Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı halvetifarazi

Güzel şeyler bunlar. Başkanımız da Allah razı olsun ağzı dualı, bereket getirir böyle işler.

Yoksa, stada alkollü gelen, besmele si olmayan başkanların olduğu yerde de ola ola, 580 milyon borç, tonla da icra olur.
Elhamdülillah ben de müslümanım. Besmele çekmek. Allahın adını anmak güzel. Ama alkolle borcu,icra'yı ilişkilendirmek komedi.
Westfalen arena'da, Allianz arena'da adamlar stadda bira içiyor. Yada Porto'nun stadına sanmıyorum ki besmele çekiyorlar. Ama adamların durumu ortada.
O dediklerinin olmaması için kafayı çalıştırmak, kendi menfaatin için kulubu satmamak, çıkar peşinde koşmamak, akıllı transfer yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı Ozan E.

Elhamdülillah ben de müslümanım. Besmele çekmek. Allahın adını anmak güzel. Ama alkolle borcu,icra'yı ilişkilendirmek komedi.
Westfalen arena'da, Allianz arena'da adamlar stadda bira içiyor. Yada Porto'nun stadına sanmıyorum ki besmele çekiyorlar. Ama adamların durumu ortada.
O dediklerinin olmaması için kafayı çalıştırmak, kendi menfaatin için kulubu satmamak, çıkar peşinde koşmamak, akıllı transfer yapmak gerekiyor.

:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı quentine83

bu arada çiçekler numaralıyı yeni açıktan önce bitireceğinin sinyallerini verdi.2.kata başlamışlar bile.üstelik aralık sonu için koca 4 ayları var.hayli hayli bitirirler.
bakalım yeni açık bitecekmi.geçen haftaki o hızlanma yakalanırsa olur yoksa zor.iş obitaş ta biter...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

Ekran görüntüsü rica etsem  :busted_cop:
ben beceremem maalesef.bilen bi arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur.ben sadece yorum  yazabiliyorum... :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı megiddo

misafir tribünü ile ilgili bir kesinlik varmı? kombine stad oturma planına göre neresi gösteriliyor?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu dua niyaz mevzusu konu içi mi sayılıyor ey yönetim

Çevrimdışı Ozan E.

ben beceremem maalesef.bilen bi arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur.ben sadece yorum  yazabiliyorum... :D

tamamdır öyleyse teşekkür ederim :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı FARUK

2 saat önce
Caner O. foursquare hesabından alıntı

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tabla bu gece betonlanacak gibi gorunuyor :icool: temelde hareket yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Rıza86 T. foursquare hesabından alıntı 25dk önce

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı attila_metu

rampaya hunharca girişmişler :)

Aynen. rampa falan kalmamış ortada. güzeeeel :)

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

Aynen. rampa falan kalmamış ortada. güzeeeel :)
o rampa bize lazım akşama kadar düzeltsinler beton kamyonlarını helikopterlemi indirecekler sahaya :evillol: :evillol:

Çevrimdışı umit

Çevrimdışı FARUK

giriş-çıkışlar nasıl olacak  :alala: :alala: :alala:

düzenleyeceklerdir kaç gündür aynı işlem yapılıyor alınıp düzenleniyor ama bu açıda görmemiştik hiç.
araçların duvar kenarından numaralının temeli üzerine çıkarılıp oradan saha içerisine girmesi planlanıyormuş. böylece numaralı eski açıkla birleşecek
fakat bunu yapabilmek için öncelikle araçların temel üzerine çıkacağı kısmın 1. kat tablası atılması lazım bana göre ve iskelelerin sökülmesi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/inonu-stadi-otopark-oldu_sto4383751/story.shtml

@Necmi Abi bu haberin gerçekliği var mı birileri rant mı sağlıyor düşüncesi olan paylaşabilir mi sinirim bozuldu bu işe benim

Etiketler: