Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

@Necmi abi merak ettigim birsey var...Tahmini olarak cevap verirsen sevinirim...Eger ki 1903 tribununu normal koltuk ile yapsak ve diger (yeni ve eski acik, kapali) tribundelerdeki koltuklar arasi mesafeyi eski inonudeki gibi sık yapsak stadin kapasitesi sence ne olur?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi merak ettigim birsey var...Tahmini olarak cevap verirsen sevinirim...Eger ki 1903 tribununu normal koltuk ile yapsak ve diger (yeni ve eski acik, kapali) tribundelerdeki koltuklar arasi mesafeyi eski inonudeki gibi sık yapsak stadin kapasitesi sence ne olur?
1903 tribünü karıştırma orası loca ne yaparsan yap kapasiteye etkisi olmaz birde oldukça kârlı bir yer. Bildiğim kadarıyla koltuk genişliklerimiz 42 cm
buda uefa standartlarının en düşük ölçüsü daha küçüğünü standartlara uyarak koyamayız sonuçta insanların sığması lazım zaten kapasite arttırmak için bunlara gerek yokki bizim stadımızın kapasitesi düşük değil izin verilmediği için 42000 koltuk konuyor istersen bütün koltukları kaldır çöpe at gene 42000 den fazla bilet satamazsın o yüzden böyle şeyleri kafanıza takmayın her şeyin bir zamanı var

Çevrimdışı Efe

1903 tribünü karıştırma orası loca ne yaparsan yap kapasiteye etkisi olmaz birde oldukça kârlı bir yer. Bildiğim kadarıyla koltuk genişliklerimiz 42 cm
buda uefa standartlarının en düşük ölçüsü daha küçüğünü standartlara uyarak koyamayız sonuçta insanların sığması lazım zaten kapasite arttırmak için bunlara gerek yokki bizim stadımızın kapasitesi düşük değil izin verilmediği için 42000 koltuk konuyor istersen bütün koltukları kaldır çöpe at gene 42000 den fazla bilet satamazsın o yüzden böyle şeyleri kafanıza takmayın her şeyin bir zamanı var

alt seyirci sırası 24 (localar 1903 hariç) üst sıralarda ortalama 20 olsun 44 sıra yapar ortalama 1000 kişi 1 sıra desek 44 bin kişi vip tribün dahil oluyor en kaba hesap localarıda kat 46 bin küsür daha az açılması bence olası dahi değil :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

:bandit: :bandit: abartmayalım 8 ay önce çiçekler kapalının temeline yeni başlamıştı aralık sonunda temel atıldı 8 ayda kapalı bitti eski açık %75 bitti
numaralı %15-20 gibi yapıldı bence hiç fena bir iş değil  bu gün değil obitaş 3-4 gündür iş çıkaramıyor ben burda söyleyip duruyorum :bandit: bunun savunulacak
bir durumu yokki iş ürettiğinde alkışlarız üretmediğinde eleştiririz kaç gündür obitaşın 50 nin üzerinde adamı yok sahada alan yayıldı bu adamların yaptığı işde görünmüyorzaten taşören işçi çalıştırdığı için üzerlerinde kontrol sağlayamıyor sağda solda sökülmesi gereken kalıplar var ama sökülmüyor @aktar_ismail
savunulacak şey var savunulmayacak şey var adamlar kesinlikle bu işi ciddiye almıyorlar keyiflerine göre davranıyorlar

Bravo Necmi Abi.
Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Fatih

Hayir abi stadin cok buyuk oldugunu biliyorum  :) O sekilde oldugu zaman tahmini olarak stad 60.000 kisiyi gorur mu diye merak etmistim..

Çevrimiçi Necmi

Hayir abi stadin cok buyuk oldugunu biliyorum  :) O sekilde oldugu zaman tahmini olarak stad 60.000 kisiyi gorur mu diye merak etmistim..
yok görmez toki bizden büyük o bile görmez o rakamları 60 bini görmemiz için her taraftan 6-7 metre genişlememiz 5 metre falanda yükselmemiz gerekir oda bu saatten sonra imkansız 50 bin iyidir fazla aç gözlü olmamak gerekir zaten daha üstü bir rakam stat baskısını öldürüyor kapasite artışı aslında dezavantajbence ideal olan 40000 50000 arası stadlar sayı arttıkça gelirin artmaz doldurmak için ucuz bilet satmak zorunda kalırsın kendi ülke gerçeklerimize göre olimpiyata bak 20 liraya bilet satıyoruz gene dolmuyor uzak deme yakın olsa bile gelmeyen gene gelmez senede 3 maç dolduracağım diye büyük stad yapmaya gerek yok diğer maçlar bomboş olur nüfus büyüyor falanda demiyelim istanbul 20 m genede dolmuyor

Çevrimdışı Fatih

yok görmez toki bizden büyük o bile görmez o rakamları 60 bini görmemiz için her taraftan 6-7 metre genişlememiz 5 metre falanda yükselmemiz gerekir oda bu saatten sonra imkansız 50 bin iyidir fazla aç gözlü olmamak gerekir zaten daha üstü bir rakam stat baskısını öldürüyor kapasite artışı aslında dezavantajbence ideal olan 40000 50000 arası stadlar sayı arttıkça gelirin artmaz doldurmak için ucuz bilet satmak zorunda kalırsın kendi ülke gerçeklerimize göre olimpiyata bak 20 liraya bilet satıyoruz gene dolmuyor uzak deme yakın olsa bile gelmeyen gene gelmez senede 3 maç dolduracağım diye büyük stad yapmaya gerek yok diğer maçlar bomboş olur nüfus büyüyor falanda demiyelim istanbul 20 m genede dolmuyor

Kesinlikle haklisin..Barcelona bile 15€'ya bilet satiyor...Benim icin de ideal olan max 50.000 kisilik stat..Tesekkurler cevapladigin icin.

Çevrimdışı Engin

50.000 iyidir bence de aç gözlü olmamak gerek, 50.000 candır :D  :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı CanEmre

numaralının önüne fışkırtıcı mı gelmiş  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi demir olarak zannedersem :icool: bu gece hareketli geçecek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Birileri Obitaşa yavaş mı dedi  :alala: :alala: ?

Adamlar kabul edin inşaat tarihine geçecek kadar iş yaptılar 4-5 günde.Yavaşlama falan da yok iç taraflarda da çalışıyorlar.Yavaşlama arıyorsanız çiçeklerin eski açıktaki muazzam yavaşlamasına bakabilirsiniz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralı ve yeni açıkta tablalar yarın hazır olacak tabi numaralıda 3 tane daha testere kirişide bimiş olacak ağustos ayının tamamına baktığımızda iyi iş çıkarıldığını söyleyebilirim daha dolu dolu 2 gün var bitecek 2 temel ve 1 büyük tabla daha var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Birileri Obitaşa yavaş mı dedi  :alala: :alala: ?

Adamlar kabul edin inşaat tarihine geçecek kadar iş yaptılar 4-5 günde.Yavaşlama falan da yok iç taraflarda da çalışıyorlar.Yavaşlama arıyorsanız çiçeklerin eski açıktaki muazzam yavaşlamasına bakabilirsiniz  :bandit:
ne yapıyorlar iç tarafta :alala: kaçmak için tünelmi kazıyorlar :D :D

Vodafone Arena 29.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 00:45:00 TimeLapse ]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı arda

An itibariyle beton mikseri koca tıra posta koyuyor..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Salih A.

ne yapıyorlar iç tarafta :alala: kaçmak için tünelmi kazıyorlar :D :D
@Necmi abi bence asıl küçük enişte olan obitaşı bırakalım olmadı yeni açık kısmına perde çekilir öyle maç izleriz ne yapalım ya bu çiçeklerin yaptığı eski açıkta kongre merkezi kafama takıldı abi o alan o kadar genişmi ? kongre moda restaurant falan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Oktay

Obitaş çok iyi ritim yakaladı ; şu anda  yeni açıkta  kale arkası kısımda Demir örme işine geçtiler hemen sagında kalıp işleri devam ediyo Demir işi biter bitmez sağ tarafa Demir örmeye geçecekler ... Yani özetle Demir ve betonu eksik etme adamlar tıkır- tıkır iş çıkarsın :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bence asıl küçük enişte olan obitaşı bırakalım olmadı yeni açık kısmına perde çekilir öyle maç izleriz ne yapalım ya bu çiçeklerin yaptığı eski açıkta kongre merkezi kafama takıldı abi o alan o kadar genişmi ? kongre moda restaurant falan
kongre merkezi ordamı bilmiyorum :dontknow: ama büyük ihtimal eski açıkta değildir kongre merkezi varmı onuda bilmiyorum belkide moda merkeziyle ortak aynı solon olabilir

Çevrimdışı Salih A.

kongre merkezi ordamı bilmiyorum :dontknow: ama büyük ihtimal eski açıkta değildir kongre merkezi varmı onuda bilmiyorum belkide moda merkeziyle ortak aynı solon olabilir
abi geçen konu arasında geçmişti bende eski açıkta mı demiştim evet demiştin bana da çok zor geliyor neticede kongra merkezi ciddi bir rakam demek eski açığın öyle bir potansiyeli yok doğrusu abi moda merkezi dedikleri lounge de gerçekleşecek bir olay asla alt katlarda vs olacak iş değil
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Obitaş çok iyi ritim yakaladı ; şu anda  yeni açıkta  kale arkası kısımda Demir örme işine geçtiler hemen sagında kalıp işleri devam ediyo Demir işi biter bitmez sağ tarafa Demir örmeye geçecekler ... Yani özetle Demir ve betonu eksik etme adamlar tıkır- tıkır iş çıkarsın :D
demircileri az yetmiyor demir örülmesi gereken 3 tabla var bekliyor kalıplanacak alanlarda var onlarda başlanmadı çalışan çok az kalıpcı var
yapacak iş var ama yapacak adam yok çalışan sayısı gerçekten az 120 kişi olması lazım ama günün hiç bir saati 50 yi geçen adam sayamadım
inşallah dediğin gibi görünmüyen yerlerde çalışıyorlardır gerçi yeni açıkta görünmeyen yerde yokki :alala:

Çevrimdışı arda

imza
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

abi geçen konu arasında geçmişti bende eski açıkta mı demiştim evet demiştin bana da çok zor geliyor neticede kongra merkezi ciddi bir rakam demek eski açığın öyle bir potansiyeli yok doğrusu abi moda merkezi dedikleri lounge de gerçekleşecek bir olay asla alt katlarda vs olacak iş değil
moda merkezi eski açık en alt kat yeri belli biliyorum kongre merkezi evet demem çünkü bilmiyorum belki sorunu yanlış anlamışımdır
yeni açık köşede long olarak görünen büyük bir alan vardı yeni durumda hala varmıdır bilemiyorum birde yeni açık ikinci kat tribün altı ne olacak bilmiyorum
otoparka mı ayrıldı yoksa başka bir şeymi düşünüyorlar bildiğim projede otopark değildi ne olacağı belli değildi belki orda bir yerler düşünülüyordur hemen hemen
4000 metrekare bir alan var orda stadla ilgili bir şey olmaz geçiş de yok otoparka açılıyor orası bazı şeyleri bitince göreceğiz yeni açık çok karanlık

Etiketler: