Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

mabet izne çıktı işler hızlandı.. demek sorun mabetteymiş :D
o zaman ona söyleyin seneye kadar geri gelmesin :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı HollandaKartali

Arkadaşlar, müsadenizle bir soru sormak istiyorum. Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

Çevrimdışı arda

Arkadaşlar, müsadenizle bir soru sormak istiyorum. Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

köfte ekmekeğe gel Şampiyon sosisliler :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Tarık Küçükaslan
@tarikkucukaslan  twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı FARUK

yeni açık tabla hazırlanıyor gibi bu gece de orası betonlanır umarım.

Çevrimdışı Melekcik

Kapasite konusu yine hortlamış loca vip dahil 42.000 açiklanan ve izin verilen en yüksek kapasite ama stad  statiği 48 50.000 arası.bir süpriz olma olasılığı var. Ama sorarlarsa 42.000 diyoruz. :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Konu dışı:

Baş ağrısı ve migren sorunu yaşayan arkadaşlara denenmiş bir kaç tavsiye;

http://besiktasarena.com/index.php?topic=599.0

Çevrimdışı HollandaKartali

köfte ekmekeğe gel Şampiyon sosisliler :D

Yemekhaneler için mi yani? Yazık günah yahu..

Çevrimdışı arda

Yemekhaneler için mi yani? Yazık günah yahu..

Yok beya tahmin yürüttüm ne olur başka! kapalıda öyleydi. Nolacak başka millet acıkır susar.  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yalçın

Eski açığın kapalıyla birleştiği yerde bir yamuk eğim mi var? Sanki soldan sağa gelişte bir yamukluk var.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

yeni açık kapalı köşe betonlandıktan sonra  stadın cevresini oluşturan sütunlar mı dikilecek,ve o sütunlar demirlerle birleşip testere kirişler mi ortaya çıkacak.sıralama bu mu acaba ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı iyimserure

Bende bir bitki karışımı var içtiğinizde stadın 60,000 kişilik felan olduğunu sanıyorsunuz  :evillol:
:kop: :kop: :kop: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı arda

Eski açık arkada demirlemeye devam mı? Ana baba günü hala  :claps:

Çevrimdışı arda

yeni açık kapalı köşe betonlandıktan sonra  stadın cevresini oluşturan sütunlar mı dikilecek,ve o sütunlar demirlerle birleşip testere kirişler mi ortaya çıkacak.sıralama bu mu acaba ??

Eski açığı baz alarak öyle olacağını ön görebiliriz. Düz tribünlerin başlangıcından sonra bir süre daha bitişik gidip bir süre sonra tribün yapısıyla çatı kolonları ayrılır. Bunuda yine eski açığı baz alarak söyleyebiliriz. Eski açıktaki kırmızı çelikler sanırım tek başlarına çatıyı taşıyacakları için mukavemet açısından öyle seçilmiş.

Çevrimdışı ozan062

yavas yavas dunden kalan seyleri yapıyorum amaa su yolların koduyla eski acıktaki vs hiç olmuyor sinirlerimi bozan bir yer oldu ama yapıcaz bir sekil:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ozan062

satılan kombine sayısı 9098e ulasmıs,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi