Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343556 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yarın numarali ve yeni acik temelleri iyi duzeye gelebilir gece betonlama seyredeboliriz yada ertrsi gun eski acikta tablada bitebilir gece betonlanbilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sarı vinç Mabetle birlikte tatile çıktı herhalde  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

sarı vincin akibeti ne oldu bilen varmı  :iscrewy:
suan icin ilerleme bittigi icin gitt eski acik ust kat ilerledimi buyuk vinclerden biri helip kaldigi yerden devam eder daha buyuk gelecektir kapali ustte var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

hayre alamet değil kimse mesaj atmamış  :aaa:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi Abi paintball yapalım Arnavutköyde bir yer biliyorum ben Obitaş Vs Çiçekler Team  :hiho:

@Necmi Abi paintball yapalım Arnavutköyde bir yer biliyorum ben Obitaş Vs Çiçekler Team  :hiho:
Rakip isimden bile kaybediyor Samet  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serti67

obıtas ordada takımını gec toparlar hukmen yenılırr: :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı yldrmaydn

stadın inşaatını çok izlemenin kötü etkileri de var. etrafta inşaat görünce hiç beğenmiyorum sanki kürdanla yapmışlar gibi ince ince kolonlar falan :D

bu arada engelli tribünü için yeni açık en üst sıraları işaret etmişti mabet ama son deplasman tribünü hamlesiyle yer değişikliği yapılacak sanırım. var mı bir değişiklik?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

50 bin kişilik bir stad sıra sayısı hemen hemen bizimkiyle aynı.son resimdeki açı mükemmel
hocam o stadın sıra uzunlukları bizimkinden çok fazla,tribünler hem uzak hem oval.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı MUTLU

şu canlı yayın kamerası keşke süzerde olsada sürekli genel görünümden canlı yayın izlenebilse. Bu açıdan hiç zevk vermiyor arkadaş ne yapıldığı belli olmuyor, hele yeni açığın en civcivli günlerinde nede güzel olurdu şöyle genelden izlemek, benimkide hayal işte. :sleepzz:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Forum hareketsiz :poke:

Samet Obitaş team'i hazırla meydan okuyalım @Necmi abilere. Konuyla ilgili bir başlık aç bakalım karşımıza çıkabiliyorlar mı, öyle her babayiğidin işi değildir bizim karşımıza çıkmak  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet Obitaş team'i hazırla meydan okuyalım @Necmi abilere. Konuyla ilgili bir başlık aç bakalım karşımıza çıkabiliyorlar mı, öyle her babayiğidin işi değildir bizim karşımıza çıkmak  :evillol:
haydaaaa  :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar iyi sabahlar hayırlı bir gün geçirmeniz dileğimle...

bir şey soracağım arkadaşlar

bu yeni yapılan stadımızın dış kolonlarını (şu anki kapalıda görünen) zamanı gelince küfeki taşı ile kaplatacaklar değilmi ?

cevabı olan varsa bir zahmet yazsın hoppp arkadaşlar konuyu farklı yere götürüp bağlayacağım  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 11:11:44 Özgür (dbay41) ]

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar iyi sabahlar hayırlı bir gün geçirmeniz dileğimle...

bir şey soracağım arkadaşlar

bu yeni yapılan stadımızın dış kolonlarını (şu anki kapalıda görünen) zamanı gelince küfeki taşı ile kaplatacaklar değilmi ?
kolonların tamamı kaplanacak Abi

Çevrimdışı TURKahvesi

kolonların tamamı kaplanacak Abi

güzel Samet

peki bu kaplanacak olan şeyin rengi belli mi ?

Çevrimdışı murat

güzel Samet

beyaz olacak.kırık beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

güzel Samet

örnekleri vardı ama bulmaya çalışayım abi sana

Çevrimdışı SDemirsoy

@Özgür (dbay41)

Abi numune örnekleri bunlardı sonradan bir değişiklik oldumu net bir bilgim yok :)

Çevrimdışı Serkan7738

sanırım eski açık testere kirişleri bu şekilde olacak kabaca şekillenmeye başlamış gibi paint terk çalışma

Çevrimdışı TURKahvesi

beyaz olacak.kırık beyaz

anladım Murat

şimdi toparlıyorum konuyu

Juventus stadının çatı örtüsü rengi gözüme hafif kirli beyaz gibi geldi

Commerzbank arena'nın çatı örtüsü rengi bildiğiniz süt beyaz gibi görünmekte

demek istediğim şu stadımızın çatı örtüsü rengi süt beyaz gibi görünürse hiç güzel durmaz

gerek o kaplanacak dış kolon kırık beyaz rengi ile gerekse çevredeki tarihi binalar ile

yani çatı örtüsü rengimizin de hem stadımıza uyumu hemde çevreye uyumlu bir renk olmaLıdır

cidden bu konu nasıl halolacak merak etmekteyim

biraz uzattım mevzuyu  farkındayım ama ne yaparsın işte heyecanlı olunca böyle oluyor k.bakmayın  :)

Etiketler: