Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325359 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açık temelde kalıplama yapılmış gibi görünüyor time  lapsede yanlış görmediysem bu gece betonlama görme şansımız var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yeni açık temelde kalıplama yapılmış gibi görünüyor time  lapsede yanlış görmediysem bu gece betonlama görme şansımız var
yok sanırım orda bir kalıplama yapılmadı herhalde orda bu gece beton olmaz numaralı ikinci kat kolonlar başlamış
obitaş orta bölümün testere kalıplarını bitirebilirse tabladada demir işi biterse yarın akşam o tablayı ve testereleri betonlarlar
ama çok az adam çalışıyor bitermi bilmem normalde bu gün bitmesi lazımdı arkadada obitaşın yarın bitecek tablaları var onlarda betonlanır
rampanın yanındaki perdeleri demirliyorlardı belki oralar betonlanır

Çevrimdışı Efe

yok sanırım orda bir kalıplama yapılmadı herhalde orda bu gece beton olmaz numaralı ikinci kat kolonlar başlamış
obitaş orta bölümün testere kalıplarını bitirebilirse tabladada demir işi biterse yarın akşam o tablayı ve testereleri betonlarlar
ama çok az adam çalışıyor bitermi bilmem normalde bu gün bitmesi lazımdı arkadada obitaşın yarın bitecek tablaları var onlarda betonlanır
rampanın yanındaki perdeleri demirliyorlardı belki oralar betonlanır
abi temel çok uzun sürdü aslında en kolay yer yani demirleme bitti orda kalıplama çok kısa sürede yapılırdı net belli olmuyor yapılıp yapılmadığı ama şuanda hareket yok çoktan betonlanması lazımdı ilginç doğrusu numaralı 2. kat kolonlarda gün içerisinde betonlandı numaralı harika gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi temel çok uzun sürdü aslında en kolay yer yani demirleme bitti orda kalıplama çok kısa sürede yapılırdı net belli olmuyor yapılıp yapılmadığı ama şuanda hareket yok çoktan betonlanması lazımdı ilginç doğrusu numaralı 2. kat kolonlarda gün içerisinde betonlandı numaralı harika gidiyor
bu gün köşede 5-6 demirci çalışıyordu orda tünel var onun pabuçlarıda bırakılmadı demircileri yok o yüzden 5 kişi orda 5 kişi burda 5 kişi şurda çalışıyorlar
hiç bir yerde tam bitmiyor uzun sürüyor

Çevrimdışı Deniz

Yarin vodafone arenanin mekanik ihalesini ve cihazlari ogrenecem.mahsuru olmayan bilgileri burada paylasirim :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Yarin vodafone arenanin mekanik ihalesini ve cihazlari ogrenecem.mahsuru olmayan bilgileri burada paylasirim :D

Hay Allah senden razı olsun   :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Hay Allah senden razı olsun   :ok:
Senden de abi :).isitma sogutma ihaleleri yapilmissa ogrenecem.kaliteli malzeme mi kullaniyorlar belli olur  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

çatı ihale detayları var bide asıl merakla beklenen  :deal:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Caner

Yarın artık mabet dönerse baya bişeyler öğreniriz :)

Çevrimdışı Deniz

çatı ihale detayları var bide asıl merakla beklenen  :deal:
Cati ihaledi ile ilgili bilgilere ulasamam abi  :D .acikcasi en cok merak ettigim olay çati

Çevrimdışı Sahin53

Ara ara hızlanıp yavaşlamanın sebebini merak ediyorum, havalar da müsait aslında, maddiyat olacağını da düşünmüyorum.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Efe

Ara ara hızlanıp yavaşlamanın sebebini merak ediyorum, havalar da müsait aslında, maddiyat olacağını da düşünmüyorum.

maddiyat öncelikli ama koordinasyonda olmuyor bazı günler çok bölük pörçük çalışılıyor çeşitli bölgelerde oyüzden alanlar beklenenden uzun sürüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sahin53

maddiyat öncelikli ama koordinasyonda olmuyor bazı günler çok bölük pörçük çalışılıyor çeşitli bölgelerde oyüzden alanlar beklenenden uzun sürüyor
İnşaat sahasında işler nasıl gider bilmiyorum ama iki hafta süper gidiyorken bi anda bu kadar yavaşlaması tuhaf geliyor.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Deniz

Ben bu hafta yine bir hizlanma bekliyorum :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

yeni açıktamı?
Aynen abi.tabla betonlarindan sonra eninr genisleme devam eder bence

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

son 122 gün bu seneden artık geri sayıma geçtik bakalım ne zaman bitecek kaba inşaat 4 ay içerisinde biterse çok iyi çatı saha ve koltuklar için  baya bi zaman kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

bu gece beton olmayacak anlaşıldı  :icool:

Aynen ya bak bak ne fışkırtıcı ne mikser, yok heralde bu gece baba yorgun

Çevrimdışı Fatih

Hybrid cim tanitici videosuymus...Harika birsey...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Aynen ya bak bak ne fışkırtıcı ne mikser, yok heralde bu gece baba yorgun

bu ay çok iyi çalıştılar biraz dinleniyorlardır makinalrında bakıma ihtiyacı var her dakka bton dökemezler tabi :icool: yarın sabah mabette dönüyor yeni bir ay başlıyor var güçle çalışmaya devam yarın :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDBabuz

Hybrid cim tanitici videosuymus...Harika birsey...
Bende forzada bunu görüp girdim. Tam paylaşıcaktım sen paylaşmışsın. Bir videoyla gaza gelmek gerekir mi bilmiyorum ama gayet güzel ve mantıklı duruyor ama araştırmak lazım herşey anlatıldığı kadar güzel mi bakalım...

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi.tabla betonlarindan sonra eninr genisleme devam eder bence
bence nöbetçi ustaların nöbeti bitti gittiler geriyede her zamanki 40-50 kişilik ekibi kaldı
dikkat ediyorum gerçekten yeni açıkta çalışan kişi sayısı 50 civarı buna Beşiktaş AŞ nin kesin bir çözüm bulması lazım
Başkanda bu aralar transferden stada bakmaya zaman bulamıyor herhalde çiçeklerinde üst testere kirişlere artık ağırlık vermesi gerekiyor
sürekli demirleme yaptıklarına göre sanırım ordada kalıp sıkıntısı var içine demir koydukları kolonlara geldiler ordada durdular
bari eski açık hızlı olsada prekast montajına yol verseler bütün tribünler aynı anda biterse bu sefer prekast montajı aksayacak :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bende forzada bunu görüp girdim. Tam paylaşıcaktım sen paylaşmışsın. Bir videoyla gaza gelmek gerekir mi bilmiyorum ama gayet güzel ve mantıklı duruyor ama araştırmak lazım herşey anlatıldığı kadar güzel mi bakalım...
evet anlatıldığı kadar güzel :D halı gibi beğendiğimiz stadların hepsi hibrit çim kaplı

Etiketler: