Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327890 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Engin

Şu an stadda ne yapılıyor bilen varmı kameradan bişey anlaşılmıyor öylece bakaka kaldım ışıkları gözümüze gözümüze çakmışlar sanki biz tavşanız  :D
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler,bir kaç günlük yavaşlamadan sonra bugün iyi iş yapıldı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

Şu an stadda ne yapılıyor bilen varmı kameradan bişey anlaşılmıyor öylece bakaka kaldım ışıkları gözümüze gözümüze çakmışlar sanki biz tavşanız  :D

numaralıda temele beton dökülüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe senin gözler iyidir ışıktan görünmüyor sanki beton pompası orada ama hiç mixer göremedim ben ne yapılıyor şu an

miksereler daha gelmedi galiba gelsin başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Engin

miksereler daha gelmedi galiba gelsin başlarlar
Sağol kardeşim cevabın için, bayağıdır bakıyorum hala gelen giden yok yarın ne yapıldığını görürüz artık herkese iyi geceler :bigstar:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Fatih

Bu galibiyetle 900.000TL cebimize girdi...  :) Ne kadar cok galibiyet o kadar hizli insaat...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı heart

Bu galibiyetle 900.000TL cebimize girdi...  :) Ne kadar cok galibiyet o kadar hizli insaat...

o kadar para nereden geldi yahu?  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

bu çok iyi olmuş olimpiyat maçlarında kombineler hariç  ortalama 35 bin bilet satılsa 2 milyon ordan kazansak 900 binde galibiyet 3 milyon kabaca ilk yarı 8 maç oynayacağız 24 milyon tl cebe giriyor inşaat için ilaç arkadaş herkes maça  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ibrahmsr

Süper lig galibiyet primidir yazılı miktar.. Her galibiyete verilir. Miktar kulüp başına değişmez.
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Fatih

Super lig'de galibiyet aldikca para kazaniyorsun hocam..Bunu bilmiyor muydun? Gecen sene 940.000TL'ydi...Bu sene 900.000'e cektiler diye biliyorum...Gecen sene fbnin kazandigi para 23.000.000TL civarindaydi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Super lig'de galibiyet aldikca para kazaniyorsun hocam..Bunu bilmiyor muydun? Gecen sene 940.000TL'ydi...Bu sene 900.000'e cektiler diye biliyorum...Gecen sene fbnin kazandigi para 23.000.000TL civarindaydi...
geçen yıl 750 binmiş bu sene 900 bine çıkmış herşey lehimize işliyor parasal açıdan :icool: bi şampiyonlar ligi olmadı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

obitaş atacağı beton muazzam olacak 1 kat tabla full numara köşesi ve otopark yokuş...
haftaya fulll beton günleri obitaş ta olacak yeni açıgın baya ilerleyecek ve direk üst trübüne başlarlar

Çevrimdışı Sezai

Numaralıda çılgın işler dönmüş 2 3 gündür , bakalım gece neler olur  :icool:

Çevrimdışı heart

galibiyet alan takımın prim aldığını biliyorum ancak miktarları bilmiyordum.
gayet güzel bir para ilaç gibi gelir inşaata.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Efe

galibiyet alan takımın prim aldığını biliyorum ancak miktarları bilmiyordum.
gayet güzel bir para ilaç gibi gelir inşaata.

zaten  takım kazanırsa problemlerin tümü ortadan kalkacak hem parasal hemde  başarı yönünde sorun olmayacak herkes tek bişey düşünecek  şampiyonluk diğer işlerle ilgilenmeyecekler ve para akmaya devam edecek olimpiyat olsun galibiyet primleri olsun kombine forma olsun tamamıyle takımın başarısına bakıyor bu haftadan sonra  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Para umarim,temlikli degildir

değildir baya zaman geçti tff den gelecek para direk kasaya girer beşiktaş isterse kullanır parayı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ağustos 2014, 01:37:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
eski açıkta bugün kalıplanan dönüş yerinin kolonları betonlandı mı ???

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar iyi diyosunuz da ben o paranın temlikli olduğunu biliyorum. En azından geçen sene öyleydi. Bilen birine danışmak, doğrulatmak lazım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ağustos 2014, 01:40:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar iyi diyosunuz da ben o paranın temlikli olduğunu biliyorum. En azından geçen sene öyleydi. Bilen birine danışmak, doğrulatmak lazım.
ben de çok emin olmasam da geçen gün konuştuğum kongre üyesi gelirlerin temlikli olduğunu söylemişti...

Çevrimdışı Efe

numaralıda fışkırtıcı bekliyor heralde 2 taneyle devam edecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

modern bi stadın bir takım için ne kadar önemli olduğu bugün bizim maçta kendini gösterdi...mersin stadında bile farkettirdi...ufakta olsa  bazı anlarda tribün bazında etkileme yaptılar...şimdi düşünüyorum 45 46 binlik vodafone arenada tribünleri türkiyede sahaya en yakın stadımızda ciddi ama çok ciddi baskı oluşturacağımız kesin...böyle büyük yatırımlarda niye sahaya yatırım yapılmaz anlaşılamaz senin benim vergilerimle yapılan stadlardaki zemine bak..bence süperligde oynayacak her takımın stadına hibrit çim zorunluluğu getirimeli ben bizim stadımızda bu yönden çok umutluyum...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

ben de çok emin olmasam da geçen gün konuştuğum kongre üyesi gelirlerin temlikli olduğunu söylemişti...

bunu öğrenmek lazım o zaman stad gelirleri ve ttfden gelecek galibiyet primleri temliklimi temlikliyse tamamı mı temlikli yoksa bir bölümümü bunları bilmek lazım var mı bilen yada doğrulutacak biri  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda ışığı kapattıklarında torbaları daha yeni koymuşlar betonlama başlamamış hala ama heran başlayabilir 2 fışkırtıcı bekliyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: