Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320876 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

araç giriş çıkış noktamız şimdilik orası olduğu için en son yapılacak köşe orası...
teşekkürler mabet  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

çarşamba mimari kesitler olucak iç dekarosyonla alakalı... :busted_cop: :busted_cop:
:bandit: :bandit: ilaç gibi geldi sağbek olmayıncaaa @bjk_mabet

Çevrimdışı Serkan7738

insan bi eline saglık der :bawling: :lol: :lol: hepsi sizler için  :kop:

Eline sağlık senle alakalı değildi zaten geçen gün @SDemirsoy benim çizimle dalga geçti intikam almak için birinin paint terk resim koymasını bekliyodum kısmet sanaymış  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

@bjk_mabet yeni açık ile ilgili yapılan proje nasıl? önceki projelere göre baya bi revizyon olmuş.. otopark kartal yuvası vs nasıl olucak

Çevrimdışı Efe

B (numaralı)  blok kesit resmini ve yine aynı yerden projeye ait 2 çizim paylaşıcam saat 20:00 da :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Eski açık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Eline sağlık senle alakalı değildi zaten geçen gün @SDemirsoy benim çizimle dalga geçti intikam almak için birinin paint terk resim koymasını bekliyodum kısmet sanaymış  :biggrinking:
:D :D vayyy paintimi kolluyorsun he :D @Serkan7738

Çevrimdışı ozan062

:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ayayhan

Rampa game over :lol:
aslında rampa kalkmıyor sadece eğimi daha geriden başlıyacak iniş bitimide geride olucak otomatikman

Çevrimdışı melofaz

Çelik kolonlar iyice yaklaşmış şu kamerayı süzer'e koysalar keske vodafone yapamıyorsa fikret baskana soylesinler malum ikna kabiliyeti bir hayli yuksek  :D @bjk_mabet nedir kamera durumu daha kıpırdanma yokmu ??
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

aslında rampa kalkmıyor sadece eğimi daha geriden başlıyacak iniş bitimide geride olucak otomatikman
Tabiki rampa kalkmayacak ucurumdan aşşagi ucarak girmeyecek arabalar :lol: eğim veriliyor ben sunun icin oyun bitti yazdim eski acik arka taraf numaraliya donebilecek bizi engelleyen rampaydı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kesh

Çevrimdışı ayayhan

Tabiki rampa kalkmayacak ucurumdan aşşagi ucarak girmeyecek arabalar :lol: eğim veriliyor ben sunun icin oyun bitti yazdim eski acik arka taraf numaraliya donebilecek bizi engelleyen rampaydı :)
rampa ne olucak nasıl kamyon inicek kişilere yazdım onu bilen var bilmiyen var

Çevrimdışı asyakartalı

canlı yayın monitöründe yeni bir direğimiz olmuş :ok:

Çevrimdışı quentine83

kamera görüntüsü bu saatlerde çok net.ayna gibi valla.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/inonu-stadi-otopark-oldu_sto4383751/story.shtml

@Necmi Abi bu haberin gerçekliği var mı birileri rant mı sağlıyor düşüncesi olan paylaşabilir mi sinirim bozuldu bu işe benim
ya samet her gün ordasın bari sen yapma gittiğimizde arabamızı nereye çekiyoruz gelipte birileri bizden para istedimi orda park eden
araçlar genelde şantiye içinde çalışanların araçları yada gazilere gelip oturup çay içen insanlar çekiyor kimseninde müdahale ettiği yok ve sürekli orda polis var
her gittiğimizde 3-4 ekip oluyor orda herif orda park etmiş araç görmüş hemen altına haberi donatmış terbiyesizler haberciyim diye çıkıyor ortaya
birde öyle haber yapmışki şantiyenin içine park ediyorlar sanıyorsun söylediği yerin bizlede bir ilgisi yok sekiz aydır gidiyorum bir kere bile rastlamadım
böyle bir şeye @SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı LifesGood®

Oda/Şube no 48 bin küsür yazıyor gördüm stad 48 bin olacak   :sevinc :sevinc :kop: :ebebe:

Çevrimdışı Furkan Sarper

temel betonumu atılıyor şuan yeni açık numaralı köşesine?

Çevrimdışı ahmetx

Kesitte A ve C  kesitleri yazıyor ne demek bu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Oda/Şube no 48 bin küsür yazıyor gördüm stad 48 bin olacak   :sevinc :sevinc :kop: :ebebe:
Resmi belgede şifrelemişler. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: