlayacağını da kalkıp ağustosta stad açacağız diye realistlikten uzak hiç profesyonelce olmayan bir açıklama yaptı.sonrada çıkmış diyor ki çatı uzun sürecek o yüzden gecikeceğiz.çatı 1 hafta sürse ne olur.senin tribünlerinin hali ortada.
yani diyeceğim akılcı tarihler verip üzerinden baskıyı atabilirdi.loca alacak olan yine alırdı .
bu benim şahsi eleştirim başkanımıza.ama seviyoruz o ayrı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Gokhan_1903

camiamızın durumu belli

İhale Çiçekler'e verildiğinde Fikret Orman avantacılıkla suçlanıyordu. En baştada haber1903 gibi yavşaklar vardı.

haberin devamında çiçekler inşaata başarılar diliyor, yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz yazıyor o kısmı kaçırdın galiba

Çevrimdışı eski inönü

camiamızın durumu belli

İhale Çiçekler'e verildiğinde Fikret Orman avantacılıkla suçlanıyordu. En baştada haber1903 gibi yavşaklar vardı.

haberin devamında çiçekler inşaata başarılar diliyor, yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz yazıyor o kısmı kaçırdın galiba
''yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz'' Bu cumledeki art niyeti farkedemediniz mi yoksa?

Çevrimdışı matias

1- Bir firmaya ihale verildiğinde "Orman Çiçekler'e güveniyor" şeklinde başlık atılır mı?
Orman nedir? Beşiktaş sitesi diye geçiniyorsa Başkan demekten çok korkmayacak.
Haberde kinaye yok ise neden başlıktaki "güveniyor" un sonunda ünlem var?

2- Firma hk sizleri bilgilendirmek için firmayı araştırdık diyor haberde.
Bilgilendirmesi gereken konu firmanın geçmiş projeleri, referansları mıdır? yoksa yönetim kurulundaki x kişisinin Fikret Orman ile bağlantısını mıdır?

Bu kan emicilerin ne amaçla haberler girdiğini herkes biliyor merak etmeyin.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 20:48:57 matias ]

Çevrimdışı Gokhan_1903

camiamızın durumu belli

''yeni stadımızın başkanımızın da söz verdiği gibi 2014 yılı ağustos ayında bitirilmesini dört gözle bekliyoruz'' Bu cumledeki art niyeti farkedemediniz mi yoksa?

o zaman başkanda art niyetli taraftara yalan söylüyor

Çevrimdışı quentine83

şuan eski açıkta betonlama var.geçen günden kalan 3 tane kolon betonlanıyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı eski inönü

1- Bir firmaya ihale verildiğinde "Orman Çiçekler'e güveniyor" şeklinde başlık atılır mı?
Orman nedir? Beşiktaş sitesi diye geçiniyorsa Başkan demekten çok korkmayacak.
Haberde kinaye yok ise neden başlıktaki "güveniyor" un sonunda ünlem var?

2- Firma sizleri bilgilendirmek için firmayı araştırdık diyor haberde.
Bilgilendirmesi gereken konu firmanın geçmiş projeleri, referansları mıdır? yoksa yönetim kurulundaki x kişisinin Fikret Orman ile bağlantısını mıdır?

Bu kan emicilerin ne amaçla haberler girdiğini herkes biliyor merak etmeyin.
+1903 :ok:

Çevrimdışı eski inönü

camiamızın durumu belli

he art niyetli. İsteseydi agustosta bitirebilirdi ama bilerek uzatıyor inşaatı.

Çevrimdışı ALDENYX

Bence ihtimal yok ama yinede sormak istiyorum yeni açığın kasım gibi fln bitme ihtimali varmı sizce

obitaş bu işçi sayisi ile bu hızla giderse bir değişiklik olmaz ise hatta ve hatta firma değişimide dahil en iyi halleri ""OCAK"" AYI başi yada ortası gibi.teslim ederler... TEMMUZA,AĞUSTOSDA ÇATİ VEDE ZEMİN BİTER 2015-2016 YA SDAT IMIZDA BAŞLARIZ.....obitaş hataydı..benim düşüncem..ha deselerdi ki biz sdatı 2 sene de yapacaz ok.....< obitaş doğru seçimdi derim...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Selamlar değerli dostlara bir sorum olacak, özellikle @bjk_mabet dostum.

Resimde kırmızı ile kare içine aldığım Locaların önünde bulunan basamak lara prekast koyulduktan sonra,  o basamaklar üzerinde ki ağırlık  ve prekastları tartacak yeterliliğe sahiptir ama
yinede alttan destekleyici bir kriş vs gibi birşey koyulacakmı yoksa bu şekilde mi kalacak.

Sanki prekast koyulduktan sonra ve de üstünde zıplandığı zaman kırılır gibi duruyor..

Burhan Kardeşim kırmızı ile işaretli alanı yakından görmediğini düşünüyorum. Bizzat yakından gören ve inceleyen biri olarak söyleyebilirim ki çok sağlam çok... 20 tane adam üstünde akşama kadar zıplasın hiç bir sey olmaz..
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Gokhan_1903

camiamızın durumu belli

he art niyetli. İsteseydi agustosta bitirebilirdi ama bilerek uzatıyor inşaatı.

bitmeyeceğini bildiği halde açıklama yapması art niyeti zaten

Çevrimdışı ALDENYX

burda şu malum sitenin adını veripde kirletmeyelim... kimin ne olduğu belli...MALUM SİTE
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı quentine83

benim anlamadığım temel için temmuzun ikinci haftası deniyor.nerden baksan 20 -25 gün. bu kadar uzun süre lik ne iş var numaralıda?harfiyat istense bir gecede ne hale geliyor gördük.kuşak olayı mı bu kadar uzattı işi. bu ay çıkmadan başlansa bari şu temele...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar hepinize selamlar...Bu stad bir sekilde bitecek 1-2 ay once yada sonra olmasi cok onemli degil.Sonucta yeni bir stadimiz olacak. Artik onemli olan bu yeni stadi nasil en iyi sekilde kullanip avantaja cevirebiliriz bunu da dusunmeliyiz ve taraftar profilimizi guncellemeliyiz.Eski moda arabesk sarkilari,turkuleri birakmaliyiz.ELbette marslar,sarkilar soylenmeli ama mac icerisinde degil.Yani rakip takim ataktayken Kartal Gol Gol olmamali..Taraftarda maci takimla birlikte oynamali..Daha cok macin icerisinde olan bi taraftar kitlesi o stadta olmali Mesela;top rakipteyken isliklayan yuhlayan,rakip bir hata yaptiginda alay derek moral bozan,rakibin faulunde hakemin hatasinda onlarin tepesine binen,Bizim takimiza surekli alkisla moral veren,bocaladigimizda takimi uyandiracak itecek tezahuratlarda bulunan bir taraftar profiliyle bu stadta kaybetmeyiz...Bir Ingiliz takimini evinde yenmek neden cok zor?Bunda atmosferin ve bilincli taraftarin payi cok buyuk...Sizce yanlismi dusunuyorum?Baska bu konuda dusuncesi onerisi olan varmi?Stadimizi en iyi sekilde kullanmak ve yeni Sampiyonlar yasamak dilegiyle..

Çevrimdışı drmmm

Artık burdan bir yere gitmeyiz ve stadı burda açarız artık.. Sitemiz hayırlı uğurlu olsun ..  :super:

www.besiktasarena.com   :ok: www.besiktasarena.com  :ok: www.besiktasarena.com  :ok: www.besiktasarena.com  :ok:

Çevrimdışı Furkan Sarper

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=995;image

bu fotoğrafta yerde beyaz gözüken şeyler su borusumu? ve nereye gidiyor öyle

1-2 sorum daha var biriktirdim sorucam şimdi abilerim :D

Çevrimdışı eski inönü

Arkadaslar hepinize selamlar...Bu stad bir sekilde bitecek 1-2 ay once yada sonra olmasi cok onemli degil.Sonucta yeni bir stadimiz olacak. Artik onemli olan bu yeni stadi nasil en iyi sekilde kullanip avantaja cevirebiliriz bunu da dusunmeliyiz ve taraftar profilimizi guncellemeliyiz.Eski moda arabesk sarkilari,turkuleri birakmaliyiz.ELbette marslar,sarkilar soylenmeli ama mac icerisinde degil.Yani rakip takim ataktayken Kartal Gol Gol olmamali..Taraftarda maci takimla birlikte oynamali..Daha cok macin icerisinde olan bi taraftar kitlesi o stadta olmali Mesela;top rakipteyken isliklayan yuhlayan,rakip bir hata yaptiginda alay derek moral bozan,rakibin faulunde hakemin hatasinda onlarin tepesine binen,Bizim takimiza surekli alkisla moral veren,bocaladigimizda takimi uyandiracak itecek tezahuratlarda bulunan bir taraftar profiliyle bu stadta kaybetmeyiz...Bir Ingiliz takimini evinde yenmek neden cok zor?Bunda atmosferin ve bilincli taraftarin payi cok buyuk...Sizce yanlismi dusunuyorum?Baska bu konuda dusuncesi onerisi olan varmi?Stadimizi en iyi sekilde kullanmak ve yeni Sampiyonlar yasamak dilegiyle..
hocam o dediğiniz kaçınılmaz olarak olacaktır zaten. Yeni stadların ozelligi bu. Kaleye cok yakın ve dikdortgen. Misal yeni stadda eski açığın onundeki kalede bile buyuk baskı olacak. Eski stadda kale arkaları uzaktı ve bütünlüklü degildi.

Çevrimdışı eski inönü

benim anlamadığım temel için temmuzun ikinci haftası deniyor.nerden baksan 20 -25 gün. bu kadar uzun süre lik ne iş var numaralıda?harfiyat istense bir gecede ne hale geliyor gördük.kuşak olayı mı bu kadar uzattı işi. bu ay çıkmadan başlansa bari şu temele...
hocam hem kuşak hem de buradan pek belli olmuyor ama numaralının onundeki hafriyatın alanı kucuk degil. Stadın çim olacak alanına kadar uzanıyor. Yuksekligi cok yok ama alanı buyuk benim algıladıgım.

Çevrimdışı keremfrat1

ATA SPORLARIMIZDAN BIRI İNŞAAT VE KEPÇEDEN SONRA BETON DÖKÜMÜNÜ İZLEMEK TE EKLENDI AYRICA BETON SESI ÇOK HOŞUMA GIDIYOR   :D :D :D

Çevrimdışı Sahin53

Tahminime göre numaralının başlama tarihi, eski açığın bitiş tarihine yakın olacaktır.
Eski açık, üst kat hariç 2. locaya kadar, ne zaman biterse veya bitmeye yaklaşırsa o zaman başlayacaktır numaralı.
Çiçeklerin kapalıdan eski açığa kaydı zamanki gibi. Bir grup üst kirişleri yaparken onlar numaralıdan ilerler.
O yüzden hafriyat sorun değil gördük nasıl istenildiğinde hızlı olduklarını.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı matias

Etiketler: