Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar adminler yönetici abiler arsenal maçının resimleri benim telefon ile çekilmişti nereye atabilirim onları
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı mduru

Hazır mabeti sakin bir zamanda yakalamışken sorayım bu eski açık ile duvar arasında yaklaşık 1 metre kadar bir mesafe var o mesafe duvara nasıl birleştirilecek tablalarda hiç demir filizi felan bırakılmamaış

Çevrimdışı eagleizm

Mabet hoşgeldin şu gelişmeler konusunda  ''var var'' diyerek bizi heyecanlandırdığın habrleri verecekmisin?? :)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı CharlieChaplin

arkadaşlar adminler yönetici abiler arsenal maçının resimleri benim telefon ile çekilmişti nereye atabilirim onları

Abi mesaj olarak gönder istersen bana...veya Altuğa gönder istersen...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=602.0
buraya atabilirsin

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı MUTLU

bende fotolar ne zaman atılır diyodum :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Oktay

Pazardan Çarşamba sabahına kadar betonlama işi var gibi gözüküyo

Çevrimdışı MUTLU

Şu anda kaba inşaatın yüzde kaçı bitti acaba
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

2 gune kadar demirleme ve kaliplama isleri biter tabla ve temellerde betonun şovunun şovu olabilir arka arkaya atilirsa betonlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açık rampa kısmında biraz daha temel işi var sanırım. Rampa ve numaralı katı bitince mi yapılacak

Çevrimdışı Efe

eski açık rampa kısmında biraz daha temel işi var sanırım. Rampa ve numaralı katı bitince mi yapılacak
eski acik arkasi rampa donus bolumlerinde daha temel atilmadi duzenlemeler bitince atilacak suan cok mühim degil diger temeli yapilan bolumler betonlansin yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Rampanın operasyonu numaralının birinci katı tamamlanıp iskeleleri sökülünce yapılabilecek herhalde. En azından arka kısımların bitmesi şart.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi, Balıkesir Stadı yeni mi yapıldı... Çok beğendim.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı iyimserure

ysariusta

• Ziyaretçi

Koltuklar falan yenilenmiş, zemin güzel. Türkiye ortalamasına göre güzel diyelim. Kötü zeminde oynamak kadar canımı sıkan bir durum yok. Ne oynaması ne izlemesi.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

29.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı sallapati

Muhteşem İstanbul manzarası ile Vodafone Arena

Etiketler: