Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335962 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta betonlama suruyor eski acik tablada demirleme suruyor numarali temel calismalari suruyor yeni acik tarafini secemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu şuan 1 tane bile çalışan göremiyorum. evet 1 tane göremiyorum :)

Çevrimdışı Efe

Öğlen molası :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Tanrımıza hamd olsun. Milletimiz var olsun. Beşiktaşım şampiyon olsun. Hepinize afiyet olsun.  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ozan062

egerki o isim olur ise bizim stadda bir baska toren daha yapılabilir yakın zamanda benden soylemesi :lol: :lol: :lol: :sevinc
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Günaydın dostlar,
50 milyon dolar kredi çıkmış diyor bazı siteler Denizbanktan transfer mıransfer istemiyorum ben doğruysa gömsünler hepsini stada  :bandit: :bandit:
Doğruysa güzel haber, zaten en az yarısını geri ödemeyiz bile :bandit:

Çevrimdışı frkndgnr

egerki o isim olur ise bizim stadda bir baska toren daha yapılabilir yakın zamanda benden soylemesi :lol: :lol: :lol: :sevinc

Sanmıyorum o isim çok uzak

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

birşey sorabilir miyim
ismin Mustafa mı?
evet
internette sen mi koyuyorsun fotografları
evet
hay Allah razı olsun

:sevinc

:kop: :sevinc bende izleyince koptum  :lol:

Çevrimdışı Kesh

Bir ara burada muhabbeti dönüyordu bulamadım.

Beyler bizim stadın bitmiş hali hangi stada benzeyecekti?? Bayağı bir karşılaştırma yapılmıştı diklik yükseklik filan bulamadım.

Çevrimdışı okansosa

biraz paint terk oldu ama yeni açıkla eski açık farkı :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

biraz paint terk oldu ama yeni açıkla eski açık farkı :D
Bu maket hem eski hemde yanlış :tabe:

Çevrimdışı hzr3088

time lapse izledikten sonra canlı yayın kamerasında işçiler çok yavaşmış gibi geliyo sinirleniyorum. sonra lan saçmalama diyorum :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimiçi Kartal Ç

time lapse izledikten sonra canlı yayın kamerasında işçiler çok yavaşmış gibi geliyo sinirleniyorum. sonra lan saçmalama diyorum :D

sorun işçilerde değil. canlı yayının kendisinde yavaşlama oluyor pek çok zaman.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Beyler bizim stadın bitmiş hali hangi stada benzeyecekti?? Bayağı bir karşılaştırma yapılmıştı diklik yükseklik filan bulamadım.
Birazilya milli stadına
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

kapasite bakımından "cornella el prat" a benzeyecek

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı frkndgnr

Eski açığın alçak olmasında emeği geçen kimler varsa

... Neyse

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Avrupanin en iyi stadi oldu bana gore harika bi yapi

bizim stat da maalesef böyle simetri olmayacak.  :akuma:

Çevrimdışı Efe

bizim stat da maalesef böyle simetri olmayacak.  :akuma:

Aslinda cok benzeri ama bizimkinin her yeriyle oynadiklari icin boyle gorunmeyecek maalesef tartismasiz avrupanin en iyi stadini yaptilar tebrik etmek gerek bizmkide bitince 2.olur nr yapalim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aslinda cok benzeri ama bizimkinin her yeriyle oynadiklari icin boyle gorunmeyecek maalesef tartismasiz avrupanin en iyi stadini yaptilar tebrik etmek gerek bizmkide bitince 2.olur nr yapalim :icool:

Eğer yeni açık da loca olmuş olsaydı eski açık locasız olsaydı stat böyle şekilsiz gözükmeyecekti. keşke böyle bir şey yapmış olsalardı.

Çevrimdışı Deniz

San mames mükemmel gerçekten.alt kata tribün giriş çıkışları da yapmayıp tribün bütünlüğünü de bozmamışlar.Neden bizde böyle yapılmadı anlamak güç?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: