Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336009 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kış şartları diyoruzda arkadaşklar istanbulda kış ocak ayından sonra başlar en erken aralık ortası .. ozamana kadar stad zaten belirli kısımları biter.. sadece çatı işi braz zor olur. zaten acelemiz yok. 2015 agustosa her halukarda yetişir kendi kendinize dert etmeyin..

Çevrimdışı AdemG

Günaydın gençlik  :)

Ismail,

Sabaha karsi yatip, sabah dip diri kalkmak icin ne iciyorsan aynisindan ben de istiyorum..
masallah diyeyim..

Ismail,

Sabaha karsi yatip, sabah dip diri kalkmak icin ne iciyorsan aynisindan ben de istiyorum..
masallah diyeyim..

Bu konuya aktar bölümünde değineceğim, nasıl güzel enerji kaynakları var sizlere anlatacağım.

Çevrimdışı Zoro

Konu dışı biliyorum ama forma satışlarının nasıl olduğunu anlatmak için yazayım dedim. Tatilden döndüm Ankara'da siyah ve beyaz formanın bedenlerini bulamıyorum. Satışların çok iyi olduğunu Eylül 15 te geleceğini söylüyorlar.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı FARUK

30 dk önce Sinan Rzgr foursquare hesabından alıntıdır.

sarı vinç kayıplarda :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

30 dk önce Sinan Rzgr foursquare hesabından alıntıdır.

sarı vinç kayıplarda :)
Yeter dedi; bana alt kat dediler üst katında yarısını kitlediler diyip tatil sabahı millet uyanana kadar ben yol alırım diye sarı vinç kaçtı gitti herhalde  :D :D

Çevrimdışı arda

bizim sarıoğlan nereye gitti ya

Koluna kuluç girmiş! Ne çektik sakatlıklardan be kardeşim :bawling:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serkan7738

Yeter dedi; bana alt kat dediler üst katında yarısını kitlediler diyip tatil sabahı millet uyanana kadar ben yol alırım diye sarı vinç kaçtı gitti herhalde  :D :D

gözlerimiz yollarda yeni vinç bekliycez bu arada bugün fotoğraflar kimden

Çevrimdışı arda

Sarı kızla bu sezonu çıkaramayız. Mutlaka oyunu iki yönlü oynayabilen, 3. bölgede baskı kuracak, takım ruhunu ortaya koyacak mümkünse siyahi birşey lazım  :busted_cop: Yoksa bu prekastın yükünü sarıkız tek başına bütün sezon çekemez!  :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pazarları çalışmıyordu zaten sarı vinç? Yanlışmıyım?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

O boyuna rağmen ''sarıkız'' diye anılmak zoruna gitmiştir...

Çevrimdışı Serkan7738

Pazarları çalışmıyordu zaten sarı vinç? Yanlışmıyım?

çalışmıyodu ama bırakıpta gitmiyodu orda bekliyodu  :bawling:

Çevrimiçi Kartal Ç

ya sarıkızın gidişi tamamen gönül meselesi. o kadar yanyana çalışmalarına rağmen kule vinç bi gün bile yüz vermeyince bağrına taş basıp gitti.

Şaka bir yana Büyük Başkanın vefatının olduğu hafta paletli büyük vincin gelişi 1 hafta falan ertelendi denmişti. bu aralar gelmesi lazım zaten.
bakalım onun montajı kurulumu kaç gün sürecek.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 11:11:46 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Serkan7738

o değilde öbür kırmızı alt kat prekastları yerleştiren vinç başımıza kaldı hareketsiz nezamandır duruyo öyle

Çevrimdışı FARUK

o değilde öbür kırmızı alt kat prekastları yerleştiren vinç başımıza kaldı hareketsiz nezamandır duruyo öyle

alt köşelerde iş yapar o prekastlar küçük zaten :)

eski açık üst 2. ve 3. testere arası yatay kalıpta yapılmış sütunun kalıbı sökülse de demirleme başlasa orda

Vodafone Arena 23.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-18:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

fatihalhan

• Ziyaretçi

Arkadaşlar herkese günaydın.Her pazar maltepeden-beyazıda geliyorum.ve e-5 yerine stada inip duruma bir göz atıyorum.buradan inşaatı takip eden ve istanbulda oturan herkes inşaatı mutlaka görmeli.Her gün resim çekip bizi aydınlatan mustafa ya teşekkür etmekle birlikte gerçekten resimlerde çok belli olmuyor işin büyüklüğü.çok büyük bir alanda resmen mega bir proje yapılıyor.Başta yömetim olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Allah hayırlısıyla açılışı görmeyi hepimize nasip etsin.

Çevrimiçi Kartal Ç

Güzel bir pazar sabahında, TimeLapse candır  :ok: emeğine sağlık kardeş  :D

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Saha kenarında oyunun akışını değiştirmek için yoğun bir çalışma var.
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın dostlar,
50 milyon dolar kredi çıkmış diyor bazı siteler Denizbanktan transfer mıransfer istemiyorum ben doğruysa gömsünler hepsini stada  :bandit: :bandit:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

alt köşelerde iş yapar o prekastlar küçük zaten :)

eski açık üst 2. ve 3. testere arası yatay kalıpta yapılmış sütunun kalıbı sökülse de demirleme başlasa orda

bu hafta en azından 1 kirişin kalıplandığını görürüz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

Günaydın dostlar,
50 milyon dolar kredi çıkmış diyor bazı siteler Denizbanktan transfer mıransfer istemiyorum ben doğruysa gömsünler hepsini stada  :bandit: :bandit:

Baskan zorda kalana kadar cekmez kredi ama parada bitmis olabilir buraya kadar iyi getirdiler zaten gelecek krediylede stadı bitirirler bide sampiyonlar ligi olsa tadindan yenmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: