Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334039 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı Efe

Güne başladık tablaların ve temellerin bittıği bir gün olsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Gunaydin beyler kura var uyku tutmadi 3 saatlik uykuyla duruyorum :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Gunaydin beyler kura var uyku tutmadi 3 saatlik uykuyla duruyorum :D
bende 4 saat falan uyudum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Cicekler son 1 ayda inanilmaz yavasladi.isci almalari sart 200 isciyle 2 koca tribunu bitiremezler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

An itibariyle numralı tabla numaralı temel eski açık testere kirisleri ve yeni açık tablalarda çalısmalar suruyor yeni acik ve numarali temelleri yarın gece betonlanir diye dusunuyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun tablalar betonlanir mi acaba :)
görüntüye gore zor deniz ama numaralida hummali bir calisma var geceye kadar biterse betonlanir ama zor gorunuyor pazar aksamina kadar bitecektir tablalar hem numaralida hemde yeni acikta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

görüntüye gore zor deniz ama numaralida hummali bir calisma var geceye kadar biterse betonlanir ama zor gorunuyor pazar aksamina kadar bitecektir tablalar hem numaralida hemde yeni acikta :)
Ozellikle yeni acikta bayagi bir betonlama olacak.keske kamera ordan cekseydi canli canli gorurduk :)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

çiçekler yavaşlamadıda eski açığı neredeyse tamamen bırakıp numaralıya daldılar

Çevrimdışı ahmetx

bizim eski açık 2. Kat cornella el prat gibi olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Artık yapılıyor çok önemi yok eski açık ustun stad top yekun bitsinde gerisini dusunmuyorum nasıl olsa degismeyecek artik hic bisey cati projesinide gordukmu stad bitmistir gozumde dış kabuk ve çatı harika görünecek orası kesin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bizim eski açık 2. Kat cornella el prat gibi olacak.

bu stadın dönüşleri köşeli bizimki oval olacak eski açıkta ortalara doğru aşağı kavis alacak burda dümdüz devam ediyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Darkeagle

Mabet artık merdiven resimleri çekmez oldu. Prekastlar dizilince her yer merdiven gibi oldu ya belki ondandır :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı yavvuzz

ya statta yine bir yavaşlama göze batıyor , geçen hafta başlayan adamları bu hafta çıkarıyorlar mı ? anlamadım gitti bu işi.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serkan7738

numaralı tabla betonu bu akşama yetişir gibime geliyor oraya yüklenmiş tüm işçiler testerenin biride kalıplanmış onunla birlikte temel betonuda hazır atılmayı bekliyor

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ozan062

Spartak Stadı'na kulübün adını aldığı spartaküs heykeli ve kulübün efsane isimlerinin heykeli dikilmiş darısı Şeref bey vodafone arenamıza.

yapılmayacagından emin olabilirsin,,, tabiki kendi dusuncemdir,,, adamlar bununla yetinmeyip içierideki yapıdada bu değerleri koruyorlar bizde anca olursa bir tane kucucuk birsey tamam oldu bittiye getirilir,, türkiye sartları boyledir,,, bakalım Ulu onderimizide gorebilicekmiyiz biryerlerde ,,,,, :akuma:

sadece endişemi yazıyorum aman bana cevap yazmayın,, yonetime değil duzene kızıyorum ben :boxin:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 12:37:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yldrmaydn

yeni statlardaki koltuk düzenlerini görünce anlıyorum ki eskiden biz inönüde öndeki arkadaki falan kucak kucağa oturuyormuşuz :)
Seninle Başladı Hayat..

Etiketler: