Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Salih A.

çiçekler tahminimce yarından başlayacak olan beton şov için son hazırlıklarını yapıyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Rampanın operasyonu numaralının birinci katı tamamlanıp iskeleleri sökülünce yapılabilecek herhalde. En azından arka kısımların bitmesi şart.

şuan 3 testere kirişi yapılacak onlar bittimi kamyonların giriş çıkışı için alan bitmiş olacak tabi iskeler ve kalıplar söküldükten sonra anca 15 günden önce zor gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gece numaralıda tabla betonu olabilir sabah bu kadar hızlı yapacaklarını düşünmemiştim saat 9 dan beri takip ettim özveriyle çalışıp betona hazır hale getirdiler tebrik etmek lazım :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

gece numaralıda tabla betonu olabilir sabah bu kadar hızlı yapacaklarını düşünmemiştim saat 9 dan beri takip ettim özveriyle çalışıp betona hazır hale getirdiler tebrik etmek lazım :claps:

Numaralı çabuk yükselecek belli ki inşallah hızlanarak devam ederler.

Bu arada Eski açık köşe tribündede tablalama ve kolon dikme işlemleri başlamış perde beton işlemleride bitmiş.  :ok:

Çevrimdışı attila_metu

Maalesef obitaş yine eski haline dönmeye başladı   :s20:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

29.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı quentine83

obitaş saman alevi gibi bi parladı sonra söndü.sanki 3 gündür çokta bişey yapılmamış gibi görünüyor.emege saygısızlık etmek istemem ama dışarıya yansıyan fazla bişey yok diyelim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Maalesef obitaş yine eski haline dönmeye başladı   :s20:

katılmıyorum şuan obitaşın 3 tane büyük tabla bölümü var hele numaralıya doğru olan bölümü şimdiye kadarki en büyük tablalardan biri demirleme biraz ağarlaştı bu 2 gündür ama baya yapmışlar bugün yarın onlarda o bölümde ilerlemiş olurlar bu arada arkada perdelerde çalışıyorlar onlar zaman alıyor işler çok çok iyi gidiyor bu hızla 3 aya bişey kalmaz buraya yazıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

obitaş saman alevi gibi bi parladı sonra söndü.sanki 3 gündür çokta bişey yapılmamış gibi görünüyor.emege saygısızlık etmek istemem ama dışarıya yansıyan fazla bişey yok diyelim...
adamlar 10 günde 3 ayda yapamadığı kadar tabla kurdu demirleme yetişemiyor kalıpçıların hızına :icool: alan çok büyük işler iyi düzeyde merak etmeyin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

katılmıyorum şuan obitaşın 3 tane büyük tabla bölümü var hele numaralıya doğru olan bölümü şimdiye kadarki en büyük tablalardan biri demirleme biraz ağarlaştı bu 2 gündür ama baya yapmışlar bugün yarın onlarda o bölümde ilerlemiş olurlar bu arada arkada perdelerde çalışıyorlar onlar zaman alıyor işler çok çok iyi gidiyor bu hızla 3 aya bişey kalmaz buraya yazıyorum :icool:

Merhaba Efe,

Bahsettiğin büyük alanda dünden beri değişen hiçbirşey yok. Tabla aralarında demirler vardı, bugün de aynı. Tabla üstüne demir örmeye başlamalarını umardım.
Sadece ikinci katın tablasında çok az bir artış var. Bir de fore kazıkların olduğu kısımda tekyüz perde örülmüş.
Bunlar dışında gözle görülür birşey yok.
Göremediğimiz kısımlarda yapılan işler varsa bilemeyeceğim.

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler eski açığı da bitirdi sayılır.. numaralı kaldı.. Çiçekler hepsini bitirecek Obitaş daha bitirmemiş olacak... ocak sonu gibi bence

Obitaş'ın şu an yaptığı iş hem çok büyük hem de hesap gerektiren işler. Şu an kurduğu iskeleyi 1 haftada tamamen bitirmiş olacak,  çiçekler aynı işi 1 ayda anca yapmışlardı.

@Efe 'ye aynen katılıyorum.

Çevrimdışı sallapati

Şampiyonlar Ligi play off turuna katıldığımız için 2 milyon euro almışız... Europa League yayın geliri olan 7 milyon euroyu da Trabzon ile paylaşacağız.. yani ortada çok vahim bir durum yok... 3 tane maçtan da 3 milyon euro + son 16ya kalsak 5-6 milyon euro hasılat geliri olur..

stadı bitireceğiz inşallah. Bence yönetim indirimli kombineleri 20 gün daha uzatmalı.... milli maç arası var.. asteras maçına kadar uzatılmalı..

Çevrimdışı quentine83

haksızlık etmeyelim.bize buradan konuşmak kolay geliyor.eminim gözle görülen ilerlemelerin altyapılarını oluşturmak için bir sürü iş vardır.her gün gözle görülür ilerleme olmuyor maalesef.
ben aralık ortası yada en geç sonu gibi yeni açığın biteceğine inanıyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çiçekler eski açığa ayda 1 tabla atıyor,  1 ay sonra demirliyor bu yüzden 8 ay oldu daha eski açığın ne zaman biteceği bile belli değil.  Obitaş 1 gün demir örmedi diye kıyamet kopartmak manasız.

Çevrimdışı attila_metu

Aslında obitaş veya çiçekler hiçbiri umrumda değil.
Beni ilgilendiren tekşey stadın en kısa sürede bitmesi. Hepimizi ilgilendiren bu aslında.
Fotoğraflardan baktığımda gördüğüm sadece numaralıda hızlı değişimin olduğu. Diğer tribünlerde gıdım gıdım.
Herhangi bir firmayı savunmanıza gerek yok. Gerçekten hiç gerek yok. Yavaşsa yavaştır. Göz var nizam var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şampiyonlar Ligi play off turuna katıldığımız için 2 milyon euro almışız... Europa League yayın geliri olan 7 milyon euroyu da Trabzon ile paylaşacağız.. yani ortada çok vahim bir durum yok... 3 tane maçtan da 3 milyon euro + son 16ya kalsak 5-6 milyon euro hasılat geliri olur..

stadı bitireceğiz inşallah. Bence yönetim indirimli kombineleri 20 gün daha uzatmalı.... milli maç arası var.. asteras maçına kadar uzatılmalı..
kardesim sampiyonlar liginde tamamda, avrupa liginde bu paralar verilmiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı quentine83

Obitaş'ın şu an yaptığı iş hem çok büyük hem de hesap gerektiren işler. Şu an kurduğu iskeleyi 1 haftada tamamen bitirmiş olacak,  çiçekler aynı işi 1 ayda anca yapmışlardı.

@Efe 'ye aynen katılıyorum.
ismail seni tanımak isterim kardeşim.nerde bir obitaş lafı duysan koşarak gelip savunmaya başlıyorsun.seninki, sıkı dostluğu olan iki arkadaşın ne olursa olsun yanında olayım haklı yada haksız farketmez hesabı.tanımak isterdim seni.hayattaki duruşun da böyledir eminim.saygılar :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Merhaba Efe,

Bahsettiğin büyük alanda dünden beri değişen hiçbirşey yok. Tabla aralarında demirler vardı, bugün de aynı. Tabla üstüne demir örmeye başlamalarını umardım.
Sadece ikinci katın tablasında çok az bir artış var. Bir de fore kazıkların olduğu kısımda tekyüz perde örülmüş.
Bunlar dışında gözle görülür birşey yok.
Göremediğimiz kısımlarda yapılan işler varsa bilemeyeceğim.

şimdi şöyle bişey var fotoda seçemeyeceğimiz işler yapılıyor tablada demir dünde vardı demişsiniz ama o demirlerin örülmeyen bir sürü kısmı olabiliiyor bitmiş gibi görünsede ertesi gün örmeye devam ediyorlar stadı gidip gördünüzmü bilmiyorum ama şuan o tablayı görseydiniz inanın 10 günde ne kadar çok iş yapılmış derdiniz fotolarla gerçek görüntü çok farklı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

obitaş hızlı mı yavaş mı bilmem ama çiçeklere göre çok yavaş kaldığı apaçık ortada.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı attila_metu

şimdi şöyle bişey var fotoda seçemeyeceğimiz işler yapılıyor tablada demir dünde vardı demişsiniz ama o demirlerin örülmeyen bir sürü kısmı olabiliiyor bitmiş gibi görünsede ertesi gün örmeye devam ediyorlar stadı gidip gördünüzmü bilmiyorum ama şuan o tablayı görseydiniz inanın 10 günde ne kadar çok iş yapılmış derdiniz fotolarla gerçek görüntü çok farklı :ok:

Evet stada ara ara gidiyorum ama yeni açığı gördüğümde moralim bozuluyor.
O nedenle çok sık  uğramıyorum.

Etiketler: