Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

saha içine taşıdıkları hafriyatı yeniden kamyona doldurup nereye götürüyorlar acaba :)

Çevrimdışı mduru

Hafta içi kamyonların çıkışına izin verilmediyse şimdi onların dökümünü yapıyorlardır

Çevrimdışı megiddo

eski açığın numaralı köşeye doğru ilerlemesiyle kameranın önü kapanacak yavaş yavaş, vodafone tarafında yeni kamera açılarıyla ilgili bir gelişme var mı?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

eski açığın numaralı köşeye doğru ilerlemesiyle kameranın önü kapanacak yavaş yavaş, vodafone tarafında yeni kamera açılarıyla ilgili bir gelişme var mı?

Vodafone ile ilgili bir gelişme bilmiyorum ama bjk_mabet'e sorulmuştu kapalıdaki prekastları önce bir bitirelim sonra demişti diye hatırlıyorum,heralde prekast işi bitince kamera kapalıya taşınacak.

Çevrimdışı smtcglr

maşallah stad iyi ilerliyor şu numaralı yeni açık köşesi dönüş betonlandı mı  :alala:

Çevrimdışı sallapati

maşallah stad iyi ilerliyor şu numaralı yeni açık köşesi dönüş betonlandı mı  :alala:

bugün betonlanacak.. belki geceye de yeni açık tabla betonu atılır

Çevrimdışı sallapati

1 ay içinde tüm stadı 1. kat seviyesinde yükselmiş göreceğiz

Çevrimdışı izorlu85

eski açıkta bugün kalıplanan dönüş yerinin kolonları betonlandı mı ???

kolonlar betonlanmadan nasıl kalıba başlayabilirler  :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Hafta içi kamyonların çıkışına izin verilmediyse şimdi onların dökümünü yapıyorlardır
:alala: :alala: :alala: :alala: cümleden bir şey çıkaramadım abi ne demek istedin  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

1 ay içinde tüm stadı 1. kat seviyesinde yükselmiş göreceğiz
inşallah dediğinden daha ileride oluruz  :sevinc

Çevrimdışı Caner

Şu yeni açıkta her yer 1.kata ulaşsın, numaralıda da komple ilk kat çıkılsın, şöyle stat çıksın ortaya, başka bir şey istemiyorum.

Bütün bunlar 1 ay içerisinde olur herhalde siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı sallapati

Şu yeni açıkta her yer 1.kata ulaşsın, numaralıda da komple ilk kat çıkılsın, şöyle stat çıksın ortaya, başka bir şey istemiyorum.

olmaması için bir neden yok  1 ayda .. stad iyice şekillenecek bu ay.. çünkü temel ve temel üstü kolonların hepsi bitti.. yukarıya doğru çalışmalar hızlanacak

Çevrimdışı Efe

ilk kat tribunler ay icinde bitecektir o yonde calisiliyor zaten yeni acikta temel isleri bitti sadece dikine buyume var artik numaralida da az bi bolum var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Taylan Kutlu

:alala: :alala: :alala: :alala: cümleden bir şey çıkaramadım abi ne demek istedin  :kop: :kop: :kop: :kop:

hafta içi hafriyat kamyonlarına izin vermemiş olabilirler. onlarda hafriyatı hafta içi saha ortasında biriktirip hafta sonu döküyorlar.  :D

Çevrimdışı izorlu85

hafta içi hafriyat kamyonlarına izin vermemiş olabilirler. onlarda hafriyatı hafta içi saha ortasında biriktirip hafta sonu döküyorlar.  :D
yok öyle bişey  :ebebe: :ebebe: o hafriyat ile saha zeminini yükseltiyorlar abi  :hiho: :hiho: :hiho: kalıcı dökülüyor yani  :ok: :ok: :ok:  :D

Çevrimdışı FARUK

yok öyle bişey  :ebebe: :ebebe: o hafriyat ile saha zeminini yükseltiyorlar abi  :hiho: :hiho: :hiho: kalıcı dökülüyor yani  :ok: :ok: :ok:  :D

Bugün 3-4 kamyon saha ortasındaki hafriyatı alıp dışarı götürdü arkadaş ona cevaben yazmıştı bunu

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotoğraf makinem çalışmadı telefonla bu kadar oluyor

Çevrimdışı izorlu85

Bugün 3-4 kamyon saha ortasındaki hafriyatı alıp dışarı götürdü arkadaş ona cevaben yazmıştı bunu

götürülen moloz felandır kesin   :D :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 17:04:45 ysariusta ]

Çevrimdışı FARUK

götürülen moloz felandır kesin   :D :D :D

Canlı yayında gördük ama moloz olsun seni mi kırıcaz  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Fotoğraf makinem çalışmadı telefonla bu kadar oluyor

Eline sağlık abi en sevdiğimiz büyük boyutlu fotolar:)

Çevrimdışı Taylan Kutlu

elimde dondurmayla stadın canlı yayını izlerken eşimin annesiyle babası geldi nam-ı değer kayınvalideyle, kayınbaba  :D olum sen napıyorsun ne izliyorsun diye garip garip bir ekrana bir bana baktılar şimdi gel de anlat bunlara derdini. dedim eski açık yavaş gidiyor :D

Çevrimdışı FARUK

eski açık üst testere kiriş için 6. kalıp yapılmış

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 17:36:23 ysariusta ]

Etiketler: