Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Eski acikta celikleri yerlestiriyor yeni vinc eski acik tabla ve yeni acik tablada calismalar iyi duzeyde bu gece yeni acikta betonlama olacak mi bakalim eski avik donustede calisiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

birkaç gundur seyrek takip ediyorum malum konulardan dolayı ancak bu obitas nedendir anlamıyorum tribünlerden cok diğer detaylara daha cok ilgileniyor,, bence tersi olmalı onden arkaya geçilmeli burda arkadan one bi gidiş var,, dogrumuduru tartısabiliriz ama bence değil
tribünler yapmak kolay arka taraf dünelenmesi lazım üst kat gezme alanı olacak onun alttı tribün çıkışı otoparklar vs o alanların yapılması lazım aynı şekilde planlı ondan obitaş alanı büyük oldugu için temel atma problemi olduğu için biraz geç kalınılıyor ama hızı gayet iyi son köşe temel de atılsa obitaş hızlanır... üst katlara dogru ilerler

Çevrimdışı Deniz

birkaç gundur seyrek takip ediyorum malum konulardan dolayı ancak bu obitas nedendir anlamıyorum tribünlerden cok diğer detaylara daha cok ilgileniyor,, bence tersi olmalı onden arkaya geçilmeli burda arkadan one bi gidiş var,, dogrumuduru tartısabiliriz ama bence değil
Arkadan öne gitmek zorunda beton makinelerinin ,malzemelerin,araçların rahat yetişmesi için.Ayrıca arkadaki olay tribün yapmak kadar önemli.Neticede arkayı yapmadan stadı bitiremez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

tribünler yapmak kolay arka taraf dünelenmesi lazım üst kat gezme alanı olacak onun alttı tribün çıkışı otoparklar vs o alanların yapılması lazım aynı şekilde planlı ondan obitaş alanı büyük oldugu için temel atma problemi olduğu için biraz geç kalınılıyor ama hızı gayet iyi son köşe temel de atılsa obitaş hızlanır... üst katlara dogru ilerler

dogru diyorsun hepsinin birbiriyle baglantısı var bunu ben unuttum duz mantıkla dediğim gibi dusunuluyor ama bu dolasım alanları vs aslında daha mesaketli işler,,,

Arkadan öne gitmek zorunda beton makinelerinin ,malzemelerin,araçların rahat yetişmesi için.Ayrıca arkadaki olay tribün yapmak kadar önemli.Neticede arkayı yapmadan stadı bitiremez :)

birde dediğin gibi işin bu tarafıda var işleyişi bu sekilde goturmek lazım aklıma neden geldi bu derseniz canlı yayına bne cok nadir bakarım iki haftada bir,, onun için soyle bi karsıya bakayım dedim iki aydır hala oyle gorunce  tabi düsünmeden bir anda yazıverdim:))
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 13:24:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

köşedeki temeli çiçekler atsada bari hızlansalar.hep hızlanmak için bir neden arıyoruz.böyle gelmiş böyle gidecek .benim pek hızlanacakları konusunda umudum yok.bir hafta hızlı sonra bir ay kem küm şeklinde gidiyorlar.yeni açık numaralıdan 1 ay sonra bitsin artık ona da razıyım.

Çevrimiçi murat

dogru diyorsun hepsinin birbiriyle baglantısı var bunu ben unuttum duz mantıkla dediğim gibi dusunuluyor ama bu dolasım alanları vs aslında daha mesaketli işler,,,

bence dolaşım alanları daha kolay işler.

Çevrimdışı Halil

Arkadaşlar eski açıktaki rampa ile ilgili bir sorum olacak. Belki daha evvel de konuşulmuş olabilir, lütfen kusura bakmayın... Şu an tek giriş-çıkış noktası orası. En iyi ihtimalle ne zaman kaldırılabilir? O rampa kaldırıldığında vinç, kamyon gibi büyük araçların giriş-çıkışı için nasıl bir formül var? Prekast ve daha sonra çatı için mutlaka büyük araçlar içeride dolaşacak sanırım...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu vinç bayağı büyükmüş :D prekastlarada el atar artık.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 13:34:05
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Bir Abimiz Namazını kılıyor... Allah Kabul Etsin...

Olum var yaa bu stadın demirinde, betonunda Dualar var evvel Allah Hiç birşey olmaz bu stada... :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yavvuzz

Olum var yaa bu stadın demirinde, betonunda Dualar var evvel Allah Hiç birşey olmaz bu stada... :ok:

Valla adam inancının gereğini yapıyor helal olsun ...

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadın emekçilerine ne yapılsa boştur ilk macı bizzat onlar davet edilip izlemeliler  :bandit:

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar eski açıktaki rampa ile ilgili bir sorum olacak. Belki daha evvel de konuşulmuş olabilir, lütfen kusura bakmayın... Şu an tek giriş-çıkış noktası orası. En iyi ihtimalle ne zaman kaldırılabilir? O rampa kaldırıldığında vinç, kamyon gibi büyük araçların giriş-çıkışı için nasıl bir formül var? Prekast ve daha sonra çatı için mutlaka büyük araçlar içeride dolaşacak sanırım...
eski açık rampası komple kaldırılmayacak.araçlar yukarıdan aşağıya doğru iniş yapacak.bir miktar daha traşlanır sadece.(yanlış ise düzeltin)

Çevrimdışı ayayhan

Stadın emekçilerine ne yapılsa boştur ilk macı bizzat onlar davet edilip izlemeliler  :bandit:
BENCE İLK MAÇI ONLAR YAPSIN siyah bi takım beyaz bi takıp CNN  manşet olur bu

Çevrimdışı Atakan Uzun

bjk_mabet dostum şu eski açık rampanın olduğu kısmın detaylı resimlerini paylaşabilirmisin sana zahmet. birtürlü göremedik orayı. yola bağlantı tarafından resmedersen merakımız bir nebze giderilir. şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Halil

eski açık rampası komple kaldırılmayacak.araçlar yukarıdan aşağıya doğru iniş yapacak.bir miktar daha traşlanır sadece.(yanlış ise düzeltin)
Eski açıkla numaralı birleşimindeki çıkış tünelinin yükseklik ve genişliği büyük araçların giriş-çıkışı için yeterli mi peki? Rampa traşlandığında, araçlar oradan giriş-çıkış yapabilir mi?

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 14:02:35
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Bakın bu 2 mühendis burada geyik yapıyo... :D :D :D Mabet Nerdesin...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi murat

Eski açıkla numaralı birleşimindeki çıkış tünelinin yükseklik ve genişliği büyük araçların giriş-çıkışı için yeterli mi peki? Rampa traşlandığında, araçlar oradan giriş-çıkış yapabilir mi?
bildiğim kadarıyla en alt kat yüksekliği 5 metre civarında.

Çevrimdışı hic2222

Renkli basın stadyumun etrafını değnekçilerin otopark olarak kullandığını yazmış.

Vurgulamışlar bir de : "Polisin Haberi bile yok!" diye...

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/01/inonu-stadi-park-oldu-384980
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yldrmaydn

prekastların birleştiği yerlere ekstra işlem uygulanacak mı acaba? yoksa böyle parça parça görüntü sürecek mi?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı arda

prekastların birleştiği yerlere ekstra işlem uygulanacak mı acaba? yoksa böyle parça parça görüntü sürecek mi?

Bende merak ediydoum onu, bi derz atarlar heralde
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Numaralıda 1.kat testerelerin 2.bolumune gecilmis gayet iyi bakalim gece betonlama olacakmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Güzel şeyler bunlar. Başkanımız da Allah razı olsun ağzı dualı, bereket getirir böyle işler.

Yoksa, stada alkollü gelen, besmele si olmayan başkanların olduğu yerde de ola ola, 580 milyon borç, tonla da icra olur.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı siyah-1903

Güzel şeyler bunlar. Başkanımız da Allah razı olsun ağzı dualı, bereket getirir böyle işler.

Yoksa, stada alkollü gelen, besmele si olmayan başkanların olduğu yerde de ola ola, 580 milyon borç, tonla da icra olur.

bu kadar sığ bir yorum mu olur Allah aşkına..

hee öncekilerin besmelesi yok diye geldi bunlar başımıza..

insanları inançlılıkları veya inançsızlıkları üzerinden ayrıştırmak suçtur.. yukarıdakilerden destek alıp da atıp tutulmasın.. hukuken suçtur, hukuk da bir gün herkese lazım olur
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Etiketler: