Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342470 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa deli gibi calisiyorlar betonlamalar var oyuzden oyle duruyor numaraliya bakman yeterli :)

Numaralı bilhakis yavaş ilerliyor Efe radye demirleri bitiremediler daha. Eski açıkta da işçi görünmüyor şu anda.

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar sürekli mail geliyor ve gereksiz kutusuna düşüyor. bu mailleri nasıl durduracam?
artık gelmez gelirse benle irtibata geç...
Arkadaşlar Maillerde rahatsız olan varsa benle iletişime geçsinler

Çevrimdışı Ertan-ANK

Bence avrupanin en iyi ilk 3 Stadindan birisi.Konumuda harika...

Çevrimdışı SDemirsoy

küfegi gözenekli bir taştır mermer gibi düşünmeyin ve zamanla gözenekler kir dolar ve taş grileşmeye başlar antik bir görünüm alır mermer veya graniti
koyarsın eski havasını yakalayabilmesi için uzun zaman geçmesi gerekir ama taş öyle değil daha kısa sürede bu havayı yakalar doğal taşlar her zaman mermer ve granite
göre daha sıcak bir görünüm verir yapımı ve malzemeside daha maliyetlidir
Mükemmel olucak abi umarım işçiliği kusursuz yaparlar bu işte işçilik çok önemli @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

@mustafa_(87) biraz bencede yavaşlama var numaralı sanki agır ilerliyor :iscrewy:
abi senin kombinen var oraya o yüzden sana öyle geliyor  :) @Oktay

Çevrimdışı Necmi

Bence yine gözle görülür bi yavaşlama var. Bu akşam fotoğraf var daha net bakacağız ama şu numaralıda iki gündür radye demirleri bitiremediler. eski açıkta da yavaşlık devam ediyor yeni açıktan bari yüzümüz gülse akşama
ne yaptın şu an en hızlı ilerleyen numaralı içerde bir sürü çift yüz perde atılıyor benim beklediğimden hızlı yapıyorlar
ben bu tempoyu beklemiyordumbu hızla ekim sonu son loca katı biter aralık ortalarında numaralıyı devirirler ama eski açıkta anlamsız bir yavaşlama var
acaba duvarlamı ilgili bir durum var rölantiye aldılar yoksa orda zoru bitirdiler kısa sürede testere kirişlere gelmeleri lazımdı sanırım köşeyi rampa yüzünden tamamlayamıyorlar

Çevrimdışı Necmi

Mükemmel olucak abi umarım işçiliği kusursuz yaparlar bu işte işçilik çok önemli @Necmi
numunedeki işçilik berbat açıkçası ama sanırım o işi montaj ustaları yapmadı bir işin ehilleri gelsinde ondan sonra karar verelim

Çevrimdışı Oktay

Bence avrupanin en iyi ilk 3 Stadindan birisi.Konumuda harika...
sende kardeşim ne kadar yabancı hayranısın kıyasladığın stada bak :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

abi senin kombinen var oraya o yüzden sana öyle geliyor  :) @Oktay
@SDemirsoy zerre onunla alakası yok mustafa stada hakim hergün orda bişey bilmese konuşmaz :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ne yaptın şu an en hızlı ilerleyen numaralı içerde bir sürü çift yüz perde atılıyor benim beklediğimden hızlı yapıyorlar
ben bu tempoyu beklemiyordumbu hızla ekim sonu son loca katı biter aralık ortalarında numaralıyı devirirler ama eski açıkta anlamsız bir yavaşlama var
acaba duvarlamı ilgili bir durum var rölantiye aldılar yoksa orda zoru bitirdiler kısa sürede testere kirişlere gelmeleri lazımdı sanırım köşeyi rampa yüzünden tamamlayamıyorlar

hadi köşeyi yapamıyorlar loca katının tablasından sonra demirlemeye geçilebilirdi orada durdu.

Çevrimdışı SDemirsoy

numunedeki işçilik berbat açıkçası ama sanırım o işi montaj ustaları yapmadı bir işin ehilleri gelsinde ondan sonra karar verelim

evet ordaki işçilik kötüydü abi o iş yapılırken izlemek te güzel olucak @Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@SDemirsoy zerre onunla alakası yok mustafa stada hakim hergün orda bişey bilmese konuşmaz :D

Aynen öyle Oktay abi  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

tamam abi öyle olsun  :D @Oktay

Çevrimdışı Efe

Eski aciktaki isciler sabah ordalardi belki iceride iskele sokumu falan varsa oraya kaymislardir yada numaraliya gittiler olur o kadar bu ay sonuna kadar calisilan bolumlet biter oda yeter zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yanlız eğer standar bir stadyum inşaatının hızınla kıyaslarsak çok çok iyiyiz  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Aynen öyle Oktay abi  :ok:

Ah be mustafa kardeşim keşke imkanın olsada her seferinde aynı açılardan çakabilseydin fotoğrafı uygun foto bulucaz diye göbeğimiz çatlıyor (Emeğine sağlık orası ayrı mesele :) )

1 aylık genel değişim

Çevrimdışı Oktay

bu arada şantiyede demir kalmadı gibi akşam demir gelmesi lazım eski açık demir örme işi var  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@raif_junior hocam daha ne olsun birebir aynı yerden çekmişim  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yalnız 1 aylık değişim fena değil özellikle Obitaş çok aşama kat etmiş.

Çevrimdışı Necmi

hadi köşeyi yapamıyorlar loca katının tablasından sonra demirlemeye geçilebilirdi orada durdu.
ama arka tarafı kalıpladılar demirlediler orayı bitirmeden öne geçemezlerdi ordaki durum normal seyirinde
ama köşe sıkıntılı duruyor köşe olmadıkçada eski açık yavaş görünüyor

Çevrimdışı Emre.Guler

E işte bu açıyı yakalayabilmek için 1 aydır bekliyorum ne zamandır gif yapmıyorum tabi farkında değilsiniz ki yokluğumun  :s20:

Çevrimdışı Necmi

evet sanki aynı anda çekmişsin gibi :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

E işte bu açıyı yakalayabilmek için 1 aydır bekliyorum ne zamandır gif yapmıyorum tabi farkında değilsiniz ki yokluğumun  :s20:

Daha bunun gibi en az 10 tane aynı açılardan fotoğraf var. Vaktim olmuyor yoksa ben yapacağım.

Çevrimdışı Oktay

yalnız 1 aylık değişim fena değil özellikle Obitaş çok aşama kat etmiş.
musatafa gif lik fotoda çek  :ok: :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ah be mustafa kardeşim keşke imkanın olsada her seferinde aynı açılardan çakabilseydin fotoğrafı uygun foto bulucaz diye göbeğimiz çatlıyor (Emeğine sağlık orası ayrı mesele :) )

1 aylık genel değişim

ooo OBİTAŞA bakın hele güzel değişim sadece rampadaki fazla betonu kırmışlar :)

Etiketler: