Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Eski açık üst kat kesiti kapalıdan farklı mı olacak? Üst katta kameradan kolon filizleri görünüyor.

Çevrimdışı Efe

Eski açık üst kat kesiti kapalıdan farklı mı olacak? Üst katta kameradan kolon filizleri görünüyor.
Kapalida en raka kolonlara tutturuldu kirisler eski acikta filizi bırakilan kolonlar tutacak kirisleri arka sutunlar bagimsiz sadece catiyi tutacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Kapalida en raka kolonlara tutturuldu kirisler eski acikta filizi bırakilan kolonlar tutacak kirisleri arka sutunlar bagimsiz sadece catiyi tutacak
Sağol efe tamamdır :)

Çevrimdışı Deniz

Son mersin maçında ve toki arenada gördüğümüz rezil zemin eğer bizim stadda da olacaksa kahrolurum.Zemin için ne gerekiyorsa yapılmalı hiçbir maliyetten kaçılmamalı.biz zaten stadı deniz seviyesinin çok altına yapıyoruz bir de dandik çimle başımız ağrımamalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Son mersin maçında ve toki arenada gördüğümüz rezil zemin eğer bizim stadda da olacaksa kahrolurum.Zemin için ne gerekiyorsa yapılmalı hiçbir maliyetten kaçılmamalı.biz zaten stadı deniz seviyesinin çok altına yapıyoruz bir de dandik çimle başımız ağrımamalı
@Deniz Dur hele zamanı gelince en iyisini yaparlar merak etme kahrolma  :)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Dur hele zamanı gelince en iyisini yaparlar merak etme kahrolma  :)
Öyle deme samet 360 skorbord dedik olmadı ,deplasman tribünü olmadı ,güneş enerjisi dedik olmadı , bari hibrit çim olsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Öyle deme samet 360 skorbord dedik olmadı ,deplasman tribünü olmadı ,güneş enerjisi dedik olmadı , bari hibrit çim olsun  :)
360 ve güneş enerjisi dedik ama kesin değildi ki zaten onlar ama bu çim yani en iyi şekilde yaparlar  :) @Deniz

Çevrimdışı ikay yusuf

numarali eski acik ve yeni acik yukselirken ayni anda ikinci kat kirislere baslansa hemn yeni hem eski acikta cok daha kisa surede tamamlanir kaba....ama personel az...her alan icin yetersiz o yuzden uzuyor
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Deniz

360 ve güneş enerjisi dedik ama kesin değildi ki zaten onlar ama bu çim yani en iyi şekilde yaparlar  :) @Deniz
İnşallah @SDemirsoy :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkaadaşlar fener ve gs stad başlıgında değilde genel sohbette yada türk dünyadan spor alanında konu açarak yaparsanız savinirim...

Çevrimdışı Necmi

numarali eski acik ve yeni acik yukselirken ayni anda ikinci kat kirislere baslansa hemn yeni hem eski acikta cok daha kisa surede tamamlanir kaba....ama personel az...her alan icin yetersiz o yuzden uzuyor
@ikay yusuf nerelerdeydin bayağıdır mesajlarını göremiyordum :)

Çevrimdışı Deniz

Arkaadaşlar fener ve gs stad başlıgında değilde genel sohbette yada türk dünyadan spor alanında konu açarak yaparsanız savinirim...

Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ikay yusuf

@ikay yusuf nerelerdeydin bayağıdır mesajlarını göremiyordum :)
heheh...sahnelerim vardi yogundum..ama takipediyorum..bir de bayagi bir yenigelenler oldu...biz basta gorevimizi tamamladik heheh

Çevrimiçi murat

heheh...sahnelerim vardi yogundum..ama takipediyorum..bir de bayagi bir yenigelenler oldu...biz basta gorevimizi tamamladik heheh
genel sohbete yazdım buradada yazayım ikay ; bir beşiktaş marşı yaparbilirsen çok güzel olur.sesin güzelmiş :claps:.videonuda izinsiz koydum.umarım bir sakıncası yoktur.

Çevrimdışı ikay yusuf

genel sohbete yazdım buradada yazayım ikay ; bir beşiktaş marşı yaparbilirsen çok güzel olur.sesin güzelmiş :claps:.videonuda izinsiz koydum.umarım bir sakıncası yoktur.
eyvallah...ne sakincasi..besiktaslilarin birbirlerinden izin almalari gerekmiyor...

Çevrimdışı arda

Şimdi Yeniinönüden bir resim gelse, yok çay koydum ne giderdi behh  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Kartal Ç

çalışan emekçilere göre oranlarsak aslında direnaj boruları baya kalınmış.

Çevrimdışı Necmi

Şimdi Yeniinönüden bir resim gelse, yok çay koydum ne giderdi behh  :bandit:
bjk_mabet çay keyfine yetiştirdi resimleri :D

Çevrimdışı Necmi

taa oralarda nasıl Beşiktaşlı oldun Türkiyede okurkenmi yoksa doğuştanmı :D @ikay yusuf

Çevrimdışı nurtaç

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/02/tunelin-ucu-veltins-arena-385166

shalkenin yeni düzenlemesi acaba bizde daha değişik bişi yapabilirmiyiz çıkış tuneli içerisine?

Çevrimdışı ikay yusuf

taa oralarda nasıl Beşiktaşlı oldun Türkiyede okurkenmi yoksa doğuştanmı :D @ikay yusuf
dogustan siyah beyaz...Partizan taraftari...90da parcalandi buralar biz de Turkiyeye yoneldik spor tv ve ne varsa yasama dair..manen koptuk burdan sadece fiziki yasiyoruz...dizi haber tvspor ne varsa icimiz disimiz anavatan .yani 90 yilindan bu yana Besiktasliyim;0

Çevrimiçi Kartal Ç

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/02/tunelin-ucu-veltins-arena-385166

shalkenin yeni düzenlemesi acaba bizde daha değişik bişi yapabilirmiyiz çıkış tuneli içerisine?

biz yapsak uefa kesin ona da tutanak tutar. zaten üniversitedeki öğrenciye takan hoca gibi oldu iyice başımıza.  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

dogustan siyah beyaz...Partizan taraftari...90da parcalandi buralar biz de Turkiyeye yoneldik spor tv ve ne varsa yasama dair..manen koptuk burdan sadece fiziki yasiyoruz...dizi haber tvspor ne varsa icimiz disimiz anavatan .yani 90 yilindan bu yana Besiktasliyim;0
Partizan benimde sevdiğim takımdı o dönemler yazık oldu eski havasını kaybetti 90 dada olsa doğru yolu bulmuşsun :tabe:

Etiketler: