Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

muhabbeti bölelim sarıkız gene uzatmış dikleştirmiş

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

eski açık prekastları ne zaman gelecek bilen var mı?

Çevrimdışı FARUK

eski açık prekastları ne zaman gelecek bilen var mı?

bunlar olabilir belki dün sabah geldi artık kapalıda küçük prekast takılacak pek yer yok

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.08.2014-17.jpg[/img]

Çevrimdışı Efe

Eski acikta kaliplar yukselmeye baslamis ayrıca numarali ve yeni acikta temel isleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Selam herkese.

Üyeliğim vardı, şifreyi unuttum, hatırlatma maili istedim gelmedi vs derken; yeni üyelik açtım en sonunda.

Konuyu dağıtmadan; çatıyı hangi şirket yapacak bilgisi olan var mı? En azından araştırır fikir sahibi olurduk.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 17:48:03 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

aklıma takılan bir soru var eski açık full 15 sıra gibi düz mü olacak yoksa 14-15-16 gibi dalgalı mı olacak, bide en yüksek ne kadar olur 17 sıra olma ihtimali var mı ? önceden konuşulduysa kusura bakmayın
Bende merak ettim simdi var mi bilen ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Selam herkese.

Üyeliğim vardı, şifreyi unuttum, hatırlatma maili istedi gelmedi vs derken; yeni üyelik açtım en sonunda.

Konuyu dağıtmadan; çatıyı hangi şirket yapacak bilgisi olan var mı? En azından araştırır fikir sahibi olurduk.
iz insaat
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bende merak ettim simdi var mi bilen ?

Eski acik projede duz bi sekilde 16 sıra ama passoda 15 sıra satısta kirisler bittigi zaman daha net anlariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta kavis olsaydi en az 22 sıra olurdu ama izin yok maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Bu arada geçtiğimiz sayfalarda bir üye Doğuş'un kararında bir değişiklik var mı diye sormuştu diye hatırlıyorum. Doğuş Grubunda çalıştığım için az çok bilgim var; Doğuş'un hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda bir arkadaşım iş başvurusuna gittiğinde bu yeni yerlerle alakalı olarak da konuşulmuş. D-ream grubuna bağlı olarak restoran ve kafe tarzı yerler açılacak diye biliyorum. Tahminim en azından bir Kitchenette açılacaktır içeriye.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 17:47:50 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Arkadaşlar bence stadimizda  localar dahil 41904 koltuk bile olmiyacak..stad bittikten sonra filan arttirilir demeyin o hic olmaz   yani fazla umutlanmayalim

Çevrimdışı sallapati

bunlar olabilir belki dün sabah geldi artık kapalıda küçük prekast takılacak pek yer yok

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.08.2014-17.jpg[/img]

aynen öyledir , çünkü eğimi az prekastların.. alt kat olması lazım.. kapalı alt katta yer olmadığına göre eski açığındır..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı riza calli

aynen öyledir , çünkü eğimi az prekastların.. alt kat olması lazım.. kapalı alt katta yer olmadığına göre eski açığındır..
   prekast boşlukları fazla gibi geldi bana yukarı çıkarken baston kullanırız artik

Çevrimdışı FARUK

Efe numaralı tabla döküldümü

evet sabah yusuf abi nin ( @CharlieChaplin ) çektiği fotolar vardı onlara bak bi :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Beyler biri bana kapasiteye localar dahil degil desin  :s20: Ben normal seyirci sayisini hep 42.000 olarak baz almıştım localari ayri tuttum. Eger boyleyse 40.000 den az oluyor. Burda o kadar yazdm kapasiteyle ilgili tmm izin verilmiyor ama tepki koyalim diye. Simdi izin çıkmazsa 35.000 38.000 kisi mi olacak normal taraftar, bunun bilincinde olupta stad dolmaz yetr bu kapasite diyenlere yaziklar olsun koskoca besiktas taraftari 35.000 kişilik stadi mi dolduramicak..

Çevrimdışı quito

inönü stadı 33 bin kişi alıyordu yanılmıyorsam locasız 35 bine çıkıyorsa kapasite kusura bakmasınlar ama başarısız bir proje olmuş

Çevrimdışı Tolga

Beyler biri bana kapasiteye localar dahil degil desin  :s20: Ben normal seyirci sayisini hep 42.000 olarak baz almıştım localari ayri tuttum. Eger boyleyse 40.000 den az oluyor. Burda o kadar yazdm kapasiteyle ilgili tmm izin verilmiyor ama tepki koyalim diye. Simdi izin çıkmazsa 35.000 38.000 kisi mi olacak normal taraftar, bunun bilincinde olupta stad dolmaz yetr bu kapasite diyenlere yaziklar olsun koskoca besiktas taraftari 35.000 kişilik stadi mi dolduramicak..
gerçekten böyle mi ki
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

bence loca hariç 42 olur.. loca ile 43900 civarı olur

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın yönetim ve proje ilgili bir sıkıntı değil verilmeyen izinler nedeniyle durum böyle..

Çevrimdışı ZEKI

hep nedyoruz arkadaslar, sorarlarsa kapasite 42000  :zuhaha:

Bende bir bitki karışımı var içtiğinizde stadın 60,000 kişilik felan olduğunu sanıyorsunuz  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

mabet izne çıktı işler hızlandı.. demek sorun mabetteymiş :D

Etiketler: