Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Caktirmadan kuleleri yukseltmek lazim cik cikabildigin kadar o zaman : :evillol:
:tabe: :tabe: bir gece operasyonu ile :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

yorma kendini o laf zaten sözün bittiği yerdi

Ya havle vela kuvvet. GS'nin Seyrantepe'ye gitmesini ornek gostererek, Besiktasin Dolmabahce'yi terketme fikrine destek cikmak konuyu daha da ilginc hale getiriyor.

Bonzai nelere kadir mübarek  :ebebe:
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

:tabe: :tabe: bir gece operasyonu ile :D

hemen yaapalım getirin mühendisi mimarı cizsinler bizde tolanıp gidelim malzeme vs taşıyalım demirleri ben örerim belim bükülene kadar yeterki eski açık yükselsin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Stadın kapasitesi için yerinin değişmesini isteyen buyursun 76.000 kişilik Olimpiyat stadı orda seve seve gidebilir  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Stad sessizliğe büründüğüne göre biz de uykuya dalalım  :) .İyi geceler

Çevrimiçi Necmi

Stadın kapasitesi için yerinin değişmesini isteyen buyursun 76.000 kişilik Olimpiyat stadı orda seve seve gidebilir  :ok:
takımım orda olmasa adımımı atarsam namerdim :bandit:
rize maçına gelenler kışlıklarını hazırlasın :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Stad sessizliğe büründüğüne göre biz de uykuya dalalım  :) .İyi geceler
iyi geceler

Çevrimdışı lucabrasi41

Yazik yazık kulübün kabullenis işi taraftar ada yansımış fb gs almış başını gidiyor arkadaşlar 15-20 milyonluk topluluğa semt takımı diyor sanki bura Zeytinburnu,sarıyer yok Ağaçlı yoldan yürümekmiş de  yok kazanda  bira içmekmiş de kulüp elden gidiyor adamların zihniyete  bak doğru diyosun biz bjk liysek  her yere gitmemiz  lazım diyceklerine neler diyorlar.

Çevrimdışı Burak2

ola ki stadyum kapasitesi artarsa birileri kalpten gidecek anlaşılan  :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

Yazik yazık kulübün kabullenis işi taraftar ada yansımış fb gs almış başını gidiyor arkadaşlar 15-20 milyonluk topluluğa semt takımı diyor sanki bura Zeytinburnu,sarıyer yok Ağaçlı yoldan yürümekmiş de  yok kazanda  bira içmekmiş de kulüp elden gidiyor adamların zihniyete  bak doğru diyosun biz bjk liysek  her yere gitmemiz  lazım diyceklerine neler diyorlar.
Beşiktaşlı olmadığın kesin rengini söylede bilelim

Çevrimdışı Geovani

İnsanlara ne kadar kolay geliyor sanki mahalle arasına bina yapıyoruz BEŞİKTAŞIMIZ gibi genel anlamda muhalif tavrıyla ünlenmiş bi klube bu stadın yapılmasıda gerçekten büyük başarı...Ağır eleştiri yapan arkadaşlar sanırım forumun hepsini okuyamamış ya da forumun içinde diğer stadla ilgili bilgilere bakmamışlar...Eleştiri her taraftarın hakkı ama bilgili olmadan yapmayın,bilgilenmek istiyorsanızda forumu inceleyin biraz...Bas bas bağırıldı stadın statiği 50000 kişiye göre yapılıyor bürokrasi bugün farklıdır yarın farklı yarın ne olacağını bilemeyiz...bide böle yazınca bizi küçük hedefli 42 bin kapasiteye razı gibi algılıyolar...başkanın bu yönünü seviyorum ketum ve siyasi davranıyor yakmakla yıkmakla olsaydı şimdi kendimize belkide başka yerde stad arazisi bakıyorduk...yeni katılan arkadaşlar inş reeldede tanışırız net ortamında konuşulmayan şeyleride konuşuruz....42 bin kapasitede olsa kabulumuz biz tek büyüğüz diğerlerinin stadı 60 olsa ne olur çok afederiiz ama çok s.... çok çocuk olmuyor.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

Besiktas adindan da anlasilabildigi gibi bir semt takimidir.Besiktas 20 degil 200 milyon taraftari da olsa o semtten cikmis o semtin insaniyla butunlesmistir.

Besiktas sermayenin degil halkin takimidir,emegin ve emekcinin takimidir.Besiktas kulubunu semtinden ayri dusunmek gaflettir.

Fikret Orman ve milyonlarca Besiktas taraftarinin stadin kendi yerine yapilmasi kavgasi da bunun icindir.

Ormani her konuda elestirebiliriz ama stadi yerine yaptı diye degil Ormani elestirmek  tebrik etmelisiniz.

Çevrimdışı lucabrasi41

Ben 43 yaşındayım hayatımın önemli bölümü  bu statta geçti son Gençlerbirliği maçında dakikalarca hüngür hüngür ağladım statta çok anı vardı çünkü  haklıydım aglamakta ama bizim jenerasyon hep en büyük olarak bildik bjk yı 2 yılda bir mağlupduk çünkü  namaglup şampiyonduk çünkü  Sağımız  solumuz  bjk  li kaynıyodu  çünkü Ama  çok seneler geçti fb ile gs aldı başını gidiyor türkiyede yavaş yavaş  3 büyük  yok 2 büyük var algısı yaratılıyor 10 senede bir şampiyon olmaya başladık artık birilerinin bişeyler  yapması lazım Beşiktaş  setini takimiyiz  ama asla  semt takımı  diilz benim  jenerasyonum bunu asla kabul etmez 20 milyona yakın bir topluluk asla semt takımı olamaz bana diyosun ki bizi renklilerle  kıyaslama  onlar ayrı dünyada  biz ayrı dunyadayiz evet işte en büyük tehlikede bu diilmi  zaten 2 büyük  lafı  bu yüzden diilmi  zaten  kimle kiyasliycam bjk yı Torku Konyayla  yada Sivassporlamı  real madrid  Barcelona dururken  kendini  Racing  Santander ile kıyaslarsa ortada bir sorun var demektir.

Çevrimdışı lucabrasi41

Beşiktaşlı olmadığın kesin rengini söylede bilelim
. Senden daha beşiktaşlıyım genç merak etme sen sadece gerçekleri görüyorum gidişata ve kabullenişe isyanım var o kadar.

Çevrimiçi Necmi

. Senden daha beşiktaşlıyım genç merak etme sen sadece gerçekleri görüyorum gidişata ve kabullenişe isyanım var o kadar.
genç :alala: istersen bir soltarafa dönde yaşıma bak sen bu dünyada yokken ben Beşiktaşlıydım

Çevrimdışı lucabrasi41

genç :alala: istersen bir soltarafa dönde yaşıma bak sen bu dünyada yokken ben Beşiktaşlıydım
.vaaay şaşırttın beni abi bu tip forumlara genelde gencler takılıyor senide o yaşlarda zannettim.:)))))

Çevrimiçi Necmi

.vaaay şaşırttın beni abi bu tip forumlara genelde gencler takılıyor senide o yaşlarda zannettim.:)))))
:D senin doğduğun senedir sanırım ben inönüde 23 nisan törenlerine katılmıştım zemin kırmızı berbat bir sıcak
yerden ateş çıkıyorve üstümde Beyaz subay ünüforması var staddan kırmızı çıkmıştım :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bu forum bildiğin forumlardan değil genel yaş ortalaması 30 un üzeri

Çevrimdışı lucabrasi41

bu forum bildiğin forumlardan değil genel yaş ortalaması 30 un üzeri
o kadar sıcakta da hiç çekilmez inönü stadı bile olsa :) benimde hayatım beşiktaş semtinde ve statta geçti desem yanlış olmaz geceden gitmeler sabahlamalar kaçıp kovalamacalar ne maçlar seyrettim orda şimdi düşüyorumda :) ama o kadar maçın arasında en sevindiğim barcelonayı 3-0 yendiğimiz maç en üzüldüğüm malmö ve valerenga macları 1 hafta kendime gelememiştim.

Çevrimdışı Efe

Numaralida betonlama bitmis yanlis gormüyorsam bu sefer çabuk bitirmisler kara bulutlar yine uzerimizde ama golge yapiyorlar sadece iyi bu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

:aman: Günaydın Abiler Gençler (kendini Genç Hissedenler Dahil) @Necmi Abi  :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

MİLLET NEYİN KAFASINI YASIYOR. ANLIYAMIYORUM BONZAİ ETKİSİ VAR COGU KİŞİDE ..

HERKESE GÜNAYDIN..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

KİMSE SACMA SAPAN YAZILARLA BU GÜZEL FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEYE KALKMASIN...

BURDAKİ İNSANLARIN GEREKSİZ BOŞ KONULARLA KİMSENİN CAN SIKMAYA HAKKI YOKTUR.. ÖYLE SAÇMA FİKİRLERE SAYGI DUYULMAZ..

Etiketler: