Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

8 ayda kapalı bitmemiş ama dikkatinizi çekerim üst katlarda ne kadar zorlandık biliyorsunuz  :D Bence dereyi görmeden paçaları sıvamayın Ocakda kabanın bitmesi halen daha zor.

Bu arada Obitaşta çalışan 2 demirci geldi bugün yanıma hergün benim fotoğraflara cep telefonlarından bakıyorlarmış Ocakta yeni açığın kabası biter dediler çok iyi insanlardı okuyorlarsa burdan selam yollayım. :ok:

Çevrimdışı Engin

Güzel bir çalışma sağolasın kardeşim hizmette sınır yok diyorsun yani  :)
8 ayda bukadar ilerlediyse yıl sonuna kadar biter diyorum ben  :sevinc
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Acemilik atlatıldı, iskele yanlış oldu falan filan, geçti bence o günler. Çatır çatır yaparlar artık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yalçın

Yukseliyor kereta  :sevinc

Goztepelilerin dedigi gibi; Issiz kuytu koselerden, and olsun ki donecegiz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Engin

8 ayda kapalı bitmemiş ama dikkatinizi çekerim üst katlarda ne kadar zorlandık biliyorsunuz  :D Bence dereyi görmeden paçaları sıvamayın Ocakda kabanın bitmesi halen daha zor.

Bu arada Obitaşta çalışan 2 demirci geldi bugün yanıma hergün benim fotoğraflara cep telefonlarından bakıyorlarmış Ocakta yeni açığın kabası biter dediler çok iyi insanlardı okuyorlarsa burdan selam yollayım. :ok:
Şimdi canım sıkıldı işte demirciler öyle diyorsa benim tahmin yatar  :ebebe:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Tolga

açıkçası kış şartlarını da düşünürsek ocak sonrasına bile sarkabilir ben en iyi ihtimal şubat diyordum inş daha evvel biter  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

obitaş ocakta bitirecekse stadın kaba inşaatı ocakta bitecek demektir :icool: o artık çok sıkıntı değil çatı parçaları gelsin başlasın yeter bi bölüm inşaaat 1 ay sarksa bile sıkıntı yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

Allah kalıpçılarımıza zeval vermesin de bütün bu kırmızı alan perdelenecek değil mi. ÖHHH arkadaş  :claps: :claps:
Bu arada şu kare boşluk var beyaz okla gösterdim oranın olayı nedir?
bunu hangi kaynağa dayanarak söylüyorsunuz nasıl koltuklar geniş, nasıl 50000 e çıkabilir bi bilen varsa anlatsın Allah aşkına ya

Çevrimdışı Necmi

Yaşlı kurt olduğun nasılda belli abi valla ne yalan söyleyim prekastları farkedememişim artık yarın çekeceğim inşallah
anlamıştım farketmediğini :D yüzüne söylemeyeyim dedim :evillol:
zaten resim çekerken bulunduğun pozisyonlardan görünmüyor bir iki açıdan uçları farkediliyor ordada eğilerek çektiğin için farketmemişsindir zaten yarın
bayağı yol alırlar orda  :ok:

Çevrimdışı mhmtkartal

yalnız kapasiteyi isteseydik 50.000 de yapabilirdik fakat izin çıkmadı en fazla 42.000 kişilik yapabilrsiniz dedndi locayla alakası yok kapasitenin ,merkezi bir yerde bulundugu için stad trafik falan problem olacagı içim max bilet sayısı 42.000 olarak belirlendik ama ilerde izin çıkma ihitmaline karşı koltuklar geniş ferah yapıldı, şükrü saraçoğlu stadı bizden daha küçük olmasına ragmen kapsite olarak 10.000 daha büyük ÇARŞIŞİMŞEK yamıi az önce yanlış alıntı yaptım kusura bakmayın

Çevrimdışı murat

obitaş ocakta bitirecekse stadın kaba inşaatı ocakta bitecek demektir :icool: o artık çok sıkıntı değil çatı parçaları gelsin başlasın yeter bi bölüm inşaaat 1 ay sarksa bile sıkıntı yok :)
1 ocak tarihine 125 gün var.yeterli bir süre.belki son bir ay ikinci kat testere kirişler yapılırken çatı parçaları gelmeye başlar.

Çevrimdışı murat

yalnız kapasiteyi isteseydik 50.000 de yapabilirdik fakat izin çıkmadı en fazla 42.000 kişilik yapabilrsiniz dedndi locayla alakası yok kapasitenin ,merkezi bir yerde bulundugu için stad trafik falan problem olacagı içim max bilet sayısı 42.000 olarak belirlendik ama ilerde izin çıkma ihitmaline karşı koltuklar geniş ferah yapıldı, şükrü saraçoğlu stadı bizden daha küçük olmasına ragmen kapsite olarak 10.000 daha büyük ÇARŞIŞİMŞEK yamıi az önce yanlış alıntı yaptım kusura bakmayın
koltuklar geniş değil de iki koltuk arasındaki mesafe fazla.

Çevrimdışı Efe

1 ocak tarihine 125 gün var.yeterli bir süre.belki son bir ay ikinci kat testere kirişler yapılırken çatı parçaları gelmeye başlar.

abi bu hız devam ederse 125 günde rahat rahat bitmesi lazım şu 15 güne konuşuyorum eskiye dönerse bitmez ocak başında çatıya hazır olsun yeter bir bölüm ay sonuna kadar sürsede olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bugünkü Google Earth çıkarmasından sonra direkt program üzerinden alan taraması ile tarama yaparken yaklaştırabileceğim en yakın hal ile alanları taradım. GE Prosu olan varsa tarama sonrası alan hesaplaması yapabilir

Bu arada Google Earth deki görüntüler 10 Temmuz 2014 tarihli
ben zaten proje üzerinden ters çevirip üst üste koymuştum kapladıkları temel alanı olarak %20 civarı fark var
proje bölümünde mevcut ama öbür taraftan eski açık içinde çok iş var son kata kadar iki tirbün aynı gibi ama ikinci testere kirişlerinde
yeni açık zor

Çevrimdışı Necmi

bunu hangi kaynağa dayanarak söylüyorsunuz nasıl koltuklar geniş, nasıl 50000 e çıkabilir bi bilen varsa anlatsın Allah aşkına ya
burası bir kaynaktır :D burdaki bilgiler internetten toplanmıyor tam tersi yanlış bilgileri ayıklayıp temizliyoruz burda bilgiler
birinci elden çıkar başka yerlerede burdan yayılır. :ok: @mhmtkartal

Çevrimdışı murat

değerli ziyaretçiler sizleride aramızda üye olarak görmek isteriz. :poke:

Çevrimdışı izorlu85

en iyi ihtimal son macımızı sahamızda oynarız ama bence kendimizi öbür sezona hazırlasak daha mantıklı derim ben...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

en iyi ihtimal son macımızı sahamızda oynarız ama bence kendimizi öbür sezona hazırlasak daha mantıklı derim ben...

stad ağustos 2015 te tam anlamıyla hazır olacak ancak hızlı davranılırsa mayıs başında maç oynanacak duruma getirilebilir bu zor bişey değil sadece paraya bakar beşiktaş şampiyonluğa gidiyorsa napar eder açarlar mayıs başı benim tahminim stadın ilerleyişi takımla doğru orantılı gidecek hem parasal yönden hemde başarı yönünden :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

ben bugün yırttım kendimi de kimse oralı olmadı.eski açık köşede beyazoğlan bişeyler yapıyodu gizli gizli .mğer 2-3 tane ufak prekast koymuş koya koya  :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

süper ligde de stad belirleme olayı varmıydı ?sene başında ben şu stadlarda oynayacağım diye.
hani son hafta biz vodafone arena da oynamak istersek ,yok olmaz belirtmediniz falan demezler inşallah...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ŞAmpiyonluk yolunda son 2 maçı vs kendi sahamızda oynamak avantaj değil dezavantaj olur.  Bizim takımda en az rakip kadar yabancı olacak sahaya atmosfere, hiç gerek yok. ŞAmpiyonluk yolunda olursak nisan mayıs ayı olimpiyatı full çekip aşağı yukarı 10 milyon tl de gelir sağlarız.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Uydu fotosunda daha net anlasiliyor obitas tek yuz perdeyle cok ugrasiyor.iki katj mesafe vardir heralde eaki acikla yeni acik arasinda perde beton mesafesi

Çevrimdışı Necmi

süper ligde de stad belirleme olayı varmıydı ?sene başında ben şu stadlarda oynayacağım diye.
hani son hafta biz vodafone arena da oynamak istersek ,yok olmaz belirtmediniz falan demezler inşallah...
biz her iki stadıda gösterdik hem avrupa için hem lig için

Çevrimdışı Efe

biz stadı bitireceğiz yok siz orda oynayamazsınız mı diyecekler aklını alırlar adamın :icool: vodafone arena bitsin kesin orda oynanır o maç
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

sarı vincin akibeti ne oldu bilen varmı  :iscrewy:

Etiketler: