Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341795 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hzr3088

ofiste benim gibi  içinden "oleeey saldır beşitaşım oleeey" diye tempo tutan biri var mı ki  :evillol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben gördüm, fakat rüyamda bile totem yapıyordum.
rüya gördüm 1-1 bitecek  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 11:50:25 Çağrı ]

Vodafone Arena 26.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lpase Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bence yedek kulübeleri kırmızı alan içinde; çıkış tüneli de yeşil çizgiler arasında olacak. Çizim için kusura bakmayın açı tersti  :bandit:
Hemen hemen oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta beton bitmek uzere gibi gorunuyor numaralida calisma tam gaz suruyor yeni acik tablaya beton atildimi onu goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bence yedek kulübeleri kırmızı alan içinde; çıkış tüneli de yeşil çizgiler arasında olacak. Çizim için kusura bakmayın açı tersti  :bandit:
Doğrusun aynen öyle olacak :ok:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mduru

eski açıkta perde beton dökümüne de başlanmış :super:

Çevrimdışı Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg52306#new
tamam bende yazmamak için kendimi zor tutuyorum hatta bu gün Beşiktaşımız için daha önemli bir konu yok
ama bu başlığın hem içine etmeyelim hemde arsenal başlığının boynu bükük kalmasın tarayıcınızda bir sayfada arsenal başlığı için açın onunla ilgili yazılarınızı oraya atın
bir haftadır açık ama daha 5. sayfada maç başlayana kadar en az 20 sayfa istiyorum burda yazdıklarınız silineceğine oraya yazın kalsın :bandit:
gündüz silmesek bile gece temizlemek zorunda kalacağız :D bu sayfanın geleceğe saf arşiv olarak kalması için stad dışı mesajları hep temizleyeceğiz
gücenmece yok kimseye bireysel tavır içinde değiliz

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hocam

http://besiktasarena.com/index.php?topic=52.0

suraya artık yeni seyler eklemeni isterim artık biraz heyecan katalım suna:D
haftaya çarşamba cizim ekliyecem
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı CharlieChaplin

bjk_Mabet gelmiş... İyi tatiller Hocam... Balık nasıl dı...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı bjk_mabet

Hoşbulduk :) tatil gayet guzel stad özlemi olmasa.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı A.Ozkul

Fışkırtıcı bu kadar sola kaydığına göre ya perdeleri betonluyor ya da kolonları :) Bu arada hoşgeldin @bjk_mabet üstad

Çevrimdışı AvrupaKartalı

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg52306#new
tamam bende yazmamak için kendimi zor tutuyorum hatta bu gün Beşiktaşımız için daha önemli bir konu yok
ama bu başlığın hem içine etmeyelim hemde arsenal başlığının boynu bükük kalmasın tarayıcınızda bir sayfada arsenal başlığı için açın onunla ilgili yazılarınızı oraya atın
bir haftadır açık ama daha 5. sayfada maç başlayana kadar en az 20 sayfa istiyorum burda yazdıklarınız silineceğine oraya yazın kalsın :bandit:
gündüz silmesek bile gece temizlemek zorunda kalacağız :D bu sayfanın geleceğe saf arşiv olarak kalması için stad dışı mesajları hep temizleyeceğiz
gücenmece yok kimseye bireysel tavır içinde değiliz

abi diger forumlardaki gibi " yeni mesajlar " diye bir bölüm yapilsa bu zorunlarin önüne gecebiliriz. genelde foruma giren direk "yeni mesajlar" bölümüne basip, en aktiv konulari görüp direk o konulara girebiliyorsun, ve böylece 5-6 adim atarak degilde,  1-2 adim atarak direk aktiv olan bir konudan diger aktiv bir konuya gecebiliyorsun. bence gercekden cok pratik bir uygulama.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk :) tatil gayet guzel stad özlemi olmasa.
olur o kadar 1 senedir zaten hep stadtasın biraz tatil iyidir bende havuza gidiyorum simdi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı bu kadar sola kaydığına göre ya perdeleri betonluyor ya da kolonları :) Bu arada hoşgeldin @bjk_mabet üstad
tabla bitti perdeye gecti orasida uzun surer gibi baya uzun paredeler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

olur o kadar 1 senedir zaten hep stadtasın biraz tatil iyidir bende havuza gidiyorum simdi :D
kuzenlerim ve yiğenlerimlerimleyim.hersene toplaniriz.birisi yeni zellandadan birisi hollandadan birisi italyadan geliyorlar.stad olmasa bende ingiltereden katilacaktim :) bu yuzden hic zaman ayiramadim foruma ama pazartesi tam gaz forumdayim suprizler ile.işin acikcasi bende stadi takip etmek icin bi goz atayim dedim :)kapasitede konusu acilmis whatsapp tan ipucu almak icin bi anda soru yogmuruna tutuldum :)resmi rakam 41.1903 :)

Etiketler: