Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

C90'ı açı ve koltuklar arasındaki mesafe belirler hocam,eski açık ile kapalı'daki testere kirişlerin farkı sadece basamak sayısı eğim yine ayni.

teşekkürler

Çevrimdışı MUTLU

süzerin ordanda takip ediliyor birgün resim çekilmişti hatırlayın oraadanda bir kamera var onu yarın oburgun vodafone yapar gzl bir calısma o sekilde bize sunar:))
inşallah hocam bekliyoruz vodafone den Klas bir hareket
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Serkan7738

Mustafa kardeşimin güzel resmi üstüne feci amatör bir deneme.
Koltuk merakım için yaptım göz tırmalarsa derhal silelim  :)

benim sabahki paint faciasından sonra lafı bile olmaz :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy tim komutanımı yok bide nöbetci onbaşı yapsaydın adamıda tam olsaydı :D koskoca @aktar_ismail le kurmay albaylıktan aşagısı yakışmaz :icool: :icool: :icool:
tamam abi öyle olsun  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa kardeşimin güzel resmi üstüne feci amatör bir deneme.
Koltuk merakım için yaptım göz tırmalarsa derhal silelim  :)
gayet güzel Hocam  :)

Çevrimdışı ahmet türken

Farklı olduğunu nereden çıkardın

resimlerde yükseklik farklarının nerden çıktığını görebilirsin

Çevrimdışı Efe

Hafriyat kamyonlari yine biseyler tasiyor buyuk ihtimal eski acik arkatarafi iyice aciyorlar ayrica bu gece eski acik tablaya beton atilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Hafriyat kamyonlari yine biseyler tasiyor buyuk ihtimal eski acik arkatarafi iyice aciyorlar ayrica bu gece eski acik tablaya beton atilabilir
zamanı geldi o tarafada girişmeleri  bir an önce aski açıkla numaralıyı birbirine kavuşturmaları lazım  :D :D

Çevrimdışı murat

GOP uzak derdim Olimpiyat olmasa,
gop demeyelim ona gaziosmanpaşa>sultangazi>arnavutköy 25 km

Çevrimdışı Serkan7738

sanki eski açık arka taraf demir örme akşama yetişmez gibi yarına kalır oranın tabla betonu

Çevrimdışı murat

resimlerde yü

resimlerde yükseklik farklarının nerden çıktığını görebilirsin

biri üst kat yaklaşık 39 derece diğeri alt kat yaklaşık 24 derece. sıra genişliği 80 cm her ikisindede gerekli açıyı yakalamak için alt katta yükseklik 30 cm olması gerekirken üst katta yükseklik 60 cm civarı olmak zorunda.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 13:34:46 MURAT ]

Çevrimdışı murat

yok abi kütük istanbul  :D. bir çok kez konuşuldu ama gitmiyor kafamdan yahu. şu yeni açıkla numaralı köşesindekiler hele var ya  :s20:

bu görselleri kaale almamak gerekir.maketteki daha gerçekçi.bu görselde neredeyse çatı yokmuş gibi. merdiven boşlukları fazla giriş çıkış tünelleri aşırı büyük.

@SDemirsoy tim komutanımı yok bide nöbetci onbaşı yapsaydın adamıda tam olsaydı :D koskoca @aktar_ismail le kurmay albaylıktan aşagısı yakışmaz :icool: :icool: :icool:

Normal şartlarda oyuncak silahlarla işim olmaz benim fakat konu Obitaş olunca iş değişir, onu her yerde kanımın son damlasına kadar savunurum.  :bandit:
Operasyon yetkisini sana veriyorum namı değer El İrtibat  @SDemirsoy :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 15:31:49 aktar_ismail ]

Forma ödüllü Vodafone Arena kapasite tahmin yarışmamız devam ediyor. Katılımlarınızı bekliyoruz, ziyaretçiler siz de katılın lütfen  :D

http://besiktasarena.com/index.php?topic=603.0

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Üst kat testerelerin arka kısmında çok fazla boşluk kalıyor...Dışarıdan küfekilerin arasından prekastların arkası görüneceğine o bölgeyi kapatıp siyah camla kaplayıp oluşan boşluk da küçük ofisler şeklinde değerlendirilip kiralanabilir...Asma katlarla çok büyük bir alan çıkar oradan hatta otopark bile olur...

Çevrimdışı SDemirsoy

Normal şartlarda oyuncak silahlarla işim olmaz benim fakat konu Obitaş olunca iş değişir, onu her yerde kanımın son damlasına kadar savunurum.  :bandit:

:D :D evet @Necmi Abi top sizde

Çevrimdışı TURKahvesi

gördünüz mü gördünüz mü küçük enişte canlı yayın kamerasına göz kırparak el salladı  :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

biri üst kat yaklaşık 39 derece diğeri alt kat yaklaşık 24 derece. sıra genişliği 80 cm her ikisindede gerekli açıyı yakalamak için alt katta yükseklik 30 cm olması gerekirken üst katta yükseklik 60 cm civarı olmak zorunda.

teşekkürler

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: :kop:  allahım sana geliyorum  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

aslında yeni açık tarafında (şu anki canlı yayın kamerasının tam karşı tarafına) bir canlı yayın kamerası daha olsa çok çok iyi olurdu

şu anki canlı yayın kamerasının görüntü kalitesine (720p) bile razıyım yani

2 canlı yayın kamerası ne iyi gelirdi be abi

Efe yerinde duramazdı yeminle  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

bugüne ait video

http://websta.me/p/795483779472020559_1389195244

bende onu siteye atmaya çalışıodum yapamadım :)
eski açık rampa tepesinde kamyon felan var rampa mı traşlıyorlar acaba

Çevrimdışı Efe

aslında yeni açık tarafında (şu anki canlı yayın kamerasının tam karşı tarafına) bir canlı yayın kamerası daha olsa çok çok iyi olurdu

şu anki canlı yayın kamerasının görüntü kalitesine (720p) bile razıyım yani

2 canlı yayın kamerası ne iyi gelirdi be abi

Efe yerinde duramazdı yeminle  :evillol:

Sen nediyosun yarım saatte bir canli yay8n yapardim
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: