Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

abi diger forumlardaki gibi " yeni mesajlar " diye bir bölüm yapilsa bu zorunlarin önüne gecebiliriz. genelde foruma giren direk "yeni mesajlar" bölümüne basip, en aktiv konulari görüp direk o konulara girebiliyorsun, ve böylece 5-6 adim atarak degilde,  1-2 adim atarak direk aktiv olan bir konudan diger aktiv bir konuya gecebiliyorsun. bence gercekden cok pratik bir uygulama.
zaten var yukarda adının yanında yanıt kısmına tıklarsan yeni mesaj düşen konular açılır karşına :D

Çevrimdışı FARUK

abi diger forumlardaki gibi " yeni mesajlar " diye bir bölüm yapilsa bu zorunlarin önüne gecebiliriz. genelde foruma giren direk "yeni mesajlar" bölümüne basip, en aktiv konulari görüp direk o konulara girebiliyorsun, ve böylece 5-6 adim atarak degilde,  1-2 adim atarak direk aktiv olan bir konudan diger aktiv bir konuya gecebiliyorsun. bence gercekden cok pratik bir uygulama.

cevap butonuna tıklarsanız yuvarlak içerisine aldığım son yazılan konuları görebilirsiniz.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

kuzenlerim ve yiğenlerimlerimleyim.hersene toplaniriz.birisi yeni zellandadan birisi hollandadan birisi italyadan geliyorlar.stad olmasa bende ingiltereden katilacaktim :) bu yuzden hic zaman ayiramadim foruma ama pazartesi tam gaz forumdayim suprizler ile.işin acikcasi bende stadi takip etmek icin bi goz atayim dedim :)kapasitede konusu acilmis whatsapp tan ipucu almak icin bi anda soru yogmuruna tutuldum :)resmi rakam 41.1903 :)
42 bine bin daha ekledin oldu 43 bin :evillol: yavaş yavaş çıkıyor :D

Çevrimdışı TURKahvesi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg52306#new
tamam bende yazmamak için kendimi zor tutuyorum hatta bu gün Beşiktaşımız için daha önemli bir konu yok
ama bu başlığın hem içine etmeyelim hemde arsenal başlığının boynu bükük kalmasın tarayıcınızda bir sayfada arsenal başlığı için açın onunla ilgili yazılarınızı oraya atın
bir haftadır açık ama daha 5. sayfada maç başlayana kadar en az 20 sayfa istiyorum burda yazdıklarınız silineceğine oraya yazın kalsın :bandit:
gündüz silmesek bile gece temizlemek zorunda kalacağız :D bu sayfanın geleceğe saf arşiv olarak kalması için stad dışı mesajları hep temizleyeceğiz
gücenmece yok kimseye bireysel tavır içinde değiliz

Necmi abi iyi güzel hoş belirtiyorsun da

şunu yapamıyormusunuz mesela

sileceğinize yorumları o yorumu alıp ilgili konu başlığı içine atamıyormusunuz  :alala:

Çevrimdışı Deniz

kuzenlerim ve yiğenlerimlerimleyim.hersene toplaniriz.birisi yeni zellandadan birisi hollandadan birisi italyadan geliyorlar.stad olmasa bende ingiltereden katilacaktim :) bu yuzden hic zaman ayiramadim foruma ama pazartesi tam gaz forumdayim suprizler ile.işin acikcasi bende stadi takip etmek icin bi goz atayim dedim :)kapasitede konusu acilmis whatsapp tan ipucu almak icin bi anda soru yogmuruna tutuldum :)resmi rakam 41.1903 :)
Vay be adamlar dolmabahçeye 411.903 kişilik stad yapıyor mühendislik harikası resmen  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

unuturmuyum necmi abi :) 
tamam kuzenleri üye yap uluslararası hit iyidir :D birde sen birini daha üye yapacaktın
en son maça giderken mabet beni üye yapacaktı yapmadı dedi :bandit:

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi iyi güzel hoş belirtiyorsun da

şunu yapamıyormusunuz mesela

sileceğinize yorumları o yorumu alıp ilgili konu başlığı içine atamıyormusunuz  :alala:
atamıyoruz mesaj gitmiyor sadece konu konuyla birleşiyor zaten öyle bir şey yapabilsek burda kimseyi üzmeyiz
yoksa mesaj silmek hiçte sevdiğimiz bir şey değil bir çok dostumuz burda emek harcıyor zaman ayırıyor biz tek tuşla çöpe gönderiyoruz
hiçte şık bir şey değil ama emin olun çok şikayet alıyoruz nedeni kimsenin okumaktan erinmesi değil forum çoğunluğu iş yerlerinden takip ediyor
ve konu dışı mesajlar yüzünden takip edemediklerini söylüyorlar bu durumda bizim hitimizi düşürüyor google sıralamasında geriye düşüyoruz
yani bu konu dışı mesajlar her yönüyle zarar Beşiktaşlı kardeşlerimiz bu konuda biraz daha hassas davranırsa forum içinde çok daha düzenli
ve seviyeli bir ortam yaratmış oluruz zaten Beşiktaş forumunda seviye düşmez ondan bir sıkıntı yaşamayız birde düzen kurdukmu gerçekten
Beşiktaşımıza yakışır bir forum olur, malesef asi ruhumuz düzeni sevmiyor kamçı lazım :D :D

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet elektrik projesi gelir mi ?  :tabe:
:alala: elektrik projesini ne yapacaksın töbe töbe bari şansını başka yerde kullan biz burda deli gibi dekorasyon projelerine saldırıyoruz  :akuma:

@bjk_mabet kapasite tahmin yarışmamızda kural hatası yapmış,  sarı kart gösteriyorum kendisine

Çevrimdışı Serkan7738

mabet hoşgeldin bu arada yeni açık kırmızı çelikler siyah görünüyor sanki göz yanılmasımı demirmi örülmüş acaba testere kirişlere

Çevrimdışı Burak

atamıyoruz mesaj gitmiyor sadece konu konuyla birleşiyor zaten öyle bir şey yapabilsek burda kimseyi üzmeyiz
yoksa mesaj silmek hiçte sevdiğimiz bir şey değil bir çok dostumuz burda emek harcıyor zaman ayırıyor biz tek tuşla çöpe gönderiyoruz
hiçte şık bir şey değil ama emin olun çok şikayet alıyoruz nedeni kimsenin okumaktan erinmesi değil forum çoğunluğu iş yerlerinden takip ediyor
ve konu dışı mesajlar yüzünden takip edemediklerini söylüyorlar bu durumda bizim hitimizi düşürüyor google sıralamasında geriye düşüyoruz
yani bu konu dışı mesajlar her yönüyle zarar Beşiktaşlı kardeşlerimiz bu konuda biraz daha hassas davranırsa forum içinde çok daha düzenli
ve seviyeli bir ortam yaratmış oluruz zaten Beşiktaş forumunda seviye düşmez ondan bir sıkıntı yaşamayız birde düzen kurdukmu gerçekten
Beşiktaşımıza yakışır bir forum olur, malesef asi ruhumuz düzeni sevmiyor kamçı lazım :D :D

vBulletin faydaları  :tabe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

zaten var yukarda adının yanında yanıt kısmına tıklarsan yeni mesaj düşen konular açılır karşına :D

dogru  :), bunu bilmiyordum. ama ozaman neden bukadar konu disi mesajlar atiliyor anlam veremiyorum. belki cogulari benim gibi bilmiyordur bunu  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı BRK

Cati projesi ne oldu? Cati suan fabrikada yapiliyormu?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

:alala: elektrik projesini ne yapacaksın töbe töbe bari şansını başka yerde kullan biz burda deli gibi dekorasyon projelerine saldırıyoruz  :akuma:
Elektrik-Elektronik Mühendisi olacam ben @Necmi abi ilgi alanım :D

Çevrimiçi Necmi

Elektrik-Elektronik Mühendisi olacam ben @Necmi abi ilgi alanım :D
git ilgini başka yerde tatmin et burda ekmeğimize mani olma :evillol:

Çevrimdışı Deniz

git ilgini başka yerde tatmin et burda ekmeğimize mani olma :evillol:
Abi sana mail atıyorum  :lol:

Çevrimdışı arda

Elektrik candır Necmi Abi  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Elektrik candır Necmi Abi  :super:
Bende liseyi meslek lisesi elektrik bölümünde okudum :D ohm kanununu bilirim ucundan :D

Çevrimdışı MUTLU

hafriyat kamyonu saha içerisine toprak boşaltıyor toprağı nereden alıyorlar rampanın eski açık yol tarafından başlandımı acaba toprak alınmaya @bjk_mabet  ?
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimiçi Necmi

hafriyat kamyonu saha içerisine toprak boşaltıyor toprağı nereden alıyorlar rampanın eski açık yol tarafından başlandımı acaba toprak alınmaya @bjk_mabet  ?
@bjk_mabet e soru sormayın adam tatilde bırakın staddan uzak biraz kafasını dinlesin :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende liseyi meslek lisesi elektrik bölümünde okudum :D ohm kanununu bilirim ucundan :D
evet abi bizde tahta üzerinde devre yapmıştık başka bir bilgim yok ebirde 220v ile prizde çarpılmıştım :D @Necmi

Etiketler: