Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342742 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Pek göz yanılması gibi durmuyor ama  :alala: .Diğer kirişler göz yanıltmıyorsa bu da yanıltmaz bence  :D
:boxin:

Çevrimdışı Efe

bunu göster vız vız etmesin  :kop:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/8ayhareketli.gif[/img]

24 temmuz-25 ağustosta ışık hızına çıkılmış :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/8ayhareketli.gif[/img]

sustu  :lol:  :ok:

Çevrimdışı Necmi

vip zaten :lol: bu arada kirişler 14 adet ve kapalıyla simetrik sıkıntı yok yapımda :icool:
14adet  :alala: hadi ya biz ne diyoruz bir saattir :D

Çevrimdışı Efe

14adet  :alala: hadi ya biz ne diyoruz bir saattir :D

abi tamam yanıldık bi kere olur o kadar gece uykulu böyle olabiliyor bazen yatayım bare :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

inşaat ağar gidiyor diyen kardeşlerimize selam olsun ışık hızında hedefe gidiyoruz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

sen uyuyormuydun :alala:

bugün bir değişiklik yapayım dedim  :tabe: arkadaşlar anlattılar hayeller görüyormuşsun ama kalktıgında unutuyormuşsun bende denemek için denemeye karar verdim  :by2: bakalım artık kalbim sizlerle @Necmi abi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

bekleyeyim o zaman  :super: uyumak yok  :bandit: uyuma uyutturma  :sevinc :sevinc

yok yok yat artık bende yatıyorum eski açık tabla yarında devam eder sabah kalkıp seyrederiz daha yeni açık tabla var of iyice hızlandı işler takip edemiyorum valla :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yok yok yat artık bende yatıyorum eski açık tabla yarında devam eder sabah kalkıp seyrederiz daha yeni açık tabla var of iyice hızlandı işler takip edemiyorum valla :lol:
60 günün son 58 günü :) işler baya iyi gidiyor  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Stad nerdeyse yapılıyor artık projeleri mi paylaşsak yavaş yavaş @Necmi abi ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

60 günün son 58 günü :) işler baya iyi gidiyor  :ok:

58 gun sonrayi hesaplasana ona gore bakalim 
Biterse stada gidip oynariz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

localar en üstte kötü oluyormuş iyi ki yapmamışlar  :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Stad nerdeyse yapılıyor artık projeleri mi paylaşsak yavaş yavaş @Necmi abi ? :)
:D :by2: bana niye diyorsunki sorunun sahibi ben değilim hiç üzerime alınmadım :utan
sana bir sır vereyim bütün projeler bjk_mabette sen ona söyle yok yayınlamıyorsa bile en azından bana versin  :D
ben arada sızdırırım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bİzim çatı için de bu kadar şey gelecek mi  :by2: :by2: ?

Çevrimdışı Deniz

:D :by2: bana niye diyorsunki sorunun sahibi ben değilim hiç üzerime alınmadım :utan
sana bir sır vereyim bütün projeler bjk_mabette sen ona söyle yok yayınlamıyorsa bile en azından bana versin  :D
ben arada sızdırırım :evillol:
Sen yine de bir göz atmışsındır abi senden kaçmaz  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ağustos 2014, 03:36:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

bildiğim kadarıyla irili ufaklı 16 vinç girecek ..

Çevrimdışı Deniz

Burda vinçten çok daha fazlası var.Nerdeyse içerde yer kalmamış  :) .Bunlar bizim çatı için gelecekse çatıyı 3 ayda kurmak bile başarıdır.sırf bu malzemeleri koymak ve sökmek 1 ay alır nerdeyse..

Çevrimdışı Necmi

yok bilmemekle birlikte sanmiyorum bizim çatıda çelik kullanılmayacak resimde çelik kullanılıyor ve onları tutabilmek içinde alttan taşıyıcı iskeleler kuruluyor Bursanın çatısı gibi. Bizde sadeca halat gerilecek ve çatı kolonlarına bağlanacak içerde öyle demir kütleler görmeyeceğiz prekastların üzerine ahşap korumalar konacak halat çekilirken sürtünmeden prekast ve halatlar zarar görmesin diye

Çevrimdışı Necmi

:alala: neden, hiç sanmam o kadar vinç girsin.

Etiketler: