Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Yani yonetimin boyle bir girisimi var mi hala diyorsunuz ? Eger oyleyse bende de bir umut olur.

Peki bu zemin yuksekligi degistigi zaman nasil oluyorda eski acik sira sayisi degismiyor ?  Cunku kule yuksekligi limiti var.

Tamamen tahminsel soyledim ama fark gorunurde de, kagitta da 750'den fazla olur gibi geliyor. Kusura bakma, kafasindan atiyor gibisinden soylemek istemedim.  : )
zeminin yüksekliği değişmedi saha zemini -2.95 kodunda temel zemini -5.15 kodunda hep böyleydi böylede yapıldı kağıt üzerindede görünürdede
oraya bin kişi sokamazsın sana ne diyorum kapalı üst katın komple kapasitesi 5000 sen o boşluğa kapalıyı koyabilirmisin geçtim onu kapalının yarısını koyabilirmisin

Çevrimdışı lucabrasi41

görünümü eğretimi bi gün stada gel seni içeri sokalım bakalım eğretimi değilmi orda bi karar ver özelliklede 1 kat iç tarafa :D
cumartesi günü stattaydım3 saatim orda geçti bil diye söyledim.Tribünlerinin eğimi ve yüksekliği farklılık gösteren statlar eğreti durur ambiansı olumsuz etkiler sen ne kadar inkar edersen et gerçek budur juventus stadı da 41 bin kişilik ama bütün eğim ve yükseklikler eşit o nedenle ambians ve görünüm muazzam.Sen onu bırak yarın öbür gün bir fb li ve gs li taraftar konusunda tartışırken dönüp sana kardeş sen azıcık uzaklaş git konyasporlularla tartış dediğinde ne cevap verecen ben onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Efe

Mükemmel olmuş bunu forumda kullanabilir miyiz?

harika aynen dalışa geçeceğiz bittiğinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Mükemmel olmuş bunu forumda kullanabilir miyiz?
görmüştüm bu resmi daha büyüğünü bulabirmisin introda kullanabiliriz :tabe:

Çevrimdışı Efe

cumartesi günü stattaydım3 saatim orda geçti bil diye söyledim.Tribünlerinin eğimi ve yüksekliği farklılık gösteren statlar eğreti durur ambiansı olumsuz etkiler sen ne kadar inkar edersen et gerçek budur juventus stadı da 41 bin kişilik ama bütün eğim ve yükseklikler eşit o nedenle ambians ve görünüm muazzam.Sen onu bırak yarın öbür gün bir fb li ve gs li taraftar konusunda tartışırken dönüp sana kardeş sen azıcık uzaklaş git konyasporlularla tartış dediğinde ne cevap verecen ben onu merak ediyorum.

ilginç 3 saat stadta olmana rağmen eğreti demeye devam ediyorsun varsın olsun eğreti olsun 41.903 kişi olsun ben fb gs taraftar konusunda gidip söz dahi söylemem ben beşiktaşlıyım ve sadece beşiktaş forumunda yazarım ama tek söyleyeceğim toki değil alın teri olur ... o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Cümleteeen hayırlı geceler...

Ben bir soru sorayım ortaya müsadenizle, bizim çatı ile tirbün arası kalan açıklık kapatılacak mı reklamla filan acaba ?  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Cümleteeen hayırlı geceler...

Ben bir soru sorayım ortaya müsadenizle, bizim çatı ile tirbün arası kalan açıklık kapatılacak mı reklamla filan acaba ?  :alala:

kapanacağını düşünmüyorum ama nasıl bi yapı ortaya çıkacak çatı bittiğinde o önemli bi kapatıcı koyulurmu ona bakmak lazım stadın hava alması için bence çatı sütünlar arasında kalan alanlar hiç bi şekilde ellenmeyecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kardeş burda renkli muhabbeti yapmıyoruz bizi ilgilendirmiyor kimseylede sidik yarıştırmıyoruz onlar başka dünyada biz başka dünyada
bak dolaş forumu bir tane renklilerle ilgili başlık varmı açılırsada hemen sileriz burası renkli forumu değil burda onların konuşması olmaz hiç bir
Beşiktaşlıda senin kadar renklilerden bahsetmez hiç kasma kendini işi renklilerle mukayeseye sokarsan burda ciddiye bile alınmazsın

Çevrimdışı İrfan

kapanacağını düşünmüyorum ama nasıl bi yapı ortaya çıkacak çatı bittiğinde o önemli bi kapatıcı koyulurmu ona bakmak lazım stadın hava alması için bence çatı sütünlar arasında kalan alanlar hiç bi şekilde ellenmeyecek

anladımm, abi peki şimdi eski açık diğer tirbünlere göre daha alçakta olacağı için çatı belli bir açıyla eğimli mi olacak eski açığa doğru ? yoksa kapalı ve numaralıdan sonra o ara boşluk artarak mı devam edecek ?  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı lucabrasi41

yönetim nelerle uğraştı bu zamana kadar bilseniz şuan konuşalacak şeyler değil stad bittiğinde herşeyi  başkan ve yönetim tek tek açıklar eski açığın bırakın üst katın uzamasını hiç olmamasını savunan bi zihniyetle karşı karşıyayız hatta stadı komple kaldırmak isteyen o yüzden mesaj atarken bi kaç kere düşünerek yazalım
kardeş öyle bir zihniyet varsa ederim öyle zihniyetin içine ben bjk başkanıysam elimde ne koz varsa önce efendice sonra gerekirse gaddarca kullanırım arkadaki devasa oteli dillendirip anıtlar kurulunu dava ederim bütün basını arkama alırım ( nerde bizde basını arkasında toplayacak başkan)olmadı taraftarla tehdit ederim yinemi olmadı mıçarım sizin tarihi dokunuza der ağız eğip ezilip büzüleceğime çıkarım ordan alırım devletten arazi yaparïm kafama göre mükemmel bir stad ne var gs sami yenden telekoma gitti dünyanın sonumu geldi sami yende boş tribünlere oynayan takım 45 bin kombine satmaya başladı

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

yönetim nelerle uğraştı bu zamana kadar bilseniz şuan konuşalacak şeyler değil stad bittiğinde herşeyi  başkan ve yönetim tek tek açıklar eski açığın bırakın üst katın uzamasını hiç olmamasını savunan bi zihniyetle karşı karşıyayız hatta stadı komple kaldırmak isteyen o yüzden mesaj atarken bi kaç kere düşünerek yazalım

Birkac sayfa geride baya bir muhabbeti olmus ondan sorma geregi duydum. Demekki insanlar merak ediyor. Emnimki sizler olan bitene cok daha yakinsiniz ve daha iyi biliyorsunuz.

Ayrica bazi kisilerin son birkac sayfada yonetimi ve stadi kotuledigini goruyorum. Onlardan biri degilim. Sadece daha iyi anlamaya calisiyorum o yuzden de soru olarak soruyorum, elestiri degil benimkisi.

zeminin yüksekliği değişmedi saha zemini -2.95 kodunda temel zemini -5.15 kodunda hep böyleydi böylede yapıldı kağıt üzerindede görünürdede
oraya bin kişi sokamazsın sana ne diyorum kapalı üst katın komple kapasitesi 5000 sen o boşluğa kapalıyı koyabilirmisin geçtim onu kapalının yarısını koyabilirmisin

Daha dikkatli okumam gerek galiba. Cati ile tribun arasi mesafe 7 metreden 4 metreye indi diye okudugumu hatirliyorum. Yani planlanan seviyeden 3 metre yukardan baslamadimi temel ?

Eger sorular cok sacmaysa silebilirsiniz mesajlari. Kotuleme yada elestiri amacli yazmiyorum mesajlarimi.

Çevrimdışı Efe

anladımm, abi peki şimdi eski açık diğer tirbünlere göre daha alçakta olacağı için çatı belli bir açıyla eğimli mi olacak eski açığa doğru ? yoksa kapalı ve numaralıdan sonra o ara boşluk artarak mı devam edecek ?  :alala:
çatı her tribün üzerinde eşittir sütünlar dış kabuk olarak eşit yüksekliktedir içerideki tribünler ne kadar birbirlerinden farklı olursa olsun çatı aynı seviyede olacak tribün eğimleri stadın kavisinden dolayı değişiyor eski açık sınırlamadan dolayı  alçak eski açık üstü tutan kolonlar ayrı çatıyı tutan sütünlar ayrı olarak tasarlanmış o yüzden sıkıntı yok
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 02:41:28 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

görmüştüm bu resmi daha büyüğünü bulabirmisin introda kullanabiliriz :tabe:
twitterdan aldığım için resmin büyüğü yok @Necmi abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Birkac sayfa geride baya bir muhabbeti olmus ondan sorma geregi duydum. Demekki insanlar merak ediyor. Emnimki sizler olan bitene cok daha yakinsiniz ve daha iyi biliyorsunuz.

Ayrica bazi kisilerin son birkac sayfada yonetimi ve stadi kotuledigini goruyorum. Onlardan biri degilim. Sadece daha iyi anlamaya calisiyorum o yuzden de soru olarak soruyorum, elestiri degil benimkisi.

Daha dikkatli okumam gerek galiba. Cati ile tribun arasi mesafe 7 metreden 4 metreye indi diye okudugumu hatirliyorum. Yani planlanan seviyeden 3 metre yukardan baslamadimi temel ?

Eger sorular cok sacmaysa silebilirsiniz mesajlari. Kotuleme yada elestiri amacli yazmiyorum mesajlarimi.
takma kafana biz kimin ne olduğunu anlayabiliyoruz sorun saçma falanda değil sadece cevabını veremiyoruz :D

Çevrimdışı Deniz

Tabi online ortamda hiçbirşey bulunamaz değil  :evillol: :evillol:

resmin büyüğü :
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

kardeş öyle bir zihniyet varsa ederim öyle zihniyetin içine ben bjk başkanıysam elimde ne koz varsa önce efendice sonra gerekirse gaddarca kullanırım arkadaki devasa oteli dillendirip anıtlar kurulunu dava ederim bütün basını arkama alırım ( nerde bizde basını arkasında toplayacak başkan)olmadı taraftarla tehdit ederim yinemi olmadı mıçarım sizin tarihi dokunuza der ağız eğip ezilip büzüleceğime çıkarım ordan alırım devletten arazi yaparïm kafama göre mükemmel bir stad ne var gs sami yenden telekoma gitti dünyanın sonumu geldi sami yende boş tribünlere oynayan takım 45 bin kombine satmaya başladı

hocam sen çınarlı yoldan maça hiç mi gitmedin marş söyleyerek ?
yada maçtan 5-6 saat önce semte inip kazanda filan hiç mi dolanmadın ?
biz semt takımıyız, biz Beşiktaş'ız... Adımızda semtimiz varken başka yerde stad ne demektir ?
Semtin havasını solumadan otoyol tozu çekerek maça gitmek mi ilginizi çekiyor ?
Bizim kültürümüz,tarihimiz,acımız,sevincimiz herşeyimiz o semtte yatarken semti terk edip başka yere gitmek nedir ?
Bizi biz yapan semtimizdir bimem anlatabildim mi... 
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

doğru bu hesaba göre eski açık 3 metre yukarıda şuan ama kuleleri geçiyormu onu bilmiyoruz yüksekliği bitene kadar da öğrenemeyeceğiz eğer geçiyorsa tribün yükselmesi için bi sıkıntı kalmıyor ama geçmiyorsa demekki çok daha alçakmış kulelerden ilk projede eski açık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

resmin büyüğü :

Harika...

Çevrimiçi Necmi

twitterdan aldığım için resmin büyüğü yok @Necmi abi
resmi google görsellerde arat google image de açılan pencereye resmi taşı bulursun ben burdan aldığım haliyle doğru bilgiye ulaşamam :D
http://www.google.com/imghp?hl=tr

Çevrimdışı İrfan

çatı her tribün üzerinde eşittir sütünlar dış kabuk olarak eşit yüksekliktedir içerideki tribünler ne kadar birbirlerinden farklı olursa olsun çatı aynı seviyede olacak tribün eğimleri stadın kavisinden dolayı değişiyor eski açık sınırlamadan dolayı  alçak eski açık üstü tutan kolonlar ayrı çatıyı tutan sütünlar ayrı olarak tasarlanmış o yüzden sıkıntı yok

eyvallah abi teşekkür ettim...  :ok:
We are Electric..!

Çevrimdışı Deniz

Stadla ilgili tek kötü olan şey deplasman tribünün yeri.O durumun acil düzeltilmesi lazım.BVB nin kale arkasında deplasman tribünün olduğunu düşünsenize?Güvenlik boşluğuyla tamamen rezillik olur

Çevrimiçi Necmi

resmin büyüğü :
:D :D :D bana mail at

Çevrimiçi Necmi

hocam sen çınarlı yoldan maça hiç mi gitmedin marş söyleyerek ?
yada maçtan 5-6 saat önce semte inip kazanda filan hiç mi dolanmadın ?
biz semt takımıyız, biz Beşiktaş'ız... Adımızda semtimiz varken başka yerde stad ne demektir ?
Semtin havasını solumadan otoyol tozu çekerek maça gitmek mi ilginizi çekiyor ?
Bizim kültürümüz,tarihimiz,acımız,sevincimiz herşeyimiz o semtte yatarken semti terk edip başka yere gitmek nedir ?
Bizi biz yapan semtimizdir bimem anlatabildim mi... 
yorma kendini o laf zaten sözün bittiği yerdi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

doğru bu hesaba göre eski açık 3 metre yukarıda şuan ama kuleleri geçiyormu onu bilmiyoruz yüksekliği bitene kadar da öğrenemeyeceğiz eğer geçiyorsa tribün yükselmesi için bi sıkıntı kalmıyor ama geçmiyorsa demekki çok daha alçakmış kulelerden ilk projede eski açık :)

Caktirmadan kuleleri yukseltmek lazim, cik cikabildigin kadar o zaman : :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 02:49:15 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Yalçın

Ya havle vela kuvvet. GS'nin Seyrantepe'ye gitmesini ornek gostererek, Besiktasin Dolmabahce'yi terketme fikrine destek cikmak konuyu daha da ilginc hale getiriyor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: