Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375318 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ihsnozturk

Hoş bulduk ..Sizlerin o güzel gönlünüz sağolsun.. :D

Çevrimdışı ozan062

bu arada,, uzun bir süre önce bir arkadasımız soylemişti soyunma odalarının yuvarlak olması konusunda,,mabette bir ara olmucagını soylediğini hatırlıyorum,,sizden ricam baskana bunu gordugunuzde özel olarak isteyin,, çnk bu konu bilimsel oalrakta kabul gormustur,, artık buyuk sirketler bir toplantı yaptıgı vakit yuvarlak masalarda oturuyorlar ters düşmenin anahtarı koselerdir:D

sonucta tasarımı dekorasyonla değiştrebiliriz onun için bunu lütfen dillendirelim:))

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:39:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl1903

Arkadaşlar tam 7 aydır sizleri takip ediyorum nereye giderseniz  ;D ama gerçekten bu forum bizim için çok iyi oldu.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, herkese iyi akşamlar diliyorum

Çevrimdışı ozan062

bu arada pilot takımıızn stadınıda gormek isteriz diye dusundum:D

en kotu maçlarımızı burada oynarız:D

STADİON SCHİERVELDE

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:57:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı safak_01

Merhaba arkadaslar bende avusturyadan sizlere katiliyorum.  ;D
Bir sorum olacakti. Eski aciktaki kuyu ne icin yapiliyor?

Bu arada sitede emegi gecen herkeze tesekkür ederim. Süper olmus.   ;D

Çevrimdışı bjk_mabet

o kuyu drenaj logar kuyusu.drenaj borularinin topladigi su o kuyularda birikip su pompalari ile tahliye ediliyor..

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı cagdas44

Çatıda kullanılacak malzemenin şeffaflık yüzdesine takılmayalım aydınlatma belirleyici olacak boğazın incisi görüntüsünde zaten ki toki arena gibi bir çatıdan ziyade kısım kısım farklı şeffaflıkta bir çatı bekliyor bizi. Maketteki tam şeffafın içerisi görünsün die öyle yapıldığı daha önceki forumlarda söylenmişti.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

hosgeldin kardes.
avusturyanin neresinden?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

mabet bu numaralıda kuşak atılacaksa niye yan tarafta hafriyat yapıyolar direk kuşakların altını almaları lazımdı kuşaklama için zaman kaybı olmuyormu yoksa başka bişey mi düşünülüyor? ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mabet hocam çatıdaki malzemenin sesi emen tipte olduğunu yazmıştı bir arkadaş konserler için.Eğer böyle olursa baskı azalmaz mı?

Çevrimdışı safak_01

o kuyu drenaj logar kuyusu.drenaj borularinin topladigi su o kuyularda birikip su pompalari ile tahliye ediliyor..

Bilgilendirme icin tesekkürler.

hosgeldin kardes.
avusturyanin neresinden?
Yukari avusturyadan. Linz'e yakin.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam çatıdaki malzemenin sesi emen tipte olduğunu yazmıştı bir arkadaş konserler için.Eğer böyle olursa baskı azalmaz mı?

hayır sesi emen tipte bir malzeme kullanılmıyor tam tersine sesi emmesin diye zaten özel bir malzeme kullanıyoruz...

Çevrimdışı Anıl

Abi kolonların içine gelecek çelik parçaların amacı ne ? Ve nerede kullanılacağını tam anlayamadık ;D

öncelikle merhaba,
wow'da forza'da dh'de takip ettim necmi abiyi mabedi kısmet burasıymış yeni evimiz gibi geldim buraya uzaktan takip ettim anahtar kadro yine burada. benim aslında demek istediğim tek bir şey var. çatının renderleri çıktı kimi neden cam gibi değil dedi kimisi stadın tüm güzelliği gitti dedi. arkadaşlar allah aşkına stat çatı için mi yapılıyor ? inönüde bölük pörcük çatılar vardı hatta eski açıkta yoktu kim itiraz ediyordu allah aşkına "çatısız olduğu için gitmem" diyen var mıydı.

lütfen çatıyla bir tutmayın koca stadı. olmayan zamanda dört bir yandan yükseliyor stat kıymetini bilelim. kafamızı yukarı dikip çatıyı izlemeyeceğiz sahadaki 11 kartalı izleyeceğiz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bilgilendirme icin tesekkürler.

hosgeldin kardes.
avusturyanin neresinden?
Yukari avusturyadan. Linz'e yakin.

türkceye cevirince kulaga cok komik geliyor ;D. ben salzburgdan ;)

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi kolonların içine gelecek çelik parçaların amacı ne ? Ve nerede kullanılacağını tam anlayamadık ;D

eski acıkta iki tane büyük yuvarlak kolon var (ortadaki 19 mayıs kapısının önünde) onların içerisine konulacak çatı bağlantısı var o kolonların güçlendirmek için...

Çevrimdışı Oktay

hayır sesi emen tipte bir malzeme kullanılmıyor tam tersine sesi emmesin diye zaten özel bir malzeme kullanıyoruz...

Olması gerekende bu zaten;)

MMA

• Ziyaretçi

Biz ne hallere dustuk yaa
Samet abi belki yazmiyo ama adama sovmusler bugun twitterden nasil bjkli bunlar ne yapiyo kufru hak etti resim paulasiyo bilgi paylasiyo diye illah kufur etmekmi lazim samet abinin yerinde olsam bidaha foto falan cekmem boyle (Küfür Yok )hizmet etcegime gider izlerim stadimi resim falan cekmem daha iyi biri kufur eder biri mustafa abiye sarkintilik yapar ne bicim bi dunyadayiz anlamadim gitti(Küfür Yok ) lazim bunlarin hasabim bozuldu gece gece haberiniz olsun istedim adamlar ne sartlar altinda bizlere hizmet ediyo bilim istedim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 23:15:06 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

çok teşekkürler içime su serptin abi ses baskı ambiyans olayına çok takığım çünkü ben yeni stada gümbür gümbür besteyle girsek harika olacak aslında :)

Çevrimdışı ALI RIZA

öncelikle merhaba,
wow'da forza'da dh'de takip ettim necmi abiyi mabedi kısmet burasıymış yeni evimiz gibi geldim buraya uzaktan takip ettim anahtar kadro yine burada. benim aslında demek istediğim tek bir şey var. çatının renderleri çıktı kimi neden cam gibi değil dedi kimisi stadın tüm güzelliği gitti dedi. arkadaşlar allah aşkına stat çatı için mi yapılıyor ? inönüde bölük pörcük çatılar vardı hatta eski açıkta yoktu kim itiraz ediyordu allah aşkına "çatısız olduğu için gitmem" diyen var mıydı.
lütfen çatıyla bir tutmayın koca stadı. olmayan zamanda dört bir yandan yükseliyor stat kıymetini bilelim. kafamızı yukarı dikip çatıyı izlemeyeceğiz sahadaki 11 kartalı izleyeceğiz
hoş geldinnnn

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yeni stadin saha ölcüleri 105×68 mi olacak yoksa daha azmi?  bana sanki sahamiz ufak olacak gibi geliyor. kaleden kaleye mesafe pek uzun olmayacak gibi.

Çevrimdışı eski inönü

oo süper. Ses olabildigince yansıyacak desene. İşte stadı kendin yapmanın faydaları. En ince ayrıntıları düşünüyorsun.  Allah rakip futbolculara kolaylık versin :)

Çevrimdışı Efe

yeni stadin saha ölcüleri 105×68 mi olacak yoksa daha azmi?  bana sanki sahamiz ufak olacak gibi geliyor. kaleden kaleye mesafe pek uzun olmayacak gibi.

105x68 standart bundan aza izin verilmiyor diye biliyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: