Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Obitaş'ın şu an yaptığı iş hem çok büyük hem de hesap gerektiren işler. Şu an kurduğu iskeleyi 1 haftada tamamen bitirmiş olacak,  çiçekler aynı işi 1 ayda anca yapmışlardı.

@Efe 'ye aynen katılıyorum.

akttar baba yapma gözün sevem.. Obitaşın arka taraflar çok kolay.. demir çok seyrek atılıyor.. bir de eski açığa bak.. ne kadar sık

ismail seni tanımak isterim kardeşim.nerde bir obitaş lafı duysan koşarak gelip savunmaya başlıyorsun.seninki, sıkı dostluğu olan iki arkadaşın ne olursa olsun yanında olayım haklı yada haksız farketmez hesabı.tanımak isterdim seni.hayattaki duruşun da böyledir eminim.saygılar :ok:
Teşekkür ederim :) hürmetler.

Çevrimdışı sallapati

bizim insanımız son dakika olaylarını sever.. asteras maçına kadar uzatın kombineleri en az 2-3bin daha satış olur

Çevrimdışı Efe

Evet stada ara ara gidiyorum ama yeni açığı gördüğümde moralim bozuluyor.
O nedenle çok sık  uğramıyorum.

şunu belirteyim obitaş olması gereken hızda şuan ama 3-4 ay yattıkları için maalesef ilerleme az biraz fazla ilerleselerdi bayramdan önce şuan 2 .katla uğraşacaklardı ama olmadı eylül-ekim-kasım ayları toplamda 91 gün yeni açığı bitirmeleri lazım bitmezse problem başlar artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

mabet hiç görünmüyor buralarda. nerede bir bilgisi olan var'mı acaba?
bu gün bir kaç fotoğraf paylaştı ama buraya gelip sohbet etse de soru sorsak merak ettiğimiz şeyler var. :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı sallapati

aktar baba ben en çok 2. kattakı hızlarını merak ediyorum Obitaşın.. 2. katı hızlı çıkarlarsa yüzümüzü kara çıkaracaklar

Çevrimdışı attila_metu

şunu belirteyim obitaş olması gereken hızda şuan ama 3-4 ay yattıkları için maalesef ilerleme az biraz fazla ilerleselerdi bayramdan önce şuan 2 .katla uğraşacaklardı ama olmadı eylül-ekim-kasım ayları toplamda 91 gün yeni açığı bitirmeleri lazım bitmezse problem başlar artık :)

Umarım haklı çıkarsın Efe ve kabasını yılbaşına kadar bitirebilirler.
Bunu çok istiyorum.

Çevrimdışı Efe

bizim insanımız son dakika olaylarını sever.. asteras maçına kadar uzatın kombineleri en az 2-3bin daha satış olur

zaten şuan kombine alsan eski fiyatlar var hala değişmedi pazartesiye kadar kombineler bu şekil heralde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Ocak ayında kaba inşaat tamamen biter,  çatı montajı işini de keşke 2 firma yapsa  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

hayat da böyle birşey işte sevgili dostlar.. 2 gün önce arsenalle oynarken şimdi asterasla oynuyoruz.
hayatta ne oldum demeyeceksin  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

beton mikseri geldi ama nereye :alala:

yeni açık arkada extra aydınlatma var foto da rampanın başlangıcının üst uçları kalıplı fışkırtıcı olmadan betonlarlar bence orayı :)

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler eski açığa ayda 1 tabla atıyor,  1 ay sonra demirliyor bu yüzden 8 ay oldu daha eski açığın ne zaman biteceği bile belli değil.  Obitaş 1 gün demir örmedi diye kıyamet kopartmak manasız.
:bandit: :bandit: abartmayalım 8 ay önce çiçekler kapalının temeline yeni başlamıştı aralık sonunda temel atıldı 8 ayda kapalı bitti eski açık %75 bitti
numaralı %15-20 gibi yapıldı bence hiç fena bir iş değil  bu gün değil obitaş 3-4 gündür iş çıkaramıyor ben burda söyleyip duruyorum :bandit: bunun savunulacak
bir durumu yokki iş ürettiğinde alkışlarız üretmediğinde eleştiririz kaç gündür obitaşın 50 nin üzerinde adamı yok sahada alan yayıldı bu adamların yaptığı işde görünmüyorzaten taşören işçi çalıştırdığı için üzerlerinde kontrol sağlayamıyor sağda solda sökülmesi gereken kalıplar var ama sökülmüyor @aktar_ismail
savunulacak şey var savunulmayacak şey var adamlar kesinlikle bu işi ciddiye almıyorlar keyiflerine göre davranıyorlar

Numaralı ihalesini aldıktan sonra eski açık elemanlarını numaralıya yönlendirmek eski açığın bitiş tarihini uzattı.  Obitaş tamam yavaş ama çiçekler de yavaş.  Çiçeklerin yavaşlamasının mazereti oluyorsa,  obitaş'ında olmalı @Necmi abi :)
Obitaş şu an uğraştırıcı bölümü yapıyor orası bitsin bu sefer herkes gene süper hızlı demeye başlayacak :)
Kim beton atıyorsa hızlı oluyor bu inşaat sürecinde,  işin özü bu :)

Çevrimdışı Efe

yeni açık tablaya beton atılıyor arka taraf uzun araştırmadan sonra çözebildim zannedersem ama bi kaç kişi daha baksın yinede  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

mabet hiç görünmüyor buralarda. nerede bir bilgisi olan var'mı acaba?
bu gün bir kaç fotoğraf paylaştı ama buraya gelip sohbet etse de soru sorsak merak ettiğimiz şeyler var. :alala:
Tatilde bırakalımda biraz kafasını dinlesin :D

Çevrimdışı Efe

stada gelmiştir EFE  :sevinc
:lol: yok dolmabahçe sarayına gelmiş ama anıtlar yol al demiş oda bize sığınmış :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açık arkada extra aydınlatma var foto da rampanın başlangıcının üst uçları kalıplı fışkırtıcı olmadan betonlarlar bence orayı :)

evt orasıda olabilir fışkırtıcı göremedim ben hala ama mikserler girip çıkıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırtıcıyı bi görüyorum bi kayboluyor sanki çok bakmaktan hayal mi görüyorum acaba :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

resimde rampanın sağında solunda demirlenmiş kısımlar da betonlanır herhalde bu gece  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

28.08.2014 tarihinde fiyat olarak değişmesi gereken kombine satışları şuan için aynı fiyatlarda devam etmektedir alacak olan arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar pazartesi ne olacağı belli olmaz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Numaralı ihalesini aldıktan sonra eski açık elemanlarını numaralıya yönlendirmek eski açığın bitiş tarihini uzattı.  Obitaş tamam yavaş ama çiçekler de yavaş.  Çiçeklerin yavaşlamasının mazereti oluyorsa,  obitaş'ında olmalı @Necmi abi :)
Obitaş şu an uğraştırıcı bölümü yapıyor orası bitsin bu sefer herkes gene süper hızlı demeye başlayacak :)
Kim beton atıyorsa hızlı oluyor bu inşaat sürecinde,  işin özü bu :)

zor kısım yaptığı falan yok obitaşın gayet kolay iş yaptığı. Çiçekleri savunacak değilim son dönem onlarda yavaş özellikle eski açıkta ama yönlendirme değil
numaralı için ayrı ekip geldi bildiğim kadarıyla eski açıkta yavaşlıktan öteye yapılmıyor orda bir sorun var ama ne çözemedim mabet gelsin sorarız
ama anladığım kadarıyla imalatı engelleyen bir şey var obitaş yavaş derken çiçekler hızlı demiyorum iki şirketi birbirine vurdurmuyorum onlar rakip değil birlikte bizim stadımızı yapıyorlar ama obitaş yavaş gerçekten bu iş sidik yarıştırmaya dönmesin çiçeklerde eski açıkta yavaş falan değil resmen durdular ama numaralı hızı gayet iyi aralıkta ocakta kaba biter hemfikirim ama prekastlar ne zaman bitecek bu gidişle marttan önce çatı işi başlamaz tek aksaklık obitaş olsun nihayetinde kabanın bitim süresini etkilemez bu şu anda bitirmiş olsalar ne kazanırdık sonuçta bütünün bitmesi önemli olan ben işin gırgırındayım ama esasında gecikme olduğuda aşikar en az üç ay atacak bitim süresi biz bu stadda ancak önümüzdeki sezon maç izleriz oda ömrümüz yeterse hiç olmazsa tadını çıkaralım inşaatın her aşamasının @aktar_ismail

Çevrimdışı hic2222

Sanırım resimde işaretlediğim yer betonlanıyor. Emin değilim ama
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Sanırım resimde işaretlediğim yer betonlanıyor. Emin değilim ama
%99 betonlanıyor bi saatir fışkırıtıcı görmeye çalışıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: