Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331488 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

diğeri ne ara çıktı valla hayalet gibi hareket ediyorlar ben bile kaçırıyorum :lol:
biri sanki yeni açık köşeyi betonluyor  :alala: orasıda betona hazır haldeydi ön kalıpları çakılıyordu sanki

Çevrimdışı Efe

biri sanki yeni açık köşeyi betonluyor  :alala: orasıda betona hazır haldeydi ön kalıpları çakılıyordu sanki

abi numaralıda beton var şuan yeni açıkta göremiyorum arka tarafta vardı betonlama ama şuan çok belli olmuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi numaralıda beton var şuan yeni açıkta göremiyorum arka tarafta vardı betonlama ama şuan çok belli olmuyor
köşe dönüşü bekliyordum bu gece betonlamaya

Çevrimdışı Efe

galiba bi kaç kolon ve numaralı betonlanacak yarın gecede temele fışkırtıcaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcının bir kolonu betonlayıp gidiyor galiba toparlanmaya başladı diğeri testerelere beton atıyor gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

gece daha uzun ama ben zannetmiyorum kalıplanmış olduğunu. Mustafa'nın fotolarda kalıplardan eser yok  :by2:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

gece daha uzun ama ben zannetmiyorum kalıplanmış olduğunu. Mustafa'nın fotolarda kalıplardan eser yok  :by2:

yarın büyük ihtimal biter kalıplar falan her iki temelde gece betonlamaya hazır hale gelecektir ama 2 side betonlanır mı biraz zor gibi çok beton gidecek 1er gün arayla dökebilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

:bandit: ingilizleri hiç sevmem ama hatırın için bir buluşma ayarlarız :tabe:
Beşiktaş taraftarının ne oldugunu gösterelim de memleketinde anlatsın garip  :evillol: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Deniz

Stadin isitma sogutma ihalesi ne zaman yapilacak @Necmi abi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Stadin isitma sogutma ihalesi ne zaman yapilacak @Necmi abi?
yapıldı diye biliyorum mekanik ihalesi şu anda çalışıyorlar olması lazım kapalı tarafında

Çevrimdışı Deniz

yapıldı diye biliyorum mekanik ihalesi şu anda çalışıyorlar olması lazım kapalı tarafında
Cihazlar ney acaba :alala: .trane,hsk/systemair,form,alarko vs gibi firmalardan hangisini tercih ettiklerini bilsek stadin isitma ve sogutma sisteminin tahminen nasil olacagini da biliriz.. :bandit:

Çevrimdışı Efe

an itibariyle 2 fışkırtıcı işlerine devam ediyor kolay gelsin diyelim ve yatalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Ağustos 2014, 03:00:15
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Hadi be mabet reis bir an önce başla ise de muhabbet edelim biraz soracak onlarca sorumuz var sana  :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Cihazlar ney acaba :alala: .trane,hsk/systemair,form,alarko vs gibi firmalardan hangisini tercih ettiklerini bilsek stadin isitma ve sogutma sisteminin tahminen nasil olacagini da biliriz.. :bandit:
mabet bir liste yayınlamıştı yanılmıyorsam emin değilim

Çevrimdışı Deniz

mabet bir liste yayınlamıştı yanılmıyorsam emin değilim
Abi ogrenirsen eger haber ver proje detaylarina kadar ogrenebilirim :)

Çevrimiçi Necmi

çiçekler tekrar eski açığa döndüler  :sevinc
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

heralde numaralının demir örme işleri çabuk bitsin diye eski açıktaki demirciler numaralıya gitmişti demirleme bitince eski açığa döndüler

Çevrimdışı ayayhan

Allah ım havalar hep böyle gittsin işçi kardeşlerim rahat çalışsın..amin

Çevrimdışı doctore

martin linnes transferi bitti.... :super: :super:  kaynak ntvspor
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı gurbetci kartal

Dün mustafanın çektigi resimde obitaştan sadece 4 kişi çalışıyordu başka kimse yoktu eger gören varsa yazsın.bu ihsan bey toplamda bine yakın işçi çalışacak diyordu neoldu. Aceba işe başlayıp bırakan giren çıkan işçilerin toplamını kastetti göz var nizam var görmediklerimizle beraber en fazla 100 işçi var hadi hatırınız için 50 daha koyalım bu gidişat kötü bence.biraz kulünün agırlıgını koyması lazım evde bile işçi çalıştırsan başında durmadınmı bir günlük iş üçgünde biter bunu herkes bilir biraz sıkılanmı farkı göreceksiniz

Çevrimdışı Haldun

Baskan stad 30 agustosda acilacak diyordu gece 12 ye kadar vakit var dur bakalim insallah yetisir stad  :evillol:

Hem demirören döneminden kalma yüzmilyonlarca türk lirasına  tekabül eden borçlarını öderken hem transfer yapmak hem de stat inşaatı yapmak gerçekten zor bir iş,  Allah bu yükü omuzlayan yürekli insanlara yardımcı olsun,  bizler de elimizden gelen maddi ve manevi katkıyı eksik etmeyelim arkadaşlar.

Etiketler: