Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321967 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı selçukaras

bence rampa biraz daha indirilecek. taki eski açık ilk kat bitene kadar daha sonra iskeleler sökülecek.
girişler eski açık taki yapılan araç giriş çıkış yerinden yapılacak. yani en kötü 2 hafta daha var. yoksa orası birleşemez.

demin eski açıkta işçiler arasında mevzu çıktı  :D
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Deniz

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/inonu-stadi-otopark-oldu_sto4383751/story.shtml

@Necmi Abi bu haberin gerçekliği var mı birileri rant mı sağlıyor düşüncesi olan paylaşabilir mi sinirim bozuldu bu işe benim
1-2 araba görüp haber yapmışlar bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onrbrk

Bu yeni vinç,çatıyıda yapabilecek yüksekliğe sahip bence..

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:18:45 Oktay ]

Çevrimdışı ozan062

bunun gibi bir goruntü cıkıcak sanırım
iki farklıs ekilde
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:12:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/inonu-stadi-otopark-oldu_sto4383751/story.shtml

@Necmi Abi bu haberin gerçekliği var mı birileri rant mı sağlıyor düşüncesi olan paylaşabilir mi sinirim bozuldu bu işe benim
bir ay öncesine kadar gazi büfe buluşmalarında arabamı çekiyor kimsede para istemiyordu.büfe bir arakapalıydı o arada çöreklenmiş olmasınlar oraya.büfe kapalıysa olabilir.büfe açıkken zaten polis kaynıyor büfenin önü.mustafaya sormak lazım hergün orada.

Çevrimdışı Serkan7738

bunun gibi bir goruntü cıkıcak sanırım
iki farklıs ekilde

Paint konusunda benden kötüleri varmış @SDemirsoy  :uyucam: :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

bir ay öncesine kadar gazi büfe buluşmalarında arabamı çekiyor kimsede para istemiyordu.büfe bir arakapalıydı o arada çöreklenmiş olmasınlar oraya.büfe kapalıysa olabilir.büfe açıkken zaten polis kaynıyor büfenin önü.mustafaya sormak lazım hergün orada.
evet abi hergün trafik polisleri orada karalama haber yapıyorlar o zaman bunlar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet dostum şu eski açık rampanın olduğu kısmın detaylı resimlerini paylaşabilirmisin sana zahmet. birtürlü göremedik orayı. yola bağlantı tarafından resmedersen merakımız bir nebze giderilir. şimdiden teşekkürler.
biraz önce paylıştım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

1)Eski acik rampa...
2)Yeni acik alt kat...
3)Yeni acik...
4)Yeni acik gorunuş..
5)Eski acik gorunuş...
6)Eski acik alt kat...
7)Eski acik alt kat 2...
8)Kapalı görünüm...
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:44:59 FARUK ]

Çevrimdışı ozan062

Paint konusunda benden kötüleri varmış @SDemirsoy  :uyucam: :sevinc

insan bi eline saglık der :bawling: :lol: :lol: hepsi sizler için  :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

B (numaralı)  blok kesit resmini ve yine aynı yerden projeye ait 2 çizim paylaşıcam saat 20:00 da :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

B (numaralı)  blok kesit resmini ve yine aynı yerden projeye ait 2 çizim paylaşıcam saat 20:00 da :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Elektrik projeleri öksüz kaldı  :bawling:  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

numaralı ile eski açık ne zaman birleştirilecek tam olarak bu soru sorulmuş olabilir ama ben gene de sorayım dedim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

aslında çarsambaydı bunu erkene çekmek daha buyuk supriz oldu tsklerrr

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralı ile eski açık ne zaman birleştirilecek tam olarak bu soru sorulmuş olabilir ama ben gene de sorayım dedim :)
araç giriş çıkış noktamız şimdilik orası olduğu için en son yapılacak köşe orası...

Çevrimdışı bjk_mabet

aslında çarsambaydı bunu erkene çekmek daha buyuk supriz oldu tsklerrr

çarşamba mimari kesitler olucak iç dekarosyonla alakalı... :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Isıtma,Soğutma,Havalandırma ihaleleri daha yapılmadı mı @bjk_mabet  ?  Mekanik ihalesini alan firma işi ağırdan alıyor sanki  :alala:

Etiketler: