Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

loca almaları güzel haber ancak kafama şu takıldı.

3 senelik 3 loca 414 bin dolara mı satıyoruz.O zaman localar da mı para getirmiyor.

yıllık 138 bin dolar olmasın o.inşallah yıllığıdır.

".....Siyah-beyazlı futbolcuların, tanesi 138 bin dolardan olan locaları üç seneliğine alarak..." x3 "...Aldıkları localarla inşaata toplamda 414 bin dolar katkı sağlamış olan...."
kaynak : http://www.ligtv.com.tr/haber/demba-ba-gonulleri-fethetti

haber diğer sitelerde de aynı.gerçi kopyala yapıştır basın ama.

Sene de bir locadan 46.000$ kazaniliyor..Az mi diyorsun hocam buna, anliyamadim...  :iblush:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı manyak1903

onlar en ucuzlarını almışlardır  :)
ama Efe 138 bin dolar 3 senelik çok az.yıllık 138 yazmıyor 3 senelik diyor haberde.

yani ortalama 200 bin dolar deniyordu.yıllık 30 milyon dolar loca diyordum x3 sene 90 milyon dolar.hadi bilemedim bu 60 olurdu.ancak bu hesaplar rahatsızlık veriyor bana.yani stat çok daha zorlu geçecek demektir.3 yıllık 138 e satıyorsak ben error verdim.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

ama Efe 138 bin dolar 3 senelik çok az.yıllık 138 yazmıyor 3 senelik diyor haberde.

yani ortalama 200 bin dolar deniyordu.yıllık 30 milyon dolar loca diyordum x3 sene 90 milyon dolar.hadi bilemedim bu 60 olurdu.ancak bu hesaplar rahatsızlık veriyor bana.yani stat çok daha zorlu geçecek demektir.3 yıllık 138 e satıyorsak ben error verdim.

onlar tam rakamda değildir konuyu dağıtmayalım çokta önemi yok satılan satılmış artık 1 milyon dolarada loca sattık o yüzden futbolcuların jesti diyelim belki rakamlar çok farklıdır resmi açıklama olmadan ben sayılara inanmıyorum konu uzamasın :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Benim kamera gitti donup duruyordu zaten, sizde durum nedir? Şu an neresi betonlanıyor bilen varmı
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

gelir getirici kalemler henüz bitmedi. tribün sponsorlukları, yönetim binasının kiralanması, konser ve diğer etkinlikler, stadın turist turlarına dahil edilmesi gibi küçük küçük ama toplayınca büyük gelir elde edebileceğimiz konular var. şimdiden bütün tribün sponsorları belli olsaydı inşaat hızına etki ederdi. şorta da sponsor bulunabilir. stad açılınca yuvanın daha çok işleyeceği de ayrı bir konu  :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Benim kamera gitti donup duruyordu zaten, sizde durum nedir? Şu an neresi betonlanıyor bilen varmı

Yeni açıkta betonlama çift koldan devam ediyo

Çevrimdışı Efe

gelir getirici kalemler henüz bitmedi. tribün sponsorlukları, yönetim binasının kiralanması, konser ve diğer etkinlikler, stadın turist turlarına dahil edilmesi gibi küçük küçük ama toplayınca büyük gelir elde edebileceğimiz konular var. şimdiden bütün tribün sponsorları belli olsaydı inşaat hızına etki ederdi. şorta da sponsor bulunabilir. stad açılınca yuvanın daha çok işleyeceği de ayrı bir konu  :tabe:

tribün sponsorları stadın inşaatıyla ilgili destek için son sponsorlar olacaktır onlarda bi kaç ay içinde belli olacaklardır onlardan gelecek paraylada çatı ve ince işler bitecektir başkan bu dönemi çok iyi geçiriyor 250 milyon tlye stad yapıyorsun ama borçlanmıyorsun ve alacaklarında her geçen gün artıyor sadece alkışlarım :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sahada 3 fışkırtıcı varmış biri gidiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

mustafanın video çok komik :icool: senin adın mustafa mı evet fotoğrafları sen mi koyuyosun internete evt hay Allah razı olsun diyor bir kişi  :lol:

Mustafa abinin emeği ödenemez

Çevrimdışı smtcglr

obitaş a nazar değmesin maşallah o ne kalabalık öyle  :sevinc

Çevrimdışı Engin

Yeni açıkta betonlama çift koldan devam ediyo
Güzel haber, Obitaş utandıracak bizi galiba aman nazar değmesin  :)
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler eski açığa yeni açıktan 2 ay önce başladı.  Ve şunu da bilmelisin eski açık+kapalı=yeni açık
yeni açık başlamadan iki ay önce kapalıya grobeton dökülüyordu daha çiçekler aralığın sonunda
başladı obitaş şubatta iki firmanın arasında 45-50 gün var :bandit: aradan ömür geçmediki unutalım
ama obitaş ömrümüzü yedi :D @aktar_ismail
algı yönetimi yapmayalım lütfen obitaş başladığında az bir temel betonu atmıştı eski açıkta bir kaçta kolon dikmişti ama haksızlık olmasın diyede daha fazla işi yeni açıkta yapmıştı kuyuları açmış betonlamıştı grobeton dökülmüştü adamlar geldikleri ilk gün demir örmeye başladılar :D

Çevrimdışı frkndgnr

Bu saatten sonra obitaş-çiçekler tartışmak yersiz... Önümüze bakalım, göğe bakalım.

Çevrimiçi Necmi

Temel büyüklükleri bakımından kıyaslıyorum ben  :evillol:
bizim stadımız istanbula yapılmış ve gelecekte yapılacak bütün köprülerin toplamından daha büyük
Not: Temel büyüklükleri bakımından kıyaslıyorum  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Sonunda Obitaşta kaba olarak bir kısmı bitiriyor :kop::kop:
önce üst testere kirişleri görelim sonra bitiriyor diyelim :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

bizim stadımız istanbula yapılmış ve gelecekte yapılacak bütün köprülerin toplamından daha büyük
Not: Temel büyüklükleri bakımından kıyaslıyorum  :evillol: :evillol: :evillol:
abi yol tabliyeleri hariç mi?  :evillol:

Çevrimdışı Efe

4 ekim 2014 kurbanın ilk günü o güne kadar bu tempo sürerse büyük bölümde yol almış oluruz bitermi acaba  :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

önce üst testere kirişleri görelim sonra bitiriyor diyelim :bandit:
Stadyum dışını bitiriyorlar işte @Necmi abi. Sende hiç izin vermiyorsun sevinmelerine :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

4 ekim 2014 kurbanın ilk günü o güne kadar bu tempo sürerse büyük bölümde yol almış oluruz bitermi acaba  :sombrero:
bitmez :bandit:

Çevrimdışı Efe

Stadyum dışını bitiriyorlar işte @Necmi abi. Sende hiç izin vermiyorsun sevinmelerine :kop: :kop:

yeni açığın numaralı tarafını yükseltmeleri lazım artık çok geride kaldı o bölüm birazda ordan devam etsin ilk baş şu temel işini bitirsinler 2 gündür bekliyor ufak yer şuan obitaş normal yapması gereken işi yapıyor hızlanma eskiye göre var programa göre çok çok gerideler bu birazda parasızlıktanda kaynaklandı ilk zamanlar yapacak bişey yok 4 aya bitirsinler ben razıyım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bitirsinlerde hep birlikte sevinelim :sevinc

Çevrimdışı Tolga

yeni açığın numaralı tarafını yükseltmeleri lazım artık çok geride kaldı o bölüm birazda ordan devam etsin ilk baş şu temel işini bitirsinler 2 gündür bekliyor ufak yer şuan obitaş normal yapması gereken işi yapıyor hızlanma eskiye göre var programa göre çok çok gerideler bu birazda parasızlıktanda kaynaklandı ilk zamanlar yapacak bişey yok 4 aya bitirsinler ben razıyım  :)
yıl sonuna kadar stadın kabası bitse ben razıyım da kış şartlarını da düşünürsek şubata falan sarkabilir diye düşünüyorum maalesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bitmez :bandit:

bitmez tabi ama başkan şirketlere gaz veriyor bence para yerine :lol: ödemelerde sıkıntı varmış abi tabi çiçeklere bu işlemez diğer şirketlere sıkıntı verir buda iş oranını düşürür şu sıcak paradan daha yokmuydu yaa biyerlerden bulup getirelim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

indirimli kombineler için son 4 gün duyrulur alacak olan arkadaşlar alıverin bak paralar ödenmiyor başkan zorduruma düşüyor parasısız bu senede tek destek taraftar alın elimiz rahatlasın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: