Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338529 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

bildiğim kadarıyla futbolcular genelde alır loca kendi stadından.. fenerde kuyt meireles g.gönülün locası olması lazım..

bence bizim takımda Holosko loca almalı.. senelerce çok para kazandı Beşiktaştan.. Oynamadığı sezonlar oldu :D.

Olcay ve Cenk Tosun zaten iyi Beşiktaş taraftarııdır. Aileleri için almışlardır... Yabancılardan da bekliyoruz.

Ersanla Ozi birleşip 1 tane alsın..  İsmail Köybaşı Necip ve Pektemek de birleşip 1 tane alsınlar :D

Vallaha çok doğru önerge  :biggrinking:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Kamera tam karşı tarafa yerleştirilsin diye önerge vermek lazım asıl, bütün hareket o tarafta buradan birşey anlamıyoruz. Önerge teklifimize destek olur musun @Necmi abi?  :evillol:

Çevrimdışı mhmtkartal

slmlar ya arkadaşlar ben bütün mesajları kapasite ile ilgili attım bu foruma il dışındayım onun için katkı yapamıyorum. Ama kendimizi kandırmayalım 42.000 yeterli değil artık yürüyüş mü yaparız gaz bombası mı yeriz bilmiyorum ama birileri hatta yüzler binler bir çalışma yapsın bekler isek hiç bir şey değişmez inanıyorum ki herkes rahatsız bu kapasiteden ben niye gs ve fenevden az kapasiteye sahip olayım ki bizden büyük değiller bizim taraftarımız inanın modern olacak bu stadı 50.000 kişi olsa da doldururur. Bunu inönüde 6 sene maç seyretmiş biri olrak söylüyorum ve canı gönülden inanıyorum. Etki olmadan tepki olmuyor...

Çevrimdışı mhmtkartal

pardon tepki olmadan etki olmuyor  :s20: kabullenemiyorum kızmayın bana da kapasiteye taktım diye

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

filmde bir ben eksikmişim herkes orada :evillol:
@Sezgin Cengiz kaba inşaatta kalan iş miktarlarını kabaca tribün tribün hesaplayabilirmisin.iki firmanın kalan iş miktarı birbirine yakın gibi gözüküyor.

Tamam olur toplam beton miktarını hesaplarım. Yalnız bu aralar ilgilenemiyorum yoğunluktan ama Sochi'deyken ilgileneceğim bununla. Bu akşam Sochi'ye gidiyorum zaten önümüzdeki 2-3 gün içinde ilgilenirim metrajla. :super:

Çevrimdışı Tolga

slmlar ya arkadaşlar ben bütün mesajları kapasite ile ilgili attım bu foruma il dışındayım onun için katkı yapamıyorum. Ama kendimizi kandırmayalım 42.000 yeterli değil artık yürüyüş mü yaparız gaz bombası mı yeriz bilmiyorum ama birileri hatta yüzler binler bir çalışma yapsın bekler isek hiç bir şey değişmez inanıyorum ki herkes rahatsız bu kapasiteden ben niye gs ve fenevden az kapasiteye sahip olayım ki bizden büyük değiller bizim taraftarımız inanın modern olacak bu stadı 50.000 kişi olsa da doldururur. Bunu inönüde 6 sene maç seyretmiş biri olrak söylüyorum ve canı gönülden inanıyorum. Etki olmadan tepki olmuyor...
izin verilmiyor ki yoksa 42.000 kimsenin isteyeceği bir kapasite değil zaten
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mhmtkartal

tamam izin verilmiyor ama İstanbulda bu kadar Beşiktaşlı var ne tepki gösterildi ki anıtlar kurulunun bugüne kadar ki tavrına o bilmem ne süzer plazası bozmuyor hiç bir şeyi bizim eski açık bozuyor ne güzel ya

Çevrimdışı Tolga

tamam izin verilmiyor ama İstanbulda bu kadar Beşiktaşlı var ne tepki gösterildi ki anıtlar kurulunun bugüne kadar ki tavrına o bilmem ne süzer plazası bozmuyor hiç bir şeyi bizim eski açık bozuyor ne güzel ya
ben sana şunu söyliyeyim bizim stadı oraya bu kapasitede yapabilmemiz bile şu şartlarda bence başarıdır keşke şöyle 48.000ler civarında en kötü olsaydı kapasite ama maalesef bununla idare edecez

Çevrimdışı mhmtkartal

haklısın sonuçta kanunların olduğu demokratik bi ülkedeyiz izinler elverdiği şekilde hareket etmeliyiz ama ben inanmıyorum 50.000 olsa kimseye bir zarrarının dokunacağından çok saçma çünkü böyle bir yapıda 8000 kişi eklenebilir çok rahat yanlış anlaşılmasın ama hiç bir tepkimiz olmadı ya da ben bilmiyorum bu konu ile ilgili birileri bi tepki gösterdi ise

Çevrimdışı Tolga

haklısın sonuçta kanunların olduğu demokratik bi ülkedeyiz izinler elverdiği şekilde hareket etmeliyiz ama ben inanmıyorum 50.000 olsa kimseye bir zarrarının dokunacağından çok saçma çünkü böyle bir yapıda 8000 kişi eklenebilir çok rahat yanlış anlaşılmasın ama hiç bir tepkimiz olmadı ya da ben bilmiyorum bu konu ile ilgili birileri bi tepki gösterdi ise
haklısın ben de ilk seferde bu sayıyı çok kabullenmemiştim ama kapalı kapılar arkasında yapılan görüşmelerin bir kısmı medyaya yansıyınca bu sayıyı önemsememeye başladım

Çevrimdışı Maotun

aklıma takılan bir soru var eski açık full 15 sıra gibi düz mü olacak yoksa 14-15-16 gibi dalgalı mı olacak, bide en yüksek ne kadar olur 17 sıra olma ihtimali var mı ? önceden konuşulduysa kusura bakmayın

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Şimdi şöyle birşey de var. Bizim stat alanı Şükrü Saraçoğlu'na kıyasla daha geniş ama toplam kapasitenin 50 bin olmayacak olmasının nedeni tribün görüş açısının C-valude 90 'a göre yapılmasıdır. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bu görüş açısının yakınından bile yaklaşılmadığı gibi hem köşeleri çok kötü(seyir zevki sıfır) hem de C-valude 60'tır. Dolayısıyla biz C60'a göre yapsaydık 55 bin de olurdu kapasite ama C90 olduğu için hem basamak genişliği fazla hem de çıktıkça basamak yüksekliği... Fenerbahçe'nin 4 büyüklere göre locası da yetersiz kalacak yeni statlar bitince. Bunu gören Fenerbahçe yönetimi 60 olan loca sayısını yükseltmek için kolları sıvadı. Haliyle kapasite düşürümüne de gitmek zorunda kalacaklar. Bu da 50 binlik kapasitenin altına düşecek demek oluyor. Hem de 45 binlere düşecek kadar bir düşüş. Hem C60 standardında hem de 45 binlerde. Bizimki ile kıyas yapınca kıyas dahi kabul etmeyecek. Bizim stat C90'dan dolayı arazinin de ancak yeterli olmasından dolayı 45-48 bin arasında bir kapasiteye sahip olacak olabilir ama bu demek değildir ki 4 büyükler arasında en düşük kapasiteye biz sahip olacağız. 42 bini de o kadar kafaya takılacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bizim taraftarımız stadı doldurma konusunda başarıya ulaşırsa kapasite artırma konusu da gündeme gelir mutlaka. O 42 bin olur 45 bin. Şimdilik 42 bini kabullenelim yeter. Kapasitenin bazen çok da önemli olmadığını görmek için İnönü stadına gitmemiş olmak gerekir. Mesela AOS 76 bin kapasiteli de ne oluyor? Zemin indirilse 100 bine çıkarılsa ne olur ki? Ortalama ulaşım süresi git gel 5-6 saat. Maç bile 90 dakika. :)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 15:04:20 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Tamam olur toplam beton miktarını hesaplarım. Yalnız bu aralar ilgilenemiyorum yoğunluktan ama Sochi'deyken ilgileneceğim bununla. Bu akşam Sochi'ye gidiyorum zaten önümüzdeki 2-3 gün içinde ilgilenirim metrajla. :super:

Sezgin kardeşim Sochi şu F1'e evsahipliği yapacak kent değilmi  :alala:

Çevrimdışı mhmtkartal

haklısınız cevabınız için de teşekkür ederim açıklayıcı oldu :claps: ama işte daha iyisini istediğimiz için takımımız için böyle deyanamayıp yazıyor insan umarım 42.000 olsa da full olur her maç. zaten sayısız maça gittim inönüde 10.000 kişi olduğumuz zaman bile hissettirdiğimiz baskıyı unutamam yine de 50.000 olsun ileride bizim olsun  :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin kardeşim Sochi şu F1'e evsahipliği yapacak kent değilmi  :alala:

Evet. 2013 kış olimpiyatlarını yapmış, F1'e ev sahipliği yapacak ve gece saatlerinde beni karşılayacak olan Rusya'nın Karadeniz kıyısında yer alan şehri. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence bir hafta sonra kameradan hiç bir şey görünmeyecek. Eski açık son loca katı tamamen kapatır önünü. @mustafa_(87) 'da bir ay sonra tamamen karanlıkta fotoğraf çekmek zorunda kalacak. Burada meraktan çatlayacak 800 kişi (kayıtlı) olacak. Yetiş Mabet diyorum.
Bu arada kapasite konusunda 40 bin 50 bin fark etmez, biz her gün burada 30 saniyede bedava üye olabilecek insanları ikna edemiyoruz, para verip maça gidecekler öyle mi? Yapmayın. Bizim seyirci ortalamamız 15 000. Statla birlikte 5000 ekleyin. Kalan kapasiteyi sadece avrupa ve derbi maçlarında doldurabiliriz. Gördük işte Arsenal maçında, adam telleri yırtıp girmiş maça. Sanki para basıyor kulüp bu da bir maça kaçak girmiş gibi. Sonra kalkar internette quaresma neden gitti, ronaldinho neden gelmedi diye sallar yönetime.

Çevrimiçi Necmi

Kamera tam karşı tarafa yerleştirilsin diye önerge vermek lazım asıl, bütün hareket o tarafta buradan birşey anlamıyoruz. Önerge teklifimize destek olur musun @Necmi abi?  :evillol:
sonra moraliniz bozulmasın şimdi hayalle idare ediyorsunuz gerçekler acıdır. Acıtır :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Eğer Türkiye olimpiyatları alabilseydi bize o stadı 50 binin üstüne çıkartmamız için devletin kendisi baskı yapacaktı.gerekli araziyi de sağlayacaklardı( yandaki yol yer altına alınacak vs gibi) .olimpiyatı alamadık arkadaki iett arazini bile bize vermekten vazgeçtiler.Sanki bizim suçumuz :).Ben localar dahil 45 bin kapasite ile stadı açacağımızı düşünüyorum.Fenerbahçe de çok sürmez 3-4 seneye stadında inşaata başlar yeni localar açar,kapasitesini azaltır yoksa gelir olarak çok geride kalacaktır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fenerbahçe oraya yeni stat yapar en sonunda..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Teşekkür ederim eline sağlık şimdiden.

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Bizim seyirci ortalamamız 15 000. Statla birlikte 5000 ekleyin. Kalan kapasiteyi sadece avrupa ve derbi maçlarında doldurabiliriz.
Ben ona katılmıyorum,Galatasaray zamanında 15 bin kişiye oynarken,şimdi dağın başındaki stadda 40-45 bin kombine satıyor,onun için bu stad birçok maçta full çekecek...Kapasitenin fazla büyük olmasıda marifet değil,önemli olan loca ve kombine gelirlerinin yüksek olması ve her maçta stadın dolu görünmesi...

2010..

TÜRKiYE’DE SEYİRCİ SIRALAMASI

TAKIM SEYİRCİ ORT.
- Fenerbahçe 35.000
- Beşiktaş 20.000
- Galatasaray 19.000
- Trabzonspor 15.000
- Bursaspor 14.000
- Eskişehirspor 12.000
- Kayserispor 12.000
- Denizlispor 8000
- Antalyaspor 7000
- Diyarbakırspor 7000
- Gaziantepspor 6000
- Sivasspor 6000
- Manisaspor 5000
- Büyükşehir Bld. 200
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Buda 2012 - 2013

Şükrü Saraçoğlu Fenerbahçe SK Toplam Seyirci: 718.330 ortalama Seyirci: 42.255 Maç Sayısı:17
Telekom Arena Galatasaray SK Toplam Seyirci: 679.805 ortalama Seyirci: 39.989 Maç Sayısı: 17
Fi-Yapi Inönü Beşiktaş JK Toplam Seyirci: 390.448 ortalama Seyirci: 22.968 Maç Sayısı:17
Avni Aker Trabzonspor Toplam Seyirci: 303.630 ortalama Seyirci: 17.861 Maç Sayısı: 17
Bursa Atatürk Bursaspor Toplam Seyirci: 139.461 ortalama seyirci: 8.204 Maç Sayısı: 17
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı sallapati

Evet. 2013 kış olimpiyatlarını yapmış, F1'e ev sahipliği yapacak ve gece saatlerinde beni karşılayacak olan Rusya'nın Karadeniz kıyısında yer alan şehri. :)

sochi yazın yıkılır :D

Etiketler: