Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341850 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

An itibariyle yeni açık arka perdelere beton dökümü var sanırım
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

@Necmi Abi ilerde bu yeni açığın ilk katının en üst sırasına bir iki sıra ilave etme imkanı varmı sanırım görüş açısını engellemez üst kat.
Saygılar Sevgiler :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi ilerde bu yeni açığın ilk katının en üst sırasına bir iki sıra ilave etme imkanı varmı sanırım görüş açısını engellemez üst kat.
Saygılar Sevgiler :)
zaten projede kolonlara kadar sıra vardı yapacaklarmı yapmayacaklarmı göreceğiz
kapasiteyi bir yerlerden kırpacaklar biraz ordan biraz burdan

Çevrimdışı Efe

renklilerin maçı bildiğin mahalle maçına döndü çocuk gibiler gerçekten :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Diğer tribünler içinde ileride birer sıra eklenebilir sanki locadaki adam zaten ayakta artis artis takılacak ekran karşısında 3ün 5in hesabı gib oldu ama öle böle 300 500 ilerde artırılabilir bi durumu var sanki. Maşallah Maşallah.. Insan hayıflanmıyo da değil 3 5 sene önce yapaydılar şu stadı keyfini süreydik biraz tey tey tey

Çevrimdışı arda

Gecesi başka güzel @Efe bak senin fışkırtıcların betonu da geldi  :super:

Çevrimdışı siyah-1903

Konu dışı... Her iki takımı da izledim şimdi... Beşiktaşım her ikisini de havada karada harcar... tek isteğimiz hep destek tam destek
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

Gecesi başka güzel @Efe bak senin fışkırtıcların betonu da geldi  :super:

fışkırtıcı yeni açıkta kolonlara beton atıyor heralde dışarıdaydım tam adapte olamadım betonlamaya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 hoşgeldin,  korkma biz buralardayız  :bandit:

Kimseler yok gibi geldi ondan kaçtım  :sevinc 
Yeni açıkla ilgili bi gelişmemi var dedi @aktar_ismail  :director:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

oo aralara bosluklara prekaslar gelıcek yaa oralar gozukmıcek sanırsam

o kısımlar gözükecek açık olacak maketde öyle görünüyor. kapalı olsa betonla kapanırdı sanırsam.  :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

Aralarında yeteneği kısıtlı olanlar olabilir ama futbolcularımız karakterli insanlar oldukları için çok mutluyum ve gururluyum

Çevrimdışı izorlu85

2 Saat yol yaptik  4 saat bilet sirasi bekledik hersey Besiktas icin.Butun biletler 2 saatte bitti ilgi yogundu kartal burda yanliz degil yanindayiz.

Turkiyeden gelecek arkadasimiz varsa benimle irtibata gecebilir elimden gelen birsey olursa yardimci olmak isterim.

Allah Utandirmasin...

Gelmek isterdim tabiki ama malesef imkanlar. Allah utandırmaz İnşallah

Çevrimdışı Engin

Mustafa eline sağlık kardeşim yine çok güzel fotolar çekmişsin. Sayende stadın en küçük çivisine kadar bütün detayları görüyoruz :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Efe

okları takip ederek kmyonlar giriş çıkışı sağlayacak ilk olarak testere kirişlerinin bitmesi lazım o bölümün :ok: bu işlem bittikten sonrada eski açık numaralı birleşecek ve ebediyen öyle kalacaklar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Efe Mustafanın fotolarına bakbildin mi 53. foto ya ne diyorsun dün diğer statlardaki demirleri araştırıyordun o nasıl demir örmek öyle direk betonsuz dikseler idare eder  :sevinc

Çevrimdışı Efe

1-2 ay öncesi değil direkt 1 ay öncesi @Efe

neyse işte o anda tam karar veremedim ucunu açık bıraktım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

Bu ne biçim maçtı yav.  Beşiktaşımın oynadığı maçlara bakıyorum da bu GS fb futbol falan oynamıyor kardeşim ah bide stadımız tez zamanda biteydi  de renklidir görseydi futbol nasıl oynanır  :s20:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

Efe Mustafanın fotolarına bakbildin mi 53. foto ya ne diyorsun dün diğer statlardaki demirleri araştırıyordun o nasıl demir örmek öyle direk betonsuz dikseler idare eder  :sevinc

zaten dün bahsettiğim şey buydu o demirin betonun mukavemeti devasa boyutlarda  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

zaten dün bahsettiğim şey buydu o demirin betonun mukavemeti devasa boyutlarda  :ok:
Bir yerde okudum stadın ekonomik ömrünün 100 yıl olduğu yazıyordu birde 10 şiddetinde depreme dayanıklı olacağı falan tam yerini hatırlamıyorum bir gazetenin internet sayfasıydı gerçi 10 şiddetinde deprem abartı geldi biraz daha önce hiç 10 şiddetinde deprem duymadım ama depreme karşı dayanıklı olduğu kesin.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) eline sağlık kardeşim güzel resimler :ok:
eski açıkta prekastları zumlayacak açı bulamadınmı :alala:

Yaşlı kurt olduğun nasılda belli abi valla ne yalan söyleyim prekastları farkedememişim artık yarın çekeceğim inşallah

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 24 Temmuz -25 Ağustos 2014 1 Aylık Değişim

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/02/vodafonearena24temmuz25ağustos.jpg[/img]

Vodafone Arena 8 Aylık Değişim Gif'i

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/8ayhareketli.gif[/img]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

mustafa stad 8 ayda o hafriyata rağmen bu hale geldiyse, bence ocak en geç bu stadın kabası biter. Sonrası ince ince çalışmalar ve çatı.

Çevrimdışı cagdas44

Bugünkü Google Earth çıkarmasından sonra direkt program üzerinden alan taraması ile tarama yaparken yaklaştırabileceğim en yakın hal ile alanları taradım. GE Prosu olan varsa tarama sonrası alan hesaplaması yapabilir

Bu arada Google Earth deki görüntüler 10 Temmuz 2014 tarihli

Çevrimdışı murat

50 bin kişilik bir stad sıra sayısı hemen hemen bizimkiyle aynı.son resimdeki açı mükemmel

Etiketler: